|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:38 am
BeeWolf ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf No i dobrze, bo na dobroć Wujka Giertyszka liczyć nie możecie ... HAHAHAHA mój ukochany wujaszek stare Kij mu w oko ! evil no nie no jak tak można mówić o tym dobroczyńcy co tyle dobra dla was czyni no kurna jego olek w morde ... każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare A przeszedł ten projekt z kubraczkami dla was? dyrekcja nam mówiła, że od przyszłego roku maja być, a potem w telewizji było coś, ze nie przeszło. Nie jestem pewna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:41 am
ariellechan Omega Sun ariellechan każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare i bardzo dobrze, to chyba jedyny jego dobry pomysl wcale nie dobrze wlasnie, ze bardzo dobrze, bo wszyscy beda wygladac tak samo i nie bedzie podzialu na lepszych i gorszych (bo mlodziez ma tendencje, do oceniania wartosci ludzi po metkach). Szkola to nie rewia mody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:42 am
ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf No i dobrze, bo na dobroć Wujka Giertyszka liczyć nie możecie ... HAHAHAHA mój ukochany wujaszek stare Kij mu w oko ! evil no nie no jak tak można mówić o tym dobroczyńcy co tyle dobra dla was czyni no kurna jego olek w morde ... każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare A przeszedł ten projekt z kubraczkami dla was? dyrekcja nam mówiła, że od przyszłego roku maja być, a potem w telewizji było coś, ze nie przeszło. Nie jestem pewna xp jeśli szkole się pomysł spodobał to mogą wam wprowadzić jako szkolne maja pełne prawo ... xD będziecie wyglądać słodko xD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:44 am
¯(°_o)/¯
*pojawiznik*
¯(°_o)/¯
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:47 am
Omega Sun wlasnie, ze bardzo dobrze, bo wszyscy beda wygladac tak samo i nie bedzie podzialu na lepszych i gorszych (bo mlodziez ma tendencje, do oceniania wartosci ludzi po metkach). Szkola to nie rewia mody. jak moja wychowawczyni. Mogą już być te mundurki, ale wkurza mnie zakaz przynoszenia komórek do szkoły, u nas gdy rozmawia sie na korytarzu, zabierają telefon ja telefonu potrzebuje bo czasem jak np. jestesmy zwolnieni 2 godziny wcześniej to musze zadzwonić i powiedzieć zeby mnie odebrali bo do szkoły mam daleko ( 10 km xd ) a autobusy jeżdżą mniej wiecej co godzinę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:48 am
BeeWolf jeśli szkole się pomysł spodobał to mogą wam wprowadzić jako szkolne maja pełne prawo ... xD będziecie wyglądać słodko xD mrgreen ehh... tylko żeby były jakieś sensowne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:52 am
ariellechan Omega Sun wlasnie, ze bardzo dobrze, bo wszyscy beda wygladac tak samo i nie bedzie podzialu na lepszych i gorszych (bo mlodziez ma tendencje, do oceniania wartosci ludzi po metkach). Szkola to nie rewia mody. jak moja wychowawczyni. Mogą już być te mundurki, ale wkurza mnie zakaz przynoszenia komórek do szkoły, u nas gdy rozmawia sie na korytarzu, zabierają telefon ja telefonu potrzebuje bo czasem jak np. jestesmy zwolnieni 2 godziny wcześniej to musze zadzwonić i powiedzieć zeby mnie odebrali bo do szkoły mam daleko ( 10 km xd ) a autobusy jeżdżą mniej wiecej co godzinę no to zadzwonić jak Cię zwolnia, a gadać podczas przerw na korytarzu to co innego, wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:55 am
EvilYuki no to zadzwonić jak Cię zwolnia, a gadać podczas przerw na korytarzu to co innego, wiesz? tak wiem, ale nawet jeśli nie rozmawia sie przez telefon a jakis nauczyciel zobaczy, ze go trzymasz tez zabierają xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 9:19 am
Omega Sun ariellechan Omega Sun ariellechan każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare i bardzo dobrze, to chyba jedyny jego dobry pomysl wcale nie dobrze wlasnie, ze bardzo dobrze, bo wszyscy beda wygladac tak samo i nie bedzie podzialu na lepszych i gorszych (bo mlodziez ma tendencje, do oceniania wartosci ludzi po metkach). Szkola to nie rewia mody. trudny okres szkolny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 9:20 am
ariellechan Omega Sun wlasnie, ze bardzo dobrze, bo wszyscy beda wygladac tak samo i nie bedzie podzialu na lepszych i gorszych (bo mlodziez ma tendencje, do oceniania wartosci ludzi po metkach). Szkola to nie rewia mody. jak moja wychowawczyni. Mogą już być te mundurki, ale wkurza mnie zakaz przynoszenia komórek do szkoły, u nas gdy rozmawia sie na korytarzu, zabierają telefon ja telefonu potrzebuje bo czasem jak np. jestesmy zwolnieni 2 godziny wcześniej to musze zadzwonić i powiedzieć zeby mnie odebrali bo do szkoły mam daleko ( 10 km xd ) a autobusy jeżdżą mniej wiecej co godzinę kiedyś nie było komórek a problemy te same
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 9:22 am
xTriticosecale Omega Sun ariellechan Omega Sun ariellechan każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare i bardzo dobrze, to chyba jedyny jego dobry pomysl wcale nie dobrze wlasnie, ze bardzo dobrze, bo wszyscy beda wygladac tak samo i nie bedzie podzialu na lepszych i gorszych (bo mlodziez ma tendencje, do oceniania wartosci ludzi po metkach). Szkola to nie rewia mody. trudny okres szkolny? u mnie? Nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 9:24 am
pewnie problemy na studiach i w pracy... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 9:30 am
EvilYuki pewnie problemy na studiach i w pracy... xp juz sie nawet wypowiedziec nie mozna na zaden temat, bo zaraz ludzie dopisza teorie spiskowa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 9:33 am
Omega Sun EvilYuki pewnie problemy na studiach i w pracy... xp juz sie nawet wypowiedziec nie mozna na zaden temat, bo zaraz ludzie dopisza teorie spiskowa smile bo to wszystko przez tego GIertycha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 9:35 am
Omega Sun EvilYuki pewnie problemy na studiach i w pracy... xp juz sie nawet wypowiedziec nie mozna na zaden temat, bo zaraz ludzie dopisza teorie spiskowa smile bo masz nieobiektywne spojrzenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|