|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 5:35 am
Lethiel BeeWolf Lethiel ratunku pomocy glowa mi pęka :/ eh to cisnienie Mój ojciec zawsze mi powtarza jak mnie coś boli ... "jak mnie ząb bolał to go wyrwałem" tak więc życzę powodzenia. hm.. jak mnie zab boli to biore ibuprom i tez pomaga wink razz nie znasz się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 6:19 am
helouł
El-P - [Fantastic Damage #11] T.O.J. [4:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 6:53 am
ninja
edit: no tak.. nikogo nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:08 am
Omega Sun ninja edit: no tak.. nikogo nie ma no niestety nie ma. Ej przecież jestem właśnie ja ... Coś ostatnimi czasy nudno tutaj jest ... [L]userzy boją się chyba władzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:11 am
BeeWolf Omega Sun ninja edit: no tak.. nikogo nie ma no niestety nie ma. Ej przecież jestem właśnie ja ... Coś ostatnimi czasy nudno tutaj jest ... [L]userzy boją się chyba władzy. ostatnio wlasnie calkiem spory ruch byl, tylko dzisiaj jakos pusto i spokojnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:16 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun ninja edit: no tak.. nikogo nie ma no niestety nie ma. Ej przecież jestem właśnie ja ... Coś ostatnimi czasy nudno tutaj jest ... [L]userzy boją się chyba władzy. ostatnio wlasnie calkiem spory ruch byl, tylko dzisiaj jakos pusto i spokojnie. spory ruch to 100 stron dziennie xD a nie 10 ... kiedyś było fikuśnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:27 am
BeeWolf spory ruch to 100 stron dziennie xD a nie 10 ... kiedyś było fikuśnie. ale starzy uzytkownicy nas opuscili w wiekszosci, wiec nabicie 100str. przez niektore nooby byloby przerazajace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:27 am
eh stare dobrze czasy, przynajmniej jest co wspominac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:29 am
Lethiel eh stare dobrze czasy, przynajmniej jest co wspominac wink jakiś czas temu pani T_ T Katka się zobowiązała iż będzie nas odwiedzać i jakoś ani widu ani słychu po niej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:31 am
BeeWolf Lethiel eh stare dobrze czasy, przynajmniej jest co wspominac wink jakiś czas temu pani T_ T Katka się zobowiązała iż będzie nas odwiedzać i jakoś ani widu ani słychu po niej. ano ano pamietam.. i ni ma :/ mzoe jescze sie zdecyduje eh, albo odstraszyl ja naplyw ze tak to ujme nowych uzytkownikow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:46 am
ale nowi uzytkownicy są potrzebni...
nie lubie PPC, z dnia na dzień jest tam coraz gorszy burdel xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:52 am
EvilYuki ale nowi uzytkownicy są potrzebni... nie lubie PPC, z dnia na dzień jest tam coraz gorszy burdel xp tak.. ale ni cie co pojawiaja sie na 2 miesiace, narobia zamieszania i balaganu a potem znikaja :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:54 am
Omega Sun ninja edit: no tak.. nikogo nie ma Dżemdobry pani. Kocur się odzywa? Nie zaniedbuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:54 am
Lethiel EvilYuki ale nowi uzytkownicy są potrzebni... nie lubie PPC, z dnia na dzień jest tam coraz gorszy burdel xp tak.. ale ni cie co pojawiaja sie na 2 miesiace, narobia zamieszania i balaganu a potem znikaja :/ No coz, nietrudno przyznac ci racje :3 ach, pamietam moj pierwszy raz na tym topiku... glupia napisalam z prosba o dotacje... ale dala mi Ridsu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|