|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:57 am
Omega Sun Sei chan Omega Sun cześć Delein smile cześć Kukus smile cześć Roman smile cześć Serafin smile A ty co tak tylko cześć wszystkim mówisz ninja ehh bo skoro zaczęłam jak jeszcze było mało osób to teraz już nie wypada nikogo pominąć xp Jak się nawiąże jakiś temat to się postaram wkręcić w rozmowe sweatdrop Ja mam pomysł zróbmy garderobe w melinie, żeby twoje ubranka się w jednym miejscu znalazły whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:58 am
Ntsumi_Aya Sei chan Delein Sei chan Delein *wchodzi do środka* Avsko Wszystkim! Nyu^ ^*Skacze na nią* whee Ale masz bajeranckiego królika... *rozgląda się* ...wszyscy mają... ...czyżby listy zostały otwarte? Nyo^ ^ ja nie mam crying crying crying moge narazie tylko pomażyć... Też nie mam, ale jakoś nie ubolewam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja niewiem... zmienic droga fryzurke na tania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Sayokun Lethiel Sayokun cze wszytkim wreszczie mam neta w pokoju xd ale teraz musiałem się w nim zamknąć żeby brat mnie nie zabił sweatdrop *podbiega* *skacze* *wiesza sie na szyji i przytula* 4laugh xd witaj 'przytula' sei wiem właśnie updatuje plan 3nodding a dlaczego chce cie zabić ?? stare jakby co mogę CI pomóc biggrin zabić ?! ..... O.o ....... nie pozwalam !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:59 am
Sei chan Ja mam pomysł zróbmy garderobe w melinie, żeby twoje ubranka się w jednym miejscu znalazły whee (a no tak, zapomniałam że teraz z nami mieszkasz w melinie smile ) Hmm... garderoba to całkiem fajny pomysł wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:59 am
Lethiel Ntsumi_Aya Sayokun Lethiel Sayokun cze wszytkim wreszczie mam neta w pokoju xd ale teraz musiałem się w nim zamknąć żeby brat mnie nie zabił sweatdrop *podbiega* *skacze* *wiesza sie na szyji i przytula* 4laugh xd witaj 'przytula' sei wiem właśnie updatuje plan 3nodding a dlaczego chce cie zabić ?? stare jakby co mogę CI pomóc biggrin zabić ?! ..... O.o ....... nie pozwalam !! powiedziałam że mogę mu pomuc w obronie....a nie w zamachu na niego....lol xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:01 pm
Ntsumi_Aya powiedziałam że mogę mu pomuc w obronie....a nie w zamachu na niego....lol xp xp lol.... ale ja o bracie moowie 3nodding xd . jemu nie pozwole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wlasnie niechcacy nauczylem sie parafuso dupla eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya Sayokun Lethiel Sayokun cze wszytkim wreszczie mam neta w pokoju xd ale teraz musiałem się w nim zamknąć żeby brat mnie nie zabił sweatdrop *podbiega* *skacze* *wiesza sie na szyji i przytula* 4laugh xd witaj 'przytula' sei wiem właśnie updatuje plan 3nodding a dlaczego chce cie zabić ?? stare jakby co mogę CI pomóc biggrin zabić ?! ..... O.o ....... nie pozwalam !! dzięki za troskę xd ale już mu przeszło naprawił swojego kompa udało mi sie podłączyć mojego do neta ale przy próbie podłączenia do sieci loalnej trochę... namieszałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Sei chan Ja mam pomysł zróbmy garderobe w melinie, żeby twoje ubranka się w jednym miejscu znalazły whee (a no tak, zapomniałam że teraz z nami mieszkasz w melinie smile ) Hmm... garderoba to całkiem fajny pomysł wink aaa??? .... ja tesh tak myslę smile smile )): smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:02 pm
Lethiel Ntsumi_Aya powiedziałam że mogę mu pomuc w obronie....a nie w zamachu na niego....lol xp xp lol.... ale ja o bracie moowie 3nodding xd . jemu nie pozwole xd to spox :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:03 pm
ja lece nudzi mi się... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:03 pm
Omega Sun Sei chan Ja mam pomysł zróbmy garderobe w melinie, żeby twoje ubranka się w jednym miejscu znalazły whee (a no tak, zapomniałam że teraz z nami mieszkasz w melinie smile ) Hmm... garderoba to całkiem fajny pomysł wink To co, Omi idziemy robić garderobe???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:04 pm
zimno.. *rozglada sie po pomieszczeniu* *widzi otwarte okno* *podbiega i zamyka* brrr.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|