|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:51 pm
Wlasnie wszystkie przesluchalem! Halama to moj ulubiony satyryk polski, ma swietny, absurdalny humor, ktory swoja prostota mnie rozwala. Geniusz! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:52 pm
Aidanna Kagenoyami Aidanna Kagenoyami Ale zakladam, ze pytanie o ewentualne kupno tych gowienek nie bylo z twojej strony niezrecznym zartem stare bylam zdesperowana, alee zrezygnowalam z pewnej rzeczy!! *siadam na foteliky* Bosh... gonk gonk gonk Co na to, kurwa, moj psychoanalityk?! gonk Nieeee... no, nie... dzieciaczku, wracaj do kolyski, bo jeszcze sobie oko wydlubiesz jakims klawiszem, albo poslinisz monitor... zamknij sie bo ci sie dostanie... ja niesprzedam tych kroliczkow od BEE scream *GRooooozaaaA*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:52 pm
Kagenoyami Wlasnie wszystkie przesluchalem! Halama to moj ulubiony satyryk polski, ma swietny, absurdalny humor, ktory swoja prostota mnie rozwala. Geniusz! smile 3nodding uwielbiam go !!!! 4laugh .. najlepshe jest to o kurczaku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:54 pm
Przestancie... juz te oskarzenia mnie dobijaja... walkujecie ten temat caly dzien i poco wam to... sprawia wam to satyswakcje jakas czu co!!! milo sie wam jest przyczepiac!!! pomyslcie co robicie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:56 pm
Lethiel Kagenoyami Wlasnie wszystkie przesluchalem! Halama to moj ulubiony satyryk polski, ma swietny, absurdalny humor, ktory swoja prostota mnie rozwala. Geniusz! smile 3nodding uwielbiam go !!!! 4laugh .. najlepshe jest to o kurczaku whee a wiecie ze na gai juz nie ma sushi database? teraz jest chicken database
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:57 pm
Aidanna zamknij sie bo ci sie dostanie... ja niesprzedam tych kroliczkow od BEE scream Nie rzucaj slow na wiatr.. przeciez obydwoje wiemy, ze nic mi nie zrobisz... Niby jak mialoby mi sie dostac? *klepie dzieciatko po obolalej i lekko skrzywionej glowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Przestancie... juz te oskarzenia mnie dobijaja... walkujecie ten temat caly dzien i poco wam to... sprawia wam to satyswakcje jakas czu co!!! milo sie wam jest przyczepiac!!! pomyslcie co robicie nie bądź żałosna :/ to ty tutaj najpierw żebrzesz, później jesteś chciwa, a teraz się rzucasz że Ci to wypominamy..nie pogrążaj się kobieto jeszcze bardziej confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL Lethiel Kagenoyami Wlasnie wszystkie przesluchalem! Halama to moj ulubiony satyryk polski, ma swietny, absurdalny humor, ktory swoja prostota mnie rozwala. Geniusz! smile 3nodding uwielbiam go !!!! 4laugh .. najlepshe jest to o kurczaku whee a wiecie ze na gai juz nie ma sushi database? teraz jest chicken database O.o .. ale ja widzialam dzisiaj sushi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Danii * idzie do sfego fotelika i siada * czyja jest ta kosiarka *wskazuje palcem na to coś przypominające kosiarke * rhomana zbawiciela patrze na dywanik... KTO SKOSIL MOJ DYWANIK ja nie silnik mi zgasł *załamany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kagenoyami Wlasnie wszystkie przesluchalem! Halama to moj ulubiony satyryk polski, ma swietny, absurdalny humor, ktory swoja prostota mnie rozwala. Geniusz! smile 3nodding uwielbiam go !!!! 4laugh .. najlepshe jest to o kurczaku whee halama rulez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:59 pm
Wie ktoś jak zrobić serduszko w photo shopie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:59 pm
SERAFIN-WAMPIRE Aidanna Danii * idzie do sfego fotelika i siada * czyja jest ta kosiarka *wskazuje palcem na to coś przypominające kosiarke * rhomana zbawiciela patrze na dywanik... KTO SKOSIL MOJ DYWANIK ja nie silnik mi zgasł *załamany* bo paliwo się skończyło *leci na stacje* *daje w morde sprzedawcy i kradnie 10 litrow benzyny* *daje benzyne* mash wlewaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 1:02 pm
roman_zbawicieL SERAFIN-WAMPIRE Aidanna Danii * idzie do sfego fotelika i siada * czyja jest ta kosiarka *wskazuje palcem na to coś przypominające kosiarke * rhomana zbawiciela patrze na dywanik... KTO SKOSIL MOJ DYWANIK ja nie silnik mi zgasł *załamany* bo paliwo się skończyło *leci na stacje* *daje w morde sprzedawcy i kradnie 10 litrow benzyny* *daje benzyne* mash wlewaj *rzucam sie na dywanik... nieskosicie mi go!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 1:02 pm
eh ale mój brat ma donośny głos
znów mu się coś w kompie spierdzieliło i wszystko na mnie stare
wyłączył mi neta i kazał naprawiać stare
jakbym nie miał co robić stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 1:03 pm
Sayokun eh ale mój brat ma donośny głos znów mu się coś w kompie spierdzieliło i wszystko na mnie stare wyłączył mi neta i kazał naprawiać stare jakbym nie miał co robić stare Parszywe stworzenie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|