|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:28 pm
Omega Sun Aidanna sprzedam bunny clips za 8oootysiecy lub ewentualnie za 7.500g prezentów się nie oddaje stare Bee dał Ci je bo chciałaś je mieć, równie dobrze sam mógł je sprzedać, ale chciał Ci zrobić przyjemność stare no właśnie stare a później się dziwisz, że jesteśmy dla Ciebie "hamscy"...najpierw żebrzesz (nazwijmy rzecz po imieniu) a później chcesz jak najwięcej zarobić....wiesz, to tylko jakieś głupie pikselki, nie przeginaj :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:30 pm
SERAFIN-WAMPIRE roman_zbawicieL Aidanna roman_zbawicieL Aidanna roman_zbawicieL a moim kochanym pluszowym misiem zostaje od dzis kosiarka do trawy wink hehe... nagle przed romanem pojawia sie kosiarka eek eek eek eek moja wlasna kosiarka 4laugh potchodze do kosiarki i trocham ja patykiem... chcesh sie pobawic ? a ja moge pewnie mash tshymaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:30 pm
panią ,arz tak stara nie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL Aidanna roman_zbawicieL Aidanna roman_zbawicieL a moim kochanym pluszowym misiem zostaje od dzis kosiarka do trawy wink hehe... nagle przed romanem pojawia sie kosiarka eek eek eek eek moja wlasna kosiarka 4laugh potchodze do kosiarki i trocham ja patykiem... chcesh sie pobawic ? wskakuje na przod kosiarki i czekam az ktos ja popchnie...* NIESPRZEDAJE KROLICZKOW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Omega Sun Aidanna sprzedam bunny clips za 8oootysiecy lub ewentualnie za 7.500g prezentów się nie oddaje stare Bee dał Ci je bo chciałaś je mieć, równie dobrze sam mógł je sprzedać, ale chciał Ci zrobić przyjemność stare no właśnie stare a później się dziwisz, że jesteśmy dla Ciebie "hamscy"...najpierw żebrzesz (nazwijmy rzecz po imieniu) a później chcesz jak najwięcej zarobić....wiesz, to tylko jakieś głupie pikselki, nie przeginaj :/ bardzo dobrze to ujęłaś Rynn 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:32 pm
Omega Sun Rynn the Vampire Omega Sun Aidanna sprzedam bunny clips za 8oootysiecy lub ewentualnie za 7.500g prezentów się nie oddaje stare Bee dał Ci je bo chciałaś je mieć, równie dobrze sam mógł je sprzedać, ale chciał Ci zrobić przyjemność stare no właśnie stare a później się dziwisz, że jesteśmy dla Ciebie "hamscy"...najpierw żebrzesz (nazwijmy rzecz po imieniu) a później chcesz jak najwięcej zarobić....wiesz, to tylko jakieś głupie pikselki, nie przeginaj :/ bardzo dobrze to ujęłaś Rynn 3nodding lol.. 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL pewnie mash tshymaj biggrin co by tu skosić *oczy siwiecą sie na czerwono8 może jednak ten dywan zbyt włochaty on jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Omega Sun Aidanna sprzedam bunny clips za 8oootysiecy lub ewentualnie za 7.500g prezentów się nie oddaje stare Bee dał Ci je bo chciałaś je mieć, równie dobrze sam mógł je sprzedać, ale chciał Ci zrobić przyjemność stare no właśnie stare a później się dziwisz, że jesteśmy dla Ciebie "hamscy"...najpierw żebrzesz (nazwijmy rzecz po imieniu) a później chcesz jak najwięcej zarobić....wiesz, to tylko jakieś głupie pikselki, nie przeginaj :/ Ja tez sie zgadzam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:34 pm
Danii panią ,arz tak stara nie jestem przepraszam jeżeli poczułaś sie urażona *kłaniam sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:34 pm
SERAFIN-WAMPIRE roman_zbawicieL pewnie mash tshymaj biggrin co by tu skosić *oczy siwiecą sie na czerwono8 może jednak ten dywan zbyt włochaty on jest 3nodding 3nodding 3nodding kos go koś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:35 pm
SERAFIN-WAMPIRE Danii panią ,arz tak stara nie jestem przepraszam jeżeli poczułaś sie urażona *kłaniam sie* niema sprawy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:37 pm
SERAFIN-WAMPIRE roman_zbawicieL pewnie mash tshymaj biggrin co by tu skosić *oczy siwiecą sie na czerwono8 może jednak ten dywan zbyt włochaty on jest tylko nie dywanik *klade sie na dywaniku i zawijam w ogonek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|