Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 275 276 277 278 279 280 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Thu Aug 06, 2009 12:23 pm

Obilia
User Image

Kinek hogy tetszik? 100% kíváncsiság 0% egoizmus/hiúság...
És ritkán szoktam kérni, de aki tud/akar adjon legalább 1000 goldot sweatdrop Csak aki akar.

Nekem nem tetszik, bár elfogult vagyok, mert nem igazán szeretem a kéket és azt a frizurát sem. xp Ha objektív akarok lenni: Egybeolvad az egész. Hangsúly szépen eloszlik. Nem izgalmas, de kellemes.
PostPosted: Thu Aug 06, 2009 12:46 pm

stranger12
Obilia
User Image

Kinek hogy tetszik? 100% kíváncsiság 0% egoizmus/hiúság...
És ritkán szoktam kérni, de aki tud/akar adjon legalább 1000 goldot sweatdrop Csak aki akar.

én meg ritkán szoktam gonoszkodni de most nem tudom megállni....az összes ismerősöm közül te vagy az egyedüli aki kérni szokott....ne felejtsd el...látom a bugyborékodat minden nap 3nodding
semmi gond...nem vagyunk egyformák...csak legalább ne mondd hogy ritkán...bocs...tényleg nem akartam undok lenni de nem bírtam ki... xd

Adakozást mostanában nem kértem eek Utoljára 2-3 hete kértem azelőtt meg vagy egyáltalán nem vagy csak akkor amikor csatlakoztam a guildhez. Mindegy... És azért említem többször mert alig kapok reagot... redface Bár nyár van meg nyári munka ez igaz. És bocsánat ha lefárasztottam valakit, nem állt szándékomban, ahogy a buborékaimmal "ijesztgetni", kiakasztani sem, bárki is legyen az. Nem vagyok fórumkísértet razz sweatdrop Téma lezárva a részemről.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Zoleee

PostPosted: Fri Aug 07, 2009 10:57 am

Kinek hogy tetszik az avim? biggrin
PostPosted: Fri Aug 07, 2009 11:38 am

Zoleee

Lol ugyanaz a question. Jó smile Nekem kicsit vicces (de pozitívan!!) hogy csillagos ég alatt vagy ács mögött xd

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Tomi3

PostPosted: Sat Aug 08, 2009 11:51 am

Zoleee

Tök jó lett főleg az arcod biggrin És az én avim milyen? whee
PostPosted: Sat Aug 08, 2009 12:39 pm

Tomi3
Zoleee

5letes smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Tomi3

PostPosted: Sat Aug 08, 2009 12:47 pm

Obilia
Tomi3
Zoleee

5letes smile

Enyém vagy Zolié? Mert ha enyém akk köszi biggrin
PostPosted: Sat Aug 08, 2009 1:49 pm

mindenki csinos mindenki szép mindenki okos mindenki ügyes mindenki jófej mindenki elvan mindenki boldog mindenki ötletes mindenki őszinte mindenki életvidám mindenki fáradt (legalábbis én az vagyok...) mindenki őrült mindenki aktív mindenki furin néz rááám eek *kezd bedilizni senki ne figyeljen rá és főleg ne vegye komolyan* eek

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sat Aug 08, 2009 1:50 pm

napsugar
mindenki csinos mindenki szép mindenki okos mindenki ügyes mindenki jófej mindenki elvan mindenki boldog mindenki ötletes mindenki őszinte mindenki életvidám mindenki fáradt (legalábbis én az vagyok...) mindenki őrült mindenki aktív mindenki furin néz rááám eek *kezd bedilizni senki ne figyeljen rá és főleg ne vegye komolyan* eek

mi van angyalkám ? xd
PostPosted: Sat Aug 08, 2009 1:52 pm

stranger12
napsugar

mi van angyalkám ? xd
nyemtom.... ez jött xd kikívánkozott én meg nem gátoltam meg..... am medve elvonási tüneteim vannak eek (nem láttam már lassan 5 órája crying )

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sat Aug 08, 2009 1:55 pm

napsugar
stranger12
napsugar

mi van angyalkám ? xd
nyemtom.... ez jött xd kikívánkozott én meg nem gátoltam meg..... am medve elvonási tüneteim vannak eek (nem láttam már lassan 5 órája crying )

huh....komoly idő xd
*simi* na ne szomorkodj te kis mázlista biggrin
PostPosted: Sat Aug 08, 2009 2:02 pm

stranger12
napsugar
stranger12
napsugar

mi van angyalkám ? xd

huh....komoly idő xd
xp

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sat Aug 08, 2009 2:03 pm

napsugar
stranger12
napsugar
stranger12
napsugar

mi van angyalkám ? xd

huh....komoly idő xd
xp

question eek question eek question eek question eek question eek
PostPosted: Sat Aug 08, 2009 2:04 pm

*felhők közül les egy kis pufók puttó*

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Aug 08, 2009 2:07 pm

stranger csak szenvedek.....
bíbor a puttókat nem szeressem eek kár volt anno megnéznem az átkot (a régit nem a buffy-s csajosat....)
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 275 276 277 278 279 280 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games