|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:54 am
Moze dlatego, bo caly czas marudzi, wyglada jakby caly czas chciala sie zapytac kogos: ee... ale o co choziii?, jest denerwujaca i w ogole smierdzi i jest brzydka ;3 Nie lubie jej, przynajmniej w tej roli. Caly czas ubolewa nad swoim losem i caaaly czas szuka dziury w calym. Yh... ale jej nie lubie stare :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 4:22 am
Szinja na dwoch pierwszych zdjeciach kojarzysz mi sie z wokalista mindless self indulgence, tylko wlosy nie te wink jestem przerażona, myślałam, że na tej gildii tylko BeeWolf i Lisica wiedzą co to MSI, a i oni nie zawsze kojarzą o sho ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 4:40 am
wicked que.en Moze dlatego, bo caly czas marudzi, wyglada jakby caly czas chciala sie zapytac kogos: ee... ale o co choziii?, jest denerwujaca i w ogole smierdzi i jest brzydka ;3 Nie lubie jej, przynajmniej w tej roli. Caly czas ubolewa nad swoim losem i caaaly czas szuka dziury w calym. Yh... ale jej nie lubie stare :3 nie wymagaj wiele od telenowel, dobrzy aktorzy przyjmują w nich rolę tylko by miećstały zarobek ;3 Portycjo, jes też znam MSI <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 4:48 am
EvilYuki wicked que.en Moze dlatego, bo caly czas marudzi, wyglada jakby caly czas chciala sie zapytac kogos: ee... ale o co choziii?, jest denerwujaca i w ogole smierdzi i jest brzydka ;3 Nie lubie jej, przynajmniej w tej roli. Caly czas ubolewa nad swoim losem i caaaly czas szuka dziury w calym. Yh... ale jej nie lubie stare :3 nie wymagaj wiele od telenowel, dobrzy aktorzy przyjmują w nich rolę tylko by miećstały zarobek ;3 Portycjo, jes też znam MSI <3 Chyba sie zgodze. Wezmy, np. taka "Mode na sukces". Tam to mozna rodzinny interes rozkrecic i ustawic sie na cale zycie. Osobiscie tego nie ogladam, bo to jest... ;3 ale mam znajoma, ktora caly czas sledzi odcinek po odcinku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 4:00 pm
wicked que.en EvilYuki wicked que.en Moze dlatego, bo caly czas marudzi, wyglada jakby caly czas chciala sie zapytac kogos: ee... ale o co choziii?, jest denerwujaca i w ogole smierdzi i jest brzydka ;3 Nie lubie jej, przynajmniej w tej roli. Caly czas ubolewa nad swoim losem i caaaly czas szuka dziury w calym. Yh... ale jej nie lubie stare :3 nie wymagaj wiele od telenowel, dobrzy aktorzy przyjmują w nich rolę tylko by miećstały zarobek ;3 Portycjo, jes też znam MSI <3 Chyba sie zgodze. Wezmy, np. taka "Mode na sukces". Tam to mozna rodzinny interes rozkrecic i ustawic sie na cale zycie. Osobiscie tego nie ogladam, bo to jest... ;3 ale mam znajoma, ktora caly czas sledzi odcinek po odcinku. los offtopos? nie da się ukryć, a więc skończmy ;3 || EY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 5:19 am
gdzie tam, to fotomontaz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 5:48 am
Jakie sliczne piegi na nosie! Strasznie ladnie sie prezentuja jak sie usmiechasz ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 6:35 am
Delein the Wildest http://i44.photobucket.com/albums/f50/Delein/DSCF0020.jpg to mi sie bardzo podobuje.. o Dzika!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:02 am
eek OMFG myslalas by isc na fotomodelke? surprised Na 100% by Cie przyjeli , ja wiem co mowie! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:20 am
Rin_Youkai eek OMFG myslalas by isc na fotomodelke? surprised Na 100% by Cie przyjeli , ja wiem co mowie! XD Ta, jeszcze troche i ci uwierze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 10:10 am
uh-huh! partyzanckie kciuki w górze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 2:19 am
racqel uh-huh! partyzanckie kciuki w górze. i inne tam takie partyzanckie mrgreen ale brakuje kilku aktualnych zdjęć całej Dzikiej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|