|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 10:13 am
Rin_Youkai EvilYuki *rzut* na razie mam tyle :3coś mi cięzko tablet chodzi, musiałabym skonfigurować... a nie moge skonfigurować, bo nie zainstalowany xd więc musze zainstalować. Ale istnieje mozliwość, że jak zainstaluje, to przestanie w ogole chodzic... oi, ciezko, Buc sobie poczeka... wheee, fajniusio sie zapowiada whee tarararam za 20 minut Naruto ninja Lubisz ty to Naruto z tym dubbingiem? :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 11:24 am
Rin_Youkai EvilYuki *rzut* na razie mam tyle :3coś mi cięzko tablet chodzi, musiałabym skonfigurować... a nie moge skonfigurować, bo nie zainstalowany xd więc musze zainstalować. Ale istnieje mozliwość, że jak zainstaluje, to przestanie w ogole chodzic... oi, ciezko, Buc sobie poczeka... wheee, fajniusio sie zapowiada whee tarararam za 20 minut Naruto ninja Nie oglądaj Naruto na Fox-ie bo mózg tobie się zsiądzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 11:44 am
BeeWolf Rin_Youkai EvilYuki *rzut* na razie mam tyle :3coś mi cięzko tablet chodzi, musiałabym skonfigurować... a nie moge skonfigurować, bo nie zainstalowany xd więc musze zainstalować. Ale istnieje mozliwość, że jak zainstaluje, to przestanie w ogole chodzic... oi, ciezko, Buc sobie poczeka... wheee, fajniusio sie zapowiada whee tarararam za 20 minut Naruto ninja Nie oglądaj Naruto na Fox-ie bo mózg tobie się zsiądzie. ninja popieram ... naruto śmierdzi ... ale naruto z polskim dubem to totalna porażka . Najgorsze jest to że powycinali wszystkie "brutalne" sceny stare A tak na boku ... mam już 210 ep rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 12:07 pm
Valter BeeWolf Rin_Youkai EvilYuki *rzut* na razie mam tyle :3coś mi cięzko tablet chodzi, musiałabym skonfigurować... a nie moge skonfigurować, bo nie zainstalowany xd więc musze zainstalować. Ale istnieje mozliwość, że jak zainstaluje, to przestanie w ogole chodzic... oi, ciezko, Buc sobie poczeka... wheee, fajniusio sie zapowiada whee tarararam za 20 minut Naruto ninja Nie oglądaj Naruto na Fox-ie bo mózg tobie się zsiądzie. ninja popieram ... naruto śmierdzi ... ale naruto z polskim dubem to totalna porażka . Najgorsze jest to że powycinali wszystkie "brutalne" sceny stare A tak na boku ... mam już 210 ep rofl A ja mam 4 epek nowej serii ... w końcu skończyli z tymi kretyńskimi odcinkami, zaczęło się dziać po narutowemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 12:39 pm
BeeWolf A ja mam 4 epek nowej serii ... w końcu skończyli z tymi kretyńskimi odcinkami, zaczęło się dziać po narutowemu. nowe Naruto jest... cudne heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 12:54 pm
EvilYuki BeeWolf A ja mam 4 epek nowej serii ... w końcu skończyli z tymi kretyńskimi odcinkami, zaczęło się dziać po narutowemu. nowe Naruto jest... cudne heart >v< to fakt heart Mi nie przeszkadza to co na Foxie leci i tak ogladalam orginal, wiec nic nie trace, a lubie nawet posmiac sie z sasUke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 12:54 pm
EvilYuki BeeWolf A ja mam 4 epek nowej serii ... w końcu skończyli z tymi kretyńskimi odcinkami, zaczęło się dziać po narutowemu. nowe Naruto jest... cudne heart Trudno się nie zgodzić z główną linią twojego toku myślowego ale słowo "Cudne" raczej nie pasuje, już bardziej cudnym można nazwać małego króliczka kicającego po zielonej trawce z puszystym ogonkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:28 pm
zgadzam sie z tym pierwszym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:29 pm
opcy zgadzam sie z tym pierwszym 3nodding w koncu ktoś mnie rozumie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:33 pm
Lavagetas_heqetai opcy zgadzam sie z tym pierwszym 3nodding w koncu ktoś mnie rozumie ;] oczywiscie Pisiu ja cie rozumie.. 3nodding a teraz znikam spac.. zotalem telefonicznie pogoniony do lozka.. mrgreen dobrej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:35 pm
opcy Lavagetas_heqetai opcy zgadzam sie z tym pierwszym 3nodding w koncu ktoś mnie rozumie ;] oczywiscie Pisiu ja cie rozumie.. 3nodding a teraz znikam spac.. zotalem telefonicznie pogoniony do lozka.. mrgreen dobrej! Si ja, łopcuchu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:37 pm
opcy Lavagetas_heqetai opcy zgadzam sie z tym pierwszym 3nodding w koncu ktoś mnie rozumie ;] oczywiscie Pisiu ja cie rozumie.. 3nodding a teraz znikam spac.. zotalem telefonicznie pogoniony do lozka.. mrgreen dobrej! dobranoc ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:38 pm