|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 6:43 am
BeeWolf_san Jezu kobieto uszczuplasz nasz budżet, za co będziemy żyli, a prąd, gaz, woda ? Czy ja mówię jak mąż do żony co za bardzo szasta kasą ? neutral Ty tu sie nie wymadrzaj, bo gdyby nie ja, to mialbys tylko gaiowa szafe pelna smieci, a tak jestes z kazdym dniem bogatszy bo obracam Twoja kasa wink Dobra, ja na razie znikam. Do zobaczenia pozniej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 7:14 am
Omega Sun BeeWolf_san Jezu kobieto uszczuplasz nasz budżet, za co będziemy żyli, a prąd, gaz, woda ? Czy ja mówię jak mąż do żony co za bardzo szasta kasą ? neutral Ty tu sie nie wymadrzaj, bo gdyby nie ja, to mialbys tylko gaiowa szafe pelna smieci, a tak jestes z kazdym dniem bogatszy bo obracam Twoja kasa wink Dobra, ja na razie znikam. Do zobaczenia pozniej ninja eje ej ej te śmiecie były sporo warte xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 7:45 am
Omega Sun BeeWolf_san Jezu kobieto uszczuplasz nasz budżet, za co będziemy żyli, a prąd, gaz, woda ? Czy ja mówię jak mąż do żony co za bardzo szasta kasą ? neutral Ty tu sie nie wymadrzaj, bo gdyby nie ja, to mialbys tylko gaiowa szafe pelna smieci, a tak jestes z kazdym dniem bogatszy bo obracam Twoja kasa wink Dobra, ja na razie znikam. Do zobaczenia pozniej ninja to nie dobrze gdy obraca pieniędzmi, facet zwykle na tym traci wcześniej czy później ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 8:55 am
xTriticosecale Omega Sun BeeWolf_san Jezu kobieto uszczuplasz nasz budżet, za co będziemy żyli, a prąd, gaz, woda ? Czy ja mówię jak mąż do żony co za bardzo szasta kasą ? neutral Ty tu sie nie wymadrzaj, bo gdyby nie ja, to mialbys tylko gaiowa szafe pelna smieci, a tak jestes z kazdym dniem bogatszy bo obracam Twoja kasa wink Dobra, ja na razie znikam. Do zobaczenia pozniej ninja to nie dobrze gdy obraca pieniędzmi, facet zwykle na tym traci wcześniej czy później ninja spoko spoko na razie jakieś 4 miliony zarobiła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:08 am
BeeWolf_san spoko spoko na razie jakieś 4 miliony zarobiła. eek helou? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:11 am
umieram. choroba mnie zdeptała
wszystkim cześć mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:15 am
Dariia umieram. choroba mnie zdeptała wszystkim cześć mrgreen nie tylko Ciebie... teraz jest chyba jakas epidemia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:17 am
Dariia umieram. choroba mnie zdeptała wszystkim cześć mrgreen no to...życzę zdrowia wink ja to tam lubię chorować... dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:18 am
zuzika Dariia umieram. choroba mnie zdeptała wszystkim cześć mrgreen no to...życzę zdrowia wink ja to tam lubię chorować... dramallama dzieki choroba ma tez dobra strone dzisiaj uniknelam 2 sprawdzianów mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:20 am
Dariia zuzika Dariia umieram. choroba mnie zdeptała wszystkim cześć mrgreen no to...życzę zdrowia wink ja to tam lubię chorować... dramallama dzieki choroba ma tez dobra strone dzisiaj uniknelam 2 sprawdzianów mrgreen no...i właśnie to są te dobre strony ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:24 am
Omega Sun Dariia umieram. choroba mnie zdeptała wszystkim cześć mrgreen nie tylko Ciebie... teraz jest chyba jakas epidemia ...glupoty ?... mrgreen oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:26 am
revcat ...glupoty ?... mrgreen oi! hmmm... ninja hej-cześć ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:27 am
BeeWolf_san xTriticosecale Omega Sun BeeWolf_san Jezu kobieto uszczuplasz nasz budżet, za co będziemy żyli, a prąd, gaz, woda ? Czy ja mówię jak mąż do żony co za bardzo szasta kasą ? neutral Ty tu sie nie wymadrzaj, bo gdyby nie ja, to mialbys tylko gaiowa szafe pelna smieci, a tak jestes z kazdym dniem bogatszy bo obracam Twoja kasa wink Dobra, ja na razie znikam. Do zobaczenia pozniej ninja to nie dobrze gdy obraca pieniędzmi, facet zwykle na tym traci wcześniej czy później ninja spoko spoko na razie jakieś 4 miliony zarobiła. to kup mi opaske nyndża, oddam CI moje majtki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:27 am
revcat Omega Sun nie tylko Ciebie... teraz jest chyba jakas epidemia ...glupoty ?... mrgreen oi! tez wink hello heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:28 am
zuzika revcat ...glupoty ?... mrgreen oi! hmmm... ninja hej-cześć ^^ ...no czesc... *kaszl kaszl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|