|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:23 am
Lethiel *walczy z tabletem* *ocier pot z czola* witam ponownie ;P hej, jak idzie rysowanie mnie? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:25 am
Lavagetas_heqetai Lethiel *walczy z tabletem* *ocier pot z czola* witam ponownie ;P hej, jak idzie rysowanie mnie? ;] lol na razie cwicze ogolnie zeby kreska nie byla strzepiasta xD Ciebie ni ma.. z reszta.. nie chcial bys zebym Cie rysowala po tym co mi wyszlo lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:28 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *walczy z tabletem* *ocier pot z czola* witam ponownie ;P hej, jak idzie rysowanie mnie? ;] lol na razie cwicze ogolnie zeby kreska nie byla strzepiasta xD Ciebie ni ma.. z reszta.. nie chcial bys zebym Cie rysowala po tym co mi wyszlo lol abu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:30 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *walczy z tabletem* *ocier pot z czola* witam ponownie ;P hej, jak idzie rysowanie mnie? ;] lol na razie cwicze ogolnie zeby kreska nie byla strzepiasta xD Ciebie ni ma.. z reszta.. nie chcial bys zebym Cie rysowala po tym co mi wyszlo lol abu... hm.. no dobrze.. ale ostrzegam ze mozesz zniewiesciec jak on xD no i.. iiii... avka masz trudnego no emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:34 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *walczy z tabletem* *ocier pot z czola* witam ponownie ;P hej, jak idzie rysowanie mnie? ;] lol na razie cwicze ogolnie zeby kreska nie byla strzepiasta xD Ciebie ni ma.. z reszta.. nie chcial bys zebym Cie rysowala po tym co mi wyszlo lol abu... hm.. no dobrze.. ale ostrzegam ze mozesz zniewiesciec jak on xD no i.. iiii... avka masz trudnego no emo nie widze niestety tego obrazka Oo moge być goły mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:35 am
o juz widze... ładny mrgreen jak na poczatki to mnie sie podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:37 am
Lavagetas_heqetai o juz widze... ładny mrgreen jak na poczatki to mnie sie podoba miekkie lsniace wlosy xD moge sprobowac ci takiego hedszota walnac razz ... zapusc jakis meski kawalek w tle zeby mi dobrze w glowie poukladalo do tego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:40 am
Lethiel Lavagetas_heqetai o juz widze... ładny mrgreen jak na poczatki to mnie sie podoba miekkie lsniace wlosy xD moge sprobowac ci takiego hedszota walnac razz ... zapusc jakis meski kawalek w tle zeby mi dobrze w glowie poukladalo do tego xD męski? dobra! do dzieła bejb mrgreen
aha! zamawiam bródke tez xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:47 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai EvilYuki Lavagetas_heqetai jakie twoje- dostalem przeciez na walentynki razem ze stanikiem! ;D *wyobraza sobie Lavę w komplecie koronkowej bielizny* oO... Agnieszka, czemu przebierasz sie za Lave Xd ale masz brzydkie kolezanki xD tak troszeczkę nawiązując do tematu... jest zasada że ładna dziewczyna ma zazwyczaj brzydką najlepszą przyjaciółkę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:55 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai o juz widze... ładny mrgreen jak na poczatki to mnie sie podoba miekkie lsniace wlosy xD moge sprobowac ci takiego hedszota walnac razz ... zapusc jakis meski kawalek w tle zeby mi dobrze w glowie poukladalo do tego xD męski? dobra! do dzieła bejb mrgreen
aha! zamawiam bródke tez xDeej... jak mam ci zrobic moja pseudo brodke jak masz na brodzie to czerwone ? xD
Oooo.. hej Driadaa biggrin *tuuuuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:55 am
hej ;] Ha brown box jest moj- nigdy nie widziałem jak fruwają na ekranie w nowej wersji stronki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 10:56 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai o juz widze... ładny mrgreen jak na poczatki to mnie sie podoba miekkie lsniace wlosy xD moge sprobowac ci takiego hedszota walnac razz ... zapusc jakis meski kawalek w tle zeby mi dobrze w glowie poukladalo do tego xD męski? dobra! do dzieła bejb mrgreen
aha! zamawiam bródke tez xDeej... jak mam ci zrobic moja pseudo brodke jak masz na brodzie to czerwone ? xD
Oooo.. hej Driadaa biggrin *tuuuuli* yy no dobra, to bez xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:00 am
xTriticosecale Lavagetas_heqetai Rin_Youkai EvilYuki Lavagetas_heqetai jakie twoje- dostalem przeciez na walentynki razem ze stanikiem! ;D *wyobraza sobie Lavę w komplecie koronkowej bielizny* oO... Agnieszka, czemu przebierasz sie za Lave Xd ale masz brzydkie kolezanki xD tak troszeczkę nawiązując do tematu... jest zasada że ładna dziewczyna ma zazwyczaj brzydką najlepszą przyjaciółkę nono.. a kto Ci naopowiadal takich mądrosci zyciowych ? ;> Bravo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 11:02 am
Lethiel nono.. a kto Ci naopowiadal takich mądrosci zyciowych ? ;> Bravo ? obserwacja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|