|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:16 am
Omega Sun Adwokat Kozy On.. przejal sie no.. co chwile pytal mnie co ma tam napisac, pozniej kazal przeczytac czy moze byc.. ougad, czy ja jestem jego mamą? przynajmniej jeden uzytkownik powaznie podszedl do podania o przyjecie i napisal cos wiecej niz: "bo tak!" wink Wrrr poczta polska jest bez pojecia... Listonosz znow upchnal pudelko do skrzynki nie myslac o tym, ze nie bedzie sie go dalo wyjac... Musialam rozpruc pudelko, wyciagnac z niego zawartosc a potem pociac je na kawalki zeby wylazlo... gonk Moja kumpela z roku ma faceta w USA...on srednio wysyla do niej 2 listy w tygodniu...ona otrzymuje 2 na miesiac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:17 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Adwokat Kozy On.. przejal sie no.. co chwile pytal mnie co ma tam napisac, pozniej kazal przeczytac czy moze byc.. ougad, czy ja jestem jego mamą? mrgreen Przykro mi ze padlo na ciebie... No.. czasem zamienilbym sie z toba miejsem 3nodding ale cii bo pewnie podsluchuje razz Moze jeszcze mojego brata ci podrzuce? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:19 am
Omega Sun Adwokat Kozy On.. przejal sie no.. co chwile pytal mnie co ma tam napisac, pozniej kazal przeczytac czy moze byc.. ougad, czy ja jestem jego mamą? przynajmniej jeden uzytkownik powaznie podszedl do podania o przyjecie i napisal cos wiecej niz: "bo tak!" wink Wrrr poczta polska jest bez pojecia... Listonosz znow upchnal pudelko do skrzynki nie myslac o tym, ze nie bedzie sie go dalo wyjac... Musialam rozpruc pudelko, wyciagnac z niego zawartosc a potem pociac je na kawalki zeby wylazlo... gonk To i tak niezle, przynajmniej bylo w skrzynce. Mojemu staremu dostarczyli wielka szara koperte (a4) wypchana dokumentami z ZUS'u, oczywiscie polecony czyli do rąk własnych.. ale nie.. zgieli jąw pół i samym rogiem wepchneli do otworu skrzynki tak ze wystawala wlasciwie 80% jej powiezchni.. kazdy mogl sobie ja zabrac biggrin Az zrobilem sobie zdjecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:37 am
Czolem robaczki wy moje xd ( Adwokacie Kozy i Delein ) hrhrhrhr domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:39 am
Keiichi Momonari Czolem robaczki wy moje xd ( Adwokacie Kozy i Delein ) hrhrhrhr domokun O boze! jestes kobieta!?! A.. nie.. wydawalo mi sie.. ;] oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:40 am
Keiichi Momonari Czolem robaczki wy moje xd ( Adwokacie Kozy i Delein ) hrhrhrhr domokun no w koncu...w ogole zaraz musimy ci tu jakis outfit zainstalowac...jak narobie troche kasy, to ci dam, pojdziesz sie ubrac i uczesac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:41 am
Adwokat Kozy Keiichi Momonari Czolem robaczki wy moje xd ( Adwokacie Kozy i Delein ) hrhrhrhr domokun O boze! jestes kobieta!?! A.. nie.. wydawalo mi sie.. ;] oi Udusze cie kiedys blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:42 am
eee tam nie umiesz xd tak wogole to siemka all blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:43 am
Delein the Wildest Keiichi Momonari Czolem robaczki wy moje xd ( Adwokacie Kozy i Delein ) hrhrhrhr domokun no w koncu...w ogole zaraz musimy ci tu jakis outfit zainstalowac...jak narobie troche kasy, to ci dam, pojdziesz sie ubrac i uczesac mrgreen A nie musi miec trejd passa first?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:43 am
Adwokat Kozy To i tak niezle, przynajmniej bylo w skrzynce. Mojemu staremu dostarczyli wielka szara koperte (a4) wypchana dokumentami z ZUS'u, oczywiscie polecony czyli do rąk własnych.. ale nie.. zgieli jąw pół i samym rogiem wepchneli do otworu skrzynki tak ze wystawala wlasciwie 80% jej powiezchni.. kazdy mogl sobie ja zabrac biggrin Az zrobilem sobie zdjecie. z ta poczta to zawsze musza wyjsc jakies akcje. Wciaz mi wciskaja paczki na sile do skrzynek zamiast zadzwonic do drzwi i po prostu ja wreczyc. Potem trzeba kombinowac jak to wyjac (moj listonosz to mistrz prozniowego pakowania korespondencji) Zdarzaly sie pootwierane listy, albo otwarte paczki, a przed swietami mi w ogole paczki poginely... Ech....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:45 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Keiichi Momonari Czolem robaczki wy moje xd ( Adwokacie Kozy i Delein ) hrhrhrhr domokun no w koncu...w ogole zaraz musimy ci tu jakis outfit zainstalowac...jak narobie troche kasy, to ci dam, pojdziesz sie ubrac i uczesac mrgreen A nie musi miec trejd passa first? nie wiem, do giftow chyba nie....a jak tak, to niech najpierw nazbiera tysiaka ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:45 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Keiichi Momonari Czolem robaczki wy moje xd ( Adwokacie Kozy i Delein ) hrhrhrhr domokun no w koncu...w ogole zaraz musimy ci tu jakis outfit zainstalowac...jak narobie troche kasy, to ci dam, pojdziesz sie ubrac i uczesac mrgreen A nie musi miec trejd passa first? nie, nie musi. Otrzymywac datki mozna bez licencji, ale on nie bedzie mogl nic wysylac dopoki jej nie kupi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|