|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 6:45 am
Rin_Youkai whee ^^ moim Kakashi >.> skad jestes w ogole smile z bardzo daleka ze szczecina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 6:46 am
Ntsumi_Aya mruuu waćpanna też niczego sobie heart *oplata ją mackami* mruuu < zatapia sie w mackach > zamienianie sie jest dobre heart mrgreen uh uh, I don't ever want to feel Like I did that day >o>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 6:47 am
shenk-kun Rin_Youkai whee ^^ moim Kakashi >.> skad jestes w ogole smile z bardzo daleka ze szczecina ... oj to z 17 km ode mnie XDD < liczac od znaku do znaku > rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 6:49 am
17 km ?? a ile to na metry ?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 6:54 am
shenk-kun 17 km ?? a ile to na metry ?? razz oO a poco Ci na metry .... 1km= 1000 metrow Stargard sie klania ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 6:56 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya mruuu waćpanna też niczego sobie heart *oplata ją mackami* mruuu < zatapia sie w mackach > zamienianie sie jest dobre heart mrgreen uh uh, I don't ever want to feel Like I did that day >o> ooo tak dobre dobre heart heart mrah mrah! mam ochote na dżem! *mac mac* domokun pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 6:57 am
shenk-kun bo znowu robicie zmowe milczenia zawsze kiedy sie loguje Stwierdzam krótko - WISI NAD TOBA KLATWA NOWEO USERA NA GAI lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 6:58 am
Rin_Youkai shenk-kun 17 km ?? a ile to na metry ?? razz oO a poco Ci na metry .... 1km= 1000 metrow Stargard sie klania ;] a to tylko 5 godzin drogi z kapcia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:00 am
`Amelia` shenk-kun bo znowu robicie zmowe milczenia zawsze kiedy sie loguje Stwierdzam krótko - WISI NAD TOBA KLATWA NOWEO USERA NA GAI lol to już moje któreś konto (tak okło 5)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:03 am
shenk-kun a to tylko 5 godzin drogi z kapcia gorzej z dotarciem do centrum czy w dalsze rejony xd niezbadane sa zakatki Szczeca >o> Ayus: >.> * gwaltu gwaltu* XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:14 am
nom ja sie gubie w szczecinie (prawie 24h t ja na chacie siedze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:18 am
shenk-kun `Amelia` shenk-kun bo znowu robicie zmowe milczenia zawsze kiedy sie loguje Stwierdzam krótko - WISI NAD TOBA KLATWA NOWEO USERA NA GAI lol to już moje któreś konto (tak okło 5) To stąd ta klątwa! eek Oooo Tyyy.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:18 am
Rin_Youkai shenk-kun a to tylko 5 godzin drogi z kapcia gorzej z dotarciem do centrum czy w dalsze rejony xd niezbadane sa zakatki Szczeca >o> Ayus: >.> * gwaltu gwaltu* XDDDDDDDDD *mach mach brwiami* ^O^ zboczuszek moj XD *gwałtu gwałt XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:20 am
shenk-kun nom ja sie gubie w szczecinie (prawie 24h t ja na chacie siedze) ja czesto przebywam w odludziach Szczecina i mozna sie przerazic... tam jest jakis " nowy swiat Xd "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:21 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai shenk-kun a to tylko 5 godzin drogi z kapcia gorzej z dotarciem do centrum czy w dalsze rejony xd niezbadane sa zakatki Szczeca >o> Ayus: >.> * gwaltu gwaltu* XDDDDDDDDD *mach mach brwiami* ^O^ zboczuszek moj XD *gwałtu gwałt XD* heart ninja < ciach ja poduszka>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|