|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:26 pm
granat Kukus granat Kojarzy mi się ten zwrot. z kim/czym? i w jakim stopniu jest to bolesne wspomnienie? O nie nie, jest to dość przyjemne wspomnienie. 4laugh A z pewnym zacnym dziewczęciem. pokaż fotkę majtek, może znam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:27 pm
granat Kuna, pół mej wypłaty stressed To ja już za te 350 zostane w tym akademiku. kawalerka to marna opcja, wychodzi drożej niż mieszkanie na spółkę ze dwóch.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:27 pm
Kukus granat Kukus granat Kojarzy mi się ten zwrot. z kim/czym? i w jakim stopniu jest to bolesne wspomnienie? O nie nie, jest to dość przyjemne wspomnienie. 4laugh A z pewnym zacnym dziewczęciem. pokaż fotkę majtek, może znam. Nie znasz, świeża była.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:28 pm
Kukus granat Kuna, pół mej wypłaty stressed To ja już za te 350 zostane w tym akademiku. kawalerka to marna opcja, wychodzi drożej niż mieszkanie na spółkę ze dwóch. Z doświadczenia wyszlo że nie nadaje sie na współlokatora. Nazbyt imprezowy jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:29 pm
granat Kukus pokaż fotkę majtek, może znam. Nie znasz, świeża była. mógłbyś się zdziwić... jeśli ma więcej niż 16 lat to mogła mieć okazję mnie poznać z tej lub innej strony. chociażby w pracy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:31 pm
granat Z doświadczenia wyszlo że nie nadaje sie na współlokatora. Nazbyt imprezowy jestem. to trza sobie podobnego zawodnika dorwać... no ze mną byś już mieszkać w takim razie nie mógł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:32 pm
Kukus granat Kukus pokaż fotkę majtek, może znam. Nie znasz, świeża była. mógłbyś się zdziwić... jeśli ma więcej niż 16 lat to mogła mieć okazję mnie poznać z tej lub innej strony. chociażby w pracy blaugh Ma 22 i pracuje. Jeśli byłeś w Wolinie Pomorski to i mogłeś Ją minąć na ulicy. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:33 pm
Kukus granat Z doświadczenia wyszlo że nie nadaje sie na współlokatora. Nazbyt imprezowy jestem. to trza sobie podobnego zawodnika dorwać... no ze mną byś już mieszkać w takim razie nie mógł. Degsisko niecałe pół roku wytrzymał rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:36 pm
granat Kukus granat Z doświadczenia wyszlo że nie nadaje sie na współlokatora. Nazbyt imprezowy jestem. to trza sobie podobnego zawodnika dorwać... no ze mną byś już mieszkać w takim razie nie mógł. Degsisko niecałe pół roku wytrzymał rofl no to akurat jest rasowa pizdeczka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:37 pm
Kukus granat Kukus granat Z doświadczenia wyszlo że nie nadaje sie na współlokatora. Nazbyt imprezowy jestem. to trza sobie podobnego zawodnika dorwać... no ze mną byś już mieszkać w takim razie nie mógł. Degsisko niecałe pół roku wytrzymał rofl no to akurat jest rasowa pizdeczka xp Ciepły kapeć się zrobił i dzieciorób i tyle. Kutwa zeby tak nie uważać rofl stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:40 pm
granat Ciepły kapeć się zrobił i dzieciorób i tyle. Kutwa zeby tak nie uważać rofl stressed bywa i tak w życiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:42 pm
Bóg zapłać nie moim. Najgorszemu wrogowi nie życze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:44 pm
oooo granat, na jakich studiach jesteś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 2:46 pm
Terrorystka Frania oooo granat, na jakich studiach jesteś? A czemu o to pytasz niewiasto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|