|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:44 am
ps; dodalam moje fuj fotki do galeryjki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:47 am
Dariia ps; dodalam moje fuj fotki do galeryjki ninja jak są fuj to po co je wstawiłaś? xD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:49 am
zuzika Dariia ps; dodalam moje fuj fotki do galeryjki ninja jak są fuj to po co je wstawiłaś? xD ninja bo niektorzy tez sa fuj i tez wstawiaja to czemu mam byc gorsza? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:52 am
Dariia zuzika Dariia ps; dodalam moje fuj fotki do galeryjki ninja jak są fuj to po co je wstawiłaś? xD ninja bo niektorzy tez sa fuj i tez wstawiaja to czemu mam byc gorsza? ^^ no...eeeeee...ale....Ty....eeee... dramallama nie jesteś fuj xD emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:54 am
Dariia ps; dodalam moje fuj fotki do galeryjki ninja ...a ja dodalem tez...z tym ze na swoja strone...skoro juz sie tak chwalimy zdjeciami... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:59 am
revcat Dariia ps; dodalam moje fuj fotki do galeryjki ninja ...a ja dodalem tez...z tym ze na swoja strone...skoro juz sie tak chwalimy zdjeciami... mrgreen jakie ladne ^^' to z krzyzem i zywoplotem to jakby na centralnym w szczecinie bylo zrobione smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:01 am
Dariia revcat Dariia ps; dodalam moje fuj fotki do galeryjki ninja ...a ja dodalem tez...z tym ze na swoja strone...skoro juz sie tak chwalimy zdjeciami... mrgreen jakie ladne ^^' to z krzyzem i zywoplotem to jakby na centralnym w szczecinie bylo zrobione smile ...Ty ze Szczecina jestes ?...oi! no no no mrgreen ...dziekuje za mile slowa staram sie jak moge... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:19 am
...dobra ide sie wyautowac...a bo dzisiaj jest fajny dzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:25 am
bardzo cieszy mnie fakt, że zostalam zauwazona... pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:37 am
Dariia ps; dodalam moje fuj fotki do galeryjki ninja masz racje są fuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:38 am
chari-san. bardzo cieszy mnie fakt, że zostalam zauwazona... pa zauwazona zostalas, po prostu nikt Cie nie przywital. Jakby wszyscy sie witali i zegnali powstalby smietnik, wiec nie odbieraj tego jako antypatii. Jak chcesz zeby ktos Ci odpisal, napisz nastepnym razem cos poza "czesc".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:41 am
Omega Sun chari-san. bardzo cieszy mnie fakt, że zostalam zauwazona... pa zauwazona zostalas, po prostu nikt Cie nie przywital. Jakby wszyscy sie witali i zegnali powstalby smietnik, wiec nie odbieraj tego jako antypatii. Jak chcesz zeby ktos Ci odpisal, napisz nastepnym razem cos poza "czesc". Oi! Omi, Omi ... szykujemy przeciwko tobie pozew tak więc się BÓJ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:45 am
BeeWolf_san Omega Sun chari-san. bardzo cieszy mnie fakt, że zostalam zauwazona... pa zauwazona zostalas, po prostu nikt Cie nie przywital. Jakby wszyscy sie witali i zegnali powstalby smietnik, wiec nie odbieraj tego jako antypatii. Jak chcesz zeby ktos Ci odpisal, napisz nastepnym razem cos poza "czesc". Oi! Omi, Omi ... szykujemy przeciwko tobie pozew tak więc się BÓJ. a co tym razem zrobilam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|