|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:02 am
Lethiel nono.. a kto Ci naopowiadal takich mądrosci zyciowych ? ;> Bravo ? kaszanka po staropolsku rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:06 am
Lavuś, tak z ciekawości, ile was kosztował ten obrazek z sygny? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:07 am
Lavagetas_heqetai Lethiel nono.. a kto Ci naopowiadal takich mądrosci zyciowych ? ;> Bravo ? kaszanka po staropolsku rofl o nie blagam rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:08 am
kto oglada taniec z gwiazdami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:09 am
EvilYuki Lavuś, tak z ciekawości, ile was kosztował ten obrazek z sygny? :3 60k ;P Leth- no co- sie dzieczyna starała- to takie... zyciowe ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:09 am
xTriticosecale Lethiel nono.. a kto Ci naopowiadal takich mądrosci zyciowych ? ;> Bravo ? obserwacja czyli to twoja osobista zasada ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:10 am
Driadaa kto oglada taniec z gwiazdami? ja nie bardzo ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavuś, tak z ciekawości, ile was kosztował ten obrazek z sygny? :3 60k ;P Leth- no co- sie dzieczyna starała- to takie... zyciowe ;D jeszczebardziej zyciowe.. chociaz to juz podchodzi pod dramat ! to bylo o dziewczynie ktora sobie po kapieli sutka oderwala bo jej odpadal rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:11 am
Lethiel xTriticosecale Lethiel nono.. a kto Ci naopowiadal takich mądrosci zyciowych ? ;> Bravo ? obserwacja czyli to twoja osobista zasada ? czyli to taka najczęściej widziana mi konfiguracja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:15 am
Lethiel Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavuś, tak z ciekawości, ile was kosztował ten obrazek z sygny? :3 60k ;P Leth- no co- sie dzieczyna starała- to takie... zyciowe ;D jeszczebardziej zyciowe.. chociaz to juz podchodzi pod dramat ! to bylo o dziewczynie ktora sobie po kapieli sutka oderwala bo jej odpadal rofl rofl rofl rofl rofl o matko- tego jeszcze nie słyszałem xD dobre! Yuki- ładne ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:16 am
ooo jak ladnie smile Dziekuje, pozniej sobie wrzuce na serwer i wstawie w sygnaturke heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:17 am
xTriticosecale Lethiel xTriticosecale Lethiel nono.. a kto Ci naopowiadal takich mądrosci zyciowych ? ;> Bravo ? obserwacja czyli to twoja osobista zasada ? czyli to taka najczęściej widziana mi konfiguracja no to musisz sie poruszac w srod jakis dziwnych kregow ludzi bo jedna z wiekszych glupot o jakich slyszalam xD
Yuki, ładne oczęta wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:18 am
Lethiel xTriticosecale Lethiel xTriticosecale Lethiel nono.. a kto Ci naopowiadal takich mądrosci zyciowych ? ;> Bravo ? obserwacja czyli to twoja osobista zasada ? czyli to taka najczęściej widziana mi konfiguracja no to musisz sie poruszac w srod jakis dziwnych kregow ludzi bo jedna z wiekszych glupot o jakich slyszalam xD
Yuki, ładne oczęta wink heart nikt nie jest doskonały
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:21 am
Omega Sun ooo jak ladnie smile Dziekuje, pozniej sobie wrzuce na serwer i wstawie w sygnaturke heart będzie mi bardzo miło :3 zasługiwałaś na ładniejszy rysunek, ale tylko taki leży w mojej gestii, więc dobrze, że nie marudzisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|