|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:13 am
EvilYuki Omega Sun bol istnienia.... magluja to przez cala szkole srednia na lekcjach polskiego przy okazji lektur z epoki romantyzmu... a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo wiec widocznie moze tylko moja nauczycielka byla przewrazliwiona na tym punkcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:15 am
EvilYuki a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo tak.. mrgreen @Omi: uuuu.... zostalem poddany psychoanalizie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:15 am
Omega Sun opcy Omega Sun opcy oho.. powrocil addik.. chodzacy weltschmerz.. i nawet zostales muza i bohaterem jednego z postow.... ale Cie zaszczyt kopnal... gdzie gdzie? *szuka* prosze: Valter to proste ... kiedy jestem w tłumie ( wystarcza 2 os ) gubie sie i robie zeczy ktorych niechce robic . Zazwyczaj prubuje byc "liderem stada" tyle ze nigdy mi to nie wychodzi , i im bardziej sie staram tym jest gorzej. Co do otwartosci to sam widzisz .. np. opcy ( mam na dzieje ze nie luka tu gdzies przypadkiem ) nie znam go najlepiej ale wiem ze w rzyciu nie powiedzial by takich zeczy odrazu ospbie kturej wogle niezna ... chociaz kto go tam wienormalnie nagonka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:17 am
Omega Sun EvilYuki Omega Sun bol istnienia.... magluja to przez cala szkole srednia na lekcjach polskiego przy okazji lektur z epoki romantyzmu... a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo wiec widocznie moze tylko moja nauczycielka byla przewrazliwiona na tym punkcie polonistka mojego chłopaka ma chwile "zacięcia"... ktos odpowiada, a ona patrzy w okno... i tak patrzy... i patrzy... a po chwili, gdy sie ocknie, mówi "och, przepraszam, zapatrzylam sie na ten widoczek, ten ptak na drucie pieknie sie komponowal z tłem blokowiska i do tego to światło... mozesz powtorzyc, co mowiles?". moja polonistka jest taka no... normalna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:18 am
Omega Sun prosze: Valter to proste ... kiedy jestem w tłumie ( wystarcza 2 os ) gubie sie i robie zeczy ktorych niechce robic . Zazwyczaj prubuje byc "liderem stada" tyle ze nigdy mi to nie wychodzi , i im bardziej sie staram tym jest gorzej. Co do otwartosci to sam widzisz .. np. opcy ( mam na dzieje ze nie luka tu gdzies przypadkiem ) nie znam go najlepiej ale wiem ze w rzyciu nie powiedzial by takich zeczy odrazu ospbie kturej wogle niezna ... chociaz kto go tam wie takie takie... takie... takie emo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy EvilYuki a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo tak.. mrgreen @Omi: uuuu.... zostalem poddany psychoanalizie... sory *krztusi sie* na pocieszenie mogę cię poinformować że Amon Tobin wreszcie wydał nową CD : The Foley Room (Marzec 2007)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie zadna nagonka. Jak ktos ma cos do kogos, to powinien wyjasniac to bezposrednio z nim zamiast obmawiac za plecami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:19 am
mam ochote na ten gorset...
*liczy pieniadze*
snifff... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:20 am
EvilYuki polonistka mojego chłopaka ma chwile "zacięcia"... ktos odpowiada, a ona patrzy w okno... i tak patrzy... i patrzy... a po chwili, gdy sie ocknie, mówi "och, przepraszam, zapatrzylam sie na ten widoczek, ten ptak na drucie pieknie sie komponowal z tłem blokowiska i do tego to światło... mozesz powtorzyc, co mowiles?". hehe, niezle. Widocznie ma taka romantyczna dusze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:20 am
gdzie sa dzieci do nagonki?? obwiazac szmatami!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:21 am
EvilYuki mam ochote na ten gorset... *liczy pieniadze* snifff... emo ile Ci brakuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:22 am
EvilYuki a mi nie maglowali... emo czy to znaczy, ze jestem gorsza? emo < wytyka palcem> domokun Lav: ... jakie majtki XD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:22 am
EvilYuki Omega Sun prosze: Valter to proste ... kiedy jestem w tłumie ( wystarcza 2 os ) gubie sie i robie zeczy ktorych niechce robic . Zazwyczaj prubuje byc "liderem stada" tyle ze nigdy mi to nie wychodzi , i im bardziej sie staram tym jest gorzej. Co do otwartosci to sam widzisz .. np. opcy ( mam na dzieje ze nie luka tu gdzies przypadkiem ) nie znam go najlepiej ale wiem ze w rzyciu nie powiedzial by takich zeczy odrazu ospbie kturej wogle niezna ... chociaz kto go tam wie takie takie... takie... takie emo... hehs ... może ja jestem dziwny ... może nawet ostatnio zacofany albo cuś . Bo nie rozumiem "ludzióów" wtf emo ( w tym kontekście ) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:23 am
Omega Sun Nie zadna nagonka. Jak ktos ma cos do kogos, to powinien wyjasniac to bezposrednio z nim zamiast obmawiac za plecami. e tam.. nie przesadzaj... w koncu nie napisal 'opczy to zlamany uj' ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 9:24 am
opcy e tam.. nie przesadzaj... w koncu nie napisal 'opczy to zlamany uj' ... dobra dobra, juz bede grzeczna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|