|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:57 am
dobra...... posiedze tu jeszcze troche...... domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:58 am
Lethiel no ale.. co tu jest do nierouzmienia? to chyba dobrze o tobie swiadczy Asiu, 30 minut z nami i już wiesz jak bardzo to wszystko jest poje... znaczy niezrozumiałe. ludzie na nas wrzeszczą, co druga stara torba mi pcha łeb przez ramię i 'kontroluje' podaż leków. wiecznie jestem niewyspany. dobrze, że zarabiam gdzie indziej, bo z tego to bym nawet na waciki nie miał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:00 pm
Kukus Lethiel no ale.. co tu jest do nierouzmienia? to chyba dobrze o tobie swiadczy Asiu, 30 minut z nami i już wiesz jak bardzo to wszystko jest poje... znaczy niezrozumiałe. ludzie na nas wrzeszczą, co druga stara torba mi pcha łeb przez ramię i 'kontroluje' podaż leków. wiecznie jestem niewyspany. dobrze, że zarabiam gdzie indziej, bo z tego to bym nawet na waciki nie miał. ciekawy z ciebie człowiek... s-stara torba????? >< lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:01 pm
Kukus Lethiel no ale.. co tu jest do nierouzmienia? to chyba dobrze o tobie swiadczy Asiu, 30 minut z nami i już wiesz jak bardzo to wszystko jest poje... znaczy niezrozumiałe. ludzie na nas wrzeszczą, co druga stara torba mi pcha łeb przez ramię i 'kontroluje' podaż leków. wiecznie jestem niewyspany. dobrze, że zarabiam gdzie indziej, bo z tego to bym nawet na waciki nie miał. jakkolwiek to mądre i ile w tym prawdy, to ja nadal nie rozumiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:03 pm
Kukus Lethiel no ale.. co tu jest do nierouzmienia? to chyba dobrze o tobie swiadczy Asiu, 30 minut z nami i już wiesz jak bardzo to wszystko jest poje... znaczy niezrozumiałe. ludzie na nas wrzeszczą, co druga stara torba mi pcha łeb przez ramię i 'kontroluje' podaż leków. wiecznie jestem niewyspany. dobrze, że zarabiam gdzie indziej, bo z tego to bym nawet na waciki nie miał. ale wytrzymujesz to wszystko w dobrej sprawie prawda ? i to sie wlasnie liczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:06 pm
xD
# OK Go - [OK Go #03] You're So Damn Hot [2:39]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:07 pm
Lethiel ale wytrzymujesz to wszystko w dobrej sprawie prawda ? i to sie wlasnie liczy wink szczerze powiedziawszy to już nie wiem czemu to wytrzymuje, czy to dlatego, że jestem nieco nienormalny, może za krótko byłem w wojsku, może w lecie jakiś komar AdIDaSa sprzedał mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:10 pm
Kukus Lethiel ale wytrzymujesz to wszystko w dobrej sprawie prawda ? i to sie wlasnie liczy wink szczerze powiedziawszy to już nie wiem czemu to wytrzymuje, czy to dlatego, że jestem nieco nienormalny, może za krótko byłem w wojsku, może w lecie jakiś komar AdIDaSa sprzedał mi. dlaczego nie normalny??? skoro to wytrzymujesz to chyba dobrze *mówi ta, która ma jeszcze wszystko przed sobą ><*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:11 pm
Kukus Lethiel ale wytrzymujesz to wszystko w dobrej sprawie prawda ? i to sie wlasnie liczy wink szczerze powiedziawszy to już nie wiem czemu to wytrzymuje, czy to dlatego, że jestem nieco nienormalny, może za krótko byłem w wojsku, może w lecie jakiś komar AdIDaSa sprzedał mi. nie kazdy moze pracowac w takim miejscu, najwyrazniej ty masz w sobie to cos co cie ciagnie w ratownictwo i jest potrzebne w tym zawodzie, a czego nie ma wiekszosc "zwyklych" ludzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:14 pm
Lethiel Kukus Lethiel ale wytrzymujesz to wszystko w dobrej sprawie prawda ? i to sie wlasnie liczy wink szczerze powiedziawszy to już nie wiem czemu to wytrzymuje, czy to dlatego, że jestem nieco nienormalny, może za krótko byłem w wojsku, może w lecie jakiś komar AdIDaSa sprzedał mi. nie kazdy moze pracowac w takim miejscu, najwyrazniej ty masz w sobie to cos co cie ciagnie w ratownictwo i jest potrzebne w tym zawodzie, a czego nie ma wiekszosc "zwyklych" ludzi Oooo to gdzie KUKUS pracuje??? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:16 pm
Sango-Maho Oooo to gdzie KUKUS pracuje??? Oo pogotowie ratunkowe i szpital dziecięcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:19 pm
Kukus Sango-Maho Oooo to gdzie KUKUS pracuje??? Oo pogotowie ratunkowe i szpital dziecięcy OO!! Ale praca, lubisz to? czy raczej robisz bo musisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:19 pm
Sango-Maho Kukus Sango-Maho Oooo to gdzie KUKUS pracuje??? Oo pogotowie ratunkowe i szpital dziecięcy OO!! Ale praca, lubisz to? czy raczej robisz bo musisz?? tego się raczej nie da robić z przymusu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:21 pm
Lethiel nie kazdy moze pracowac w takim miejscu, najwyrazniej ty masz w sobie to cos co cie ciagnie w ratownictwo i jest potrzebne w tym zawodzie, a czego nie ma wiekszosc "zwyklych" ludzi tak, tylko w przypadku zwyczajnych ludzi się to leczy i izoluje się ich od społeczeństwa, a w naszym wypadku się to pielęgnuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|