|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:47 pm
Lethiel nie mam zadnego uranu crying crying crying xD *wskakuje za fotel* sio bo powiem Azowi xD
Omis.. bo mysla ze to zleeee i ze dzieki temu sa zlii mroczni i denerwuja naaas i wogole to oni sie mszcza i maja nas wszystkich gdzies xDDDD no dobra, wiesz ze sie go boje emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:50 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel nie mam zadnego uranu crying crying crying xD *wskakuje za fotel* sio bo powiem Azowi xD
Omis.. bo mysla ze to zleeee i ze dzieki temu sa zlii mroczni i denerwuja naaas i wogole to oni sie mszcza i maja nas wszystkich gdzies xDDDD no dobra, wiesz ze sie go boje emo kuchnia=jedzenie=pelny brzusio *biegnie z anim w podskokach i przylacza sie do powluczenia w strone lodowki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:52 pm
Lethiel
Omis.. bo mysla ze to zleeee i ze dzieki temu sa zlii mroczni i denerwuja naaas i wogole to oni sie mszcza i maja nas wszystkich gdzies xDDDD
hehe, pewnie masz racje ninja ale przynajmniej jest zabawnie i cos sie dzieje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:53 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel nie mam zadnego uranu crying crying crying xD *wskakuje za fotel* sio bo powiem Azowi xD
Omis.. bo mysla ze to zleeee i ze dzieki temu sa zlii mroczni i denerwuja naaas i wogole to oni sie mszcza i maja nas wszystkich gdzies xDDDD no dobra, wiesz ze sie go boje emo kuchnia=jedzenie=pelny brzusio *biegnie z anim w podskokach i przylacza sie do powluczenia w strone lodowki* whee wygląda smakowicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:55 pm
Omega Sun Lethiel
Omis.. bo mysla ze to zleeee i ze dzieki temu sa zlii mroczni i denerwuja naaas i wogole to oni sie mszcza i maja nas wszystkich gdzies xDDDD
hehe, pewnie masz racje ninja ale przynajmniej jest zabawnie i cos sie dzieje wink eh..moze.. byle y nie za czesto xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:55 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel nie mam zadnego uranu crying crying crying xD *wskakuje za fotel* sio bo powiem Azowi xD
Omis.. bo mysla ze to zleeee i ze dzieki temu sa zlii mroczni i denerwuja naaas i wogole to oni sie mszcza i maja nas wszystkich gdzies xDDDD no dobra, wiesz ze sie go boje emo kuchnia=jedzenie=pelny brzusio *biegnie z anim w podskokach i przylacza sie do powluczenia w strone lodowki* whee wygląda smakowicie...*patrzy mu z nad ramienia wielkimi szklistymi oczami* um.. *przelyka sline* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:58 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel nie mam zadnego uranu crying crying crying xD *wskakuje za fotel* sio bo powiem Azowi xD
Omis.. bo mysla ze to zleeee i ze dzieki temu sa zlii mroczni i denerwuja naaas i wogole to oni sie mszcza i maja nas wszystkich gdzies xDDDD no dobra, wiesz ze sie go boje emo kuchnia=jedzenie=pelny brzusio *biegnie z anim w podskokach i przylacza sie do powluczenia w strone lodowki* whee wygląda smakowicie...*patrzy mu z nad ramienia wielkimi szklistymi oczami* um.. *przelyka sline* heart hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 2:10 pm
uwielbiam cie ! xD *wspina sie na palce i buzia go w policzka*
*zajada sie kanapka obsmarowujac sie po twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 2:13 pm
Lethiel uwielbiam cie ! xD *wspina sie na palce i buzia go w policzka*
*zajada sie kanapka obsmarowujac sie po twarzy* siur ;D
no nic ja uciekam pouczyc sie japan ;D
dobranoc ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 2:18 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel uwielbiam cie ! xD *wspina sie na palce i buzia go w policzka*
*zajada sie kanapka obsmarowujac sie po twarzy* siur ;D
no nic ja uciekam pouczyc sie japan ;D
dobranoc ;] au ! *podskok*
nu to slodkich snow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|