|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:25 am
Omega Sun Nie zadna nagonka. Jak ktos ma cos do kogos, to powinien wyjasniac to bezposrednio z nim zamiast obmawiac za plecami. nie żeby mnie obchodziły jakieś tam konflikty ale nie jestem pewien czy pokazanie Opcemu tego posta z nieukrywaną satysfakcją było wyrazem jakiejś moderatorskiej dobroci serca ;] owszem niech sobie wyjaśnią sami ale po co trzecie osoby?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:27 am
Rin_Youkai EvilYuki a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo < wytyka palcem> domokun Lav: ... jakie majtki XD mrgreen no te koronkowe, białe ... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:28 am
Omega Sun EvilYuki mam ochote na ten gorset... *liczy pieniadze* snifff... emo ile Ci brakuje? *płoszy się* 30 k... w sumie tak mi na tym nie zalezy, bo cena nie wzrosnie, jak to sie ma w przypadku przedmiotow dotacyjnych, wiec zbieram powolutku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:28 am
Lavagetas_heqetai nie żeby mnie obchodziły jakieś tam konflikty ale nie jestem pewien czy pokazanie Opcemu tego posta z nieukrywaną satysfakcją było wyrazem jakiejś moderatorskiej dobroci serca ;] owszem niech sobie wyjaśnią sami ale po co trzecie osoby? Hmm... chyba masz racje, nie powinnambyla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:29 am
Lavagetas_heqetai nie żeby mnie obchodziły jakieś tam konflikty ale nie jestem pewien czy pokazanie Opcemu tego posta z nieukrywaną satysfakcją było wyrazem jakiejś moderatorskiej dobroci serca ;] owszem niech sobie wyjaśnią sami ale po co trzecie osoby? ale tu nie ma nic do wyjasniania... po prostu bylem ciekaw a nie chcialo mi sie przeszukiwac stron..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:29 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai nie żeby mnie obchodziły jakieś tam konflikty ale nie jestem pewien czy pokazanie Opcemu tego posta z nieukrywaną satysfakcją było wyrazem jakiejś moderatorskiej dobroci serca ;] owszem niech sobie wyjaśnią sami ale po co trzecie osoby? Hmm... chyba masz racje, nie powinnambyla. powiedzialas jak przyjaciel przyjacielowi, ze go tu nie lubia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:30 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai EvilYuki a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo < wytyka palcem> domokun Lav: ... jakie majtki XD mrgreen no te koronkowe, białe ... xD oO tyyy! to moje !!! < zarzuca Yuki material na gorset> ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:31 am
EvilYuki Omega Sun EvilYuki mam ochote na ten gorset... *liczy pieniadze* snifff... emo ile Ci brakuje? *płoszy się* 30 k... w sumie tak mi na tym nie zalezy, bo cena nie wzrosnie, jak to sie ma w przypadku przedmiotow dotacyjnych, wiec zbieram powolutku 3nodding Zanim nazbierasz, to wyjda z mody wink lap trade ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:32 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai nie żeby mnie obchodziły jakieś tam konflikty ale nie jestem pewien czy pokazanie Opcemu tego posta z nieukrywaną satysfakcją było wyrazem jakiejś moderatorskiej dobroci serca ;] owszem niech sobie wyjaśnią sami ale po co trzecie osoby? Hmm... chyba masz racje, nie powinnambyla. przytuliłbym ale nie mam jak obejść tej sukni ;P Opcy- psujesz mi moj wywód mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:33 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai EvilYuki a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo < wytyka palcem> domokun Lav: ... jakie majtki XD mrgreen no te koronkowe, białe ... xD oO tyyy! to moje !!! < zarzuca Yuki material na gorset> ninja jakie twoje- dostalem przeciez na walentynki razem ze stanikiem! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:33 am
Omega Sun EvilYuki *płoszy się* 30 k... w sumie tak mi na tym nie zalezy, bo cena nie wzrosnie, jak to sie ma w przypadku przedmiotow dotacyjnych, wiec zbieram powolutku 3nodding Zanim nazbierasz, to wyjda z mody wink lap trade ninja *tuli* dziękuję pięknie! 3nodding to ja Ci narysuję rysunek, w miarę moich skromnych możliwości, co chcesz? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:34 am
opcy Lavagetas_heqetai nie żeby mnie obchodziły jakieś tam konflikty ale nie jestem pewien czy pokazanie Opcemu tego posta z nieukrywaną satysfakcją było wyrazem jakiejś moderatorskiej dobroci serca ;] owszem niech sobie wyjaśnią sami ale po co trzecie osoby? ale tu nie ma nic do wyjasniania... po prostu bylem ciekaw a nie chcialo mi sie przeszukiwac stron.. krótko mówiąc zrobiliście z igły widły blaugh właśnie wziołem talerz nałożyłem leczo , potem z powrotem wrzuciłem je do gara i wstawiłem talerz do zlewu żeby sprawiał wrażenie że jadłem obiad sweatdrop Zdarzyło sie to komuś kiedyś jeszcze question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:34 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai EvilYuki a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo < wytyka palcem> domokun Lav: ... jakie majtki XD mrgreen no te koronkowe, białe ... xD oO tyyy! to moje !!! < zarzuca Yuki material na gorset> ninja jakie twoje- dostalem przeciez na walentynki razem ze stanikiem! ;D *wyobraza sobie Lavę w komplecie koronkowej bielizny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:35 am
Lavagetas_heqetai Opcy- psujesz mi moj wywód mrgreen psieplasiam... whee a wlasnie Juka ty bys mi jakiegos pixwlarta niemalnela.. mam tylko 3k moze na malutki starczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:36 am
Valter właśnie wziołem talerz nałożyłem leczo , potem z powrotem wrzuciłem je do gara i wstawiłem talerz do zlewu żeby sprawiał wrażenie że jadłem obiad sweatdrop Zdarzyło sie to komuś kiedyś jeszcze question moja siostra tak kiedys robila, miala wtedy 11 lat i nie chciala jesc zupy, bo sie nawchrzaniala w szkole jakis czypsów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|