|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 12:23 pm
Obilia  Kinek hogy tetszik? 100% kíváncsiság 0% egoizmus/hiúság... És ritkán szoktam kérni, de aki tud/akar adjon legalább 1000 goldot sweatdrop Csak aki akar. Nekem nem tetszik, bár elfogult vagyok, mert nem igazán szeretem a kéket és azt a frizurát sem. xp Ha objektív akarok lenni: Egybeolvad az egész. Hangsúly szépen eloszlik. Nem izgalmas, de kellemes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 12:46 pm
stranger12 Obilia  Kinek hogy tetszik? 100% kíváncsiság 0% egoizmus/hiúság... És ritkán szoktam kérni, de aki tud/akar adjon legalább 1000 goldot sweatdrop Csak aki akar. én meg ritkán szoktam gonoszkodni de most nem tudom megállni....az összes ismerősöm közül te vagy az egyedüli aki kérni szokott....ne felejtsd el...látom a bugyborékodat minden nap 3nodding semmi gond...nem vagyunk egyformák...csak legalább ne mondd hogy ritkán...bocs...tényleg nem akartam undok lenni de nem bírtam ki... xd Adakozást mostanában nem kértem eek Utoljára 2-3 hete kértem azelőtt meg vagy egyáltalán nem vagy csak akkor amikor csatlakoztam a guildhez. Mindegy... És azért említem többször mert alig kapok reagot... redface Bár nyár van meg nyári munka ez igaz. És bocsánat ha lefárasztottam valakit, nem állt szándékomban, ahogy a buborékaimmal "ijesztgetni", kiakasztani sem, bárki is legyen az. Nem vagyok fórumkísértet razz sweatdrop Téma lezárva a részemről.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 07, 2009 10:57 am
Kinek hogy tetszik az avim? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 07, 2009 11:38 am
Zoleee Kinek hogy tetszik az avim? biggrin Lol ugyanaz a question. Jó smile Nekem kicsit vicces (de pozitívan!!) hogy csillagos ég alatt vagy ács mögött xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 11:51 am
Zoleee Kinek hogy tetszik az avim? biggrin Tök jó lett főleg az arcod biggrin És az én avim milyen? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 12:39 pm
Tomi3 Zoleee Kinek hogy tetszik az avim? biggrin Tök jó lett főleg az arcod biggrin És az én avim milyen? whee 5letes smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 12:47 pm
Obilia Tomi3 Zoleee Kinek hogy tetszik az avim? biggrin Tök jó lett főleg az arcod biggrin És az én avim milyen? whee 5letes smile Enyém vagy Zolié? Mert ha enyém akk köszi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 1:49 pm
mindenki csinos mindenki szép mindenki okos mindenki ügyes mindenki jófej mindenki elvan mindenki boldog mindenki ötletes mindenki őszinte mindenki életvidám mindenki fáradt (legalábbis én az vagyok...) mindenki őrült mindenki aktív mindenki furin néz rááám eek *kezd bedilizni senki ne figyeljen rá és főleg ne vegye komolyan* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 1:50 pm
napsugar mindenki csinos mindenki szép mindenki okos mindenki ügyes mindenki jófej mindenki elvan mindenki boldog mindenki ötletes mindenki őszinte mindenki életvidám mindenki fáradt (legalábbis én az vagyok...) mindenki őrült mindenki aktív mindenki furin néz rááám eek *kezd bedilizni senki ne figyeljen rá és főleg ne vegye komolyan* eek mi van angyalkám ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 1:52 pm
stranger12 napsugar mindenki csinos mindenki szép mindenki okos mindenki ügyes mindenki jófej mindenki elvan mindenki boldog mindenki ötletes mindenki őszinte mindenki életvidám mindenki fáradt (legalábbis én az vagyok...) mindenki őrült mindenki aktív mindenki furin néz rááám eek *kezd bedilizni senki ne figyeljen rá és főleg ne vegye komolyan* eek mi van angyalkám ? xd nyemtom.... ez jött xd kikívánkozott én meg nem gátoltam meg..... am medve elvonási tüneteim vannak eek (nem láttam már lassan 5 órája crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 1:55 pm
napsugar stranger12 napsugar mindenki csinos mindenki szép mindenki okos mindenki ügyes mindenki jófej mindenki elvan mindenki boldog mindenki ötletes mindenki őszinte mindenki életvidám mindenki fáradt (legalábbis én az vagyok...) mindenki őrült mindenki aktív mindenki furin néz rááám eek *kezd bedilizni senki ne figyeljen rá és főleg ne vegye komolyan* eek mi van angyalkám ? xd nyemtom.... ez jött xd kikívánkozott én meg nem gátoltam meg..... am medve elvonási tüneteim vannak eek (nem láttam már lassan 5 órája crying ) huh....komoly idő xd *simi* na ne szomorkodj te kis mázlista biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 2:02 pm
stranger12 napsugar stranger12 napsugar mindenki csinos mindenki szép mindenki okos mindenki ügyes mindenki jófej mindenki elvan mindenki boldog mindenki ötletes mindenki őszinte mindenki életvidám mindenki fáradt (legalábbis én az vagyok...) mindenki őrült mindenki aktív mindenki furin néz rááám eek *kezd bedilizni senki ne figyeljen rá és főleg ne vegye komolyan* eek mi van angyalkám ? xd nyemtom.... ez jött xd kikívánkozott én meg nem gátoltam meg..... am medve elvonási tüneteim vannak eek (nem láttam már lassan 5 órája crying ) huh....komoly idő xd *simi* na ne szomorkodj te kis mázlista biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 2:03 pm
napsugar stranger12 napsugar stranger12 napsugar mindenki csinos mindenki szép mindenki okos mindenki ügyes mindenki jófej mindenki elvan mindenki boldog mindenki ötletes mindenki őszinte mindenki életvidám mindenki fáradt (legalábbis én az vagyok...) mindenki őrült mindenki aktív mindenki furin néz rááám eek *kezd bedilizni senki ne figyeljen rá és főleg ne vegye komolyan* eek mi van angyalkám ? xd nyemtom.... ez jött xd kikívánkozott én meg nem gátoltam meg..... am medve elvonási tüneteim vannak eek (nem láttam már lassan 5 órája crying ) huh....komoly idő xd *simi* na ne szomorkodj te kis mázlista biggrin xp question eek question eek question eek question eek question eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 2:04 pm
*felhők közül les egy kis pufók puttó*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 2:07 pm
stranger csak szenvedek..... bíbor a puttókat nem szeressem eek kár volt anno megnéznem az átkot (a régit nem a buffy-s csajosat....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|