|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:29 am
revcat Omega Sun Dariia umieram. choroba mnie zdeptała wszystkim cześć mrgreen nie tylko Ciebie... teraz jest chyba jakas epidemia ...glupoty ?... mrgreen oi! hej ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:30 am
Omega Sun revcat Omega Sun nie tylko Ciebie... teraz jest chyba jakas epidemia ...glupoty ?... mrgreen oi! tez wink hello heart ...helou... mrgreen ...no wiec co powiecie siersciuchy ?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:31 am
revcat ...helou... mrgreen ...no wiec co powiecie siersciuchy ?... ze mnie bola zeby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:31 am
Dariia revcat Omega Sun Dariia umieram. choroba mnie zdeptała wszystkim cześć mrgreen nie tylko Ciebie... teraz jest chyba jakas epidemia ...glupoty ?... mrgreen oi! hej ;p ...no czesc Daria...kope lat Cie nie widzialem... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:32 am
EvilYuki revcat ...helou... mrgreen ...no wiec co powiecie siersciuchy ?... ze mnie bola zeby. ...moge ci zaoferowac partyzancka opieke medyczna...naturalnie skladki placisz wiec nie bedzie problemow...co Ty na to ?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:32 am
revcat zuzika revcat ...glupoty ?... mrgreen oi! hmmm... ninja hej-cześć ^^ ...no czesc... *kaszl kaszl* też chory? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:35 am
zuzika revcat zuzika revcat ...glupoty ?... mrgreen oi! hmmm... ninja hej-cześć ^^ ...no czesc... *kaszl kaszl* też chory? xD ...w rzeczy samej...chory to ja jestem.......................................... ......na glowe.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:36 am
revcat EvilYuki revcat ...helou... mrgreen ...no wiec co powiecie siersciuchy ?... ze mnie bola zeby. ...moge ci zaoferowac partyzancka opieke medyczna...naturalnie skladki placisz wiec nie bedzie problemow...co Ty na to ?... no place skladki... dobra, raz kozie smierc, lecz, generale.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:37 am
revcat zuzika revcat zuzika revcat ...glupoty ?... mrgreen oi! hmmm... ninja hej-cześć ^^ ...no czesc... *kaszl kaszl* też chory? xD ...w rzeczy samej...chory to ja jestem.......................................... ......na glowe.... mrgreen a.aha...ups.no.to.eeee...tego xD dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:39 am
revcat ...no czesc Daria...kope lat Cie nie widzialem... ninja ano... często tu nie bywam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:39 am
EvilYuki revcat EvilYuki revcat ...helou... mrgreen ...no wiec co powiecie siersciuchy ?... ze mnie bola zeby. ...moge ci zaoferowac partyzancka opieke medyczna...naturalnie skladki placisz wiec nie bedzie problemow...co Ty na to ?... no place skladki... dobra, raz kozie smierc, lecz, generale. ...chwilunia...musisz sie zapisac na wizyte...hmmm jutra mam wolny termin...pasuje ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:41 am
revcat EvilYuki revcat EvilYuki revcat ...helou... mrgreen ...no wiec co powiecie siersciuchy ?... ze mnie bola zeby. ...moge ci zaoferowac partyzancka opieke medyczna...naturalnie skladki placisz wiec nie bedzie problemow...co Ty na to ?... no place skladki... dobra, raz kozie smierc, lecz, generale. ...chwilunia...musisz sie zapisac na wizyte...hmmm jutra mam wolny termin...pasuje ? mrgreen eee... no... no dobra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:42 am
...no to jutro na 18 w moim prywatnym gabinecie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:43 am
...zawsze mozesz poskakac...badz wprowadzic do konwersacji jakies ciekawe tematy...no...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|