|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:12 am
BeeWolf racqel Omega Sun ninja edit: no tak.. nikogo nie ma Dżemdobry pani. Kocur się odzywa? Nie zaniedbuje? stare question (czy to gafa?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:12 am
zmykam z domku na warzywka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:13 am
EvilYuki ciesz sie, teraz cie zmuszaja, bedziesz sie uczyc i uczyc, a potem bedzie CI latwiej do matury stare nie wiem czy mnie zmuszają czy nie, w każdym razie mój mózg zdecydowanie odmawia posłuszeństwa i zdecydowanie nie nadąża za tokiem myślowym profesorów... T^T A maturą straszą nas codziennie od pierwszego dnia w szkole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:14 am
Lethiel zmykam z domku na warzywka mrgreen to ja na obiad idę. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:18 am
ariellechan Autark witam *turla się przed kominek i zwija w kłębek* cześć whee kominek ^-^ *wyciąga się* ja myku spać więc miłego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:19 am
racqel BeeWolf racqel Omega Sun ninja edit: no tak.. nikogo nie ma Dżemdobry pani. Kocur się odzywa? Nie zaniedbuje? stare question (czy to gafa?) Nie ale chciałem wyprowadzić ciebie w zakłopotanie generale. Czy udało mi się chodź by troszkę ? 02 rise against [injection]-3:20
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:20 am
Autark ariellechan Autark witam *turla się przed kominek i zwija w kłębek* cześć whee kominek ^-^ *wyciąga się* ja myku spać więc miłego wink no to pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:23 am
Miho_14 EvilYuki ciesz sie, teraz cie zmuszaja, bedziesz sie uczyc i uczyc, a potem bedzie CI latwiej do matury stare nie wiem czy mnie zmuszają czy nie, w każdym razie mój mózg zdecydowanie odmawia posłuszeństwa i zdecydowanie nie nadąża za tokiem myślowym profesorów... T^T A maturą straszą nas codziennie od pierwszego dnia w szkole. No i dobrze, bo na dobroć Wujka Giertyszka liczyć nie możecie ... HAHAHAHA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:26 am
BeeWolf No i dobrze, bo na dobroć Wujka Giertyszka liczyć nie możecie ... HAHAHAHA mój ukochany wujaszek stare Kij mu w oko ! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:26 am
racqel Omega Sun ninja edit: no tak.. nikogo nie ma Dżemdobry pani. Kocur się odzywa? Nie zaniedbuje? odzywa i raczej nie zaniedbuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:28 am
ariellechan BeeWolf No i dobrze, bo na dobroć Wujka Giertyszka liczyć nie możecie ... HAHAHAHA mój ukochany wujaszek stare Kij mu w oko ! evil no nie no jak tak można mówić o tym dobroczyńcy co tyle dobra dla was czyni no kurna jego olek w morde ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:32 am
BeeWolf ariellechan BeeWolf No i dobrze, bo na dobroć Wujka Giertyszka liczyć nie możecie ... HAHAHAHA mój ukochany wujaszek stare Kij mu w oko ! evil no nie no jak tak można mówić o tym dobroczyńcy co tyle dobra dla was czyni no kurna jego olek w morde ... każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:34 am
ariellechan każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare i bardzo dobrze, to chyba jedyny jego dobry pomysl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:35 am
ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf No i dobrze, bo na dobroć Wujka Giertyszka liczyć nie możecie ... HAHAHAHA mój ukochany wujaszek stare Kij mu w oko ! evil no nie no jak tak można mówić o tym dobroczyńcy co tyle dobra dla was czyni no kurna jego olek w morde ... każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare A przeszedł ten projekt z kubraczkami dla was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:37 am
Omega Sun ariellechan każe w jakichś przypałowych ubrankach chodzić xp stare i bardzo dobrze, to chyba jedyny jego dobry pomysl wcale nie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|