|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:44 pm
hej pisarzu... wydarzylo sie cos interesujacego podczas mojej nieobenosci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:45 pm
Setsuna Dragonclaw hej pisarzu... wydarzylo sie cos interesujacego podczas mojej nieobenosci? owszem, zjadłem dobrą kolacje i czekam az podrapiesz mnie po plecach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:52 pm
Lavagetas_heqetai Setsuna Dragonclaw hej pisarzu... wydarzylo sie cos interesujacego podczas mojej nieobenosci? owszem, zjadłem dobrą kolacje i czekam az podrapiesz mnie po plecach a jestes pewien ze Ci przy okazji i calkiem przypadkiem krzywdy nie zrobie? ; p ale musisz znalezc nastepna drapaczke, bo ja spadam ; p cya :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:53 pm
Setsuna Dragonclaw Lavagetas_heqetai Setsuna Dragonclaw hej pisarzu... wydarzylo sie cos interesujacego podczas mojej nieobenosci? owszem, zjadłem dobrą kolacje i czekam az podrapiesz mnie po plecach a jestes pewien ze Ci przy okazji i calkiem przypadkiem krzywdy nie zrobie? ; p ale musisz znalezc nastepna drapaczke, bo ja spadam ; p cya :*no ty przeciez nie zrobiłabyś mi jej ;] no cóż dobrej nocy wiec- też ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 2:00 pm
dzień dobry nie wszystkim dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 2:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 2:56 pm
tylko nie zabieraj mi kołderki jak zwykle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 3:28 pm
ratunku pomocy glowa mi pęka :/ eh to cisnienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 10:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 10:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 2:08 am
...wilka złego...
ach, to nie ta bajka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 2:53 am
Lethiel ratunku pomocy glowa mi pęka :/ eh to cisnienie Mój ojciec zawsze mi powtarza jak mnie coś boli ... "jak mnie ząb bolał to go wyrwałem" tak więc życzę powodzenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 3:19 am
BeeWolf Lethiel ratunku pomocy glowa mi pęka :/ eh to cisnienie Mój ojciec zawsze mi powtarza jak mnie coś boli ... "jak mnie ząb bolał to go wyrwałem" tak więc życzę powodzenia. Bee, jaka śliczna kokardka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 4:01 am
BeeWolf Lethiel ratunku pomocy glowa mi pęka :/ eh to cisnienie Mój ojciec zawsze mi powtarza jak mnie coś boli ... "jak mnie ząb bolał to go wyrwałem" tak więc życzę powodzenia. hm.. jak mnie zab boli to biore ibuprom i tez pomaga wink razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|