Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27627 27628 27629 27630 27631 27632 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:35 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Pisze go tak jakby byl skierowany do Ciebie wiec czemu nie.. kiedys.
Jeszcze z Keiem nie gadalem ale pogadam, jak chcesz na 2 rok to musisz te rok juz do konca sie tam przemeczyc, ale mysle ze nie powinno byc problemu z uznaniem przedmiotow, bo masz o wiele wiecej godzin ;]

ano cieszylam sie, ze odpadly mi 3h botaniki, a teraz mam 3h w piatek fizjografii...i musze juz zrobic na piatek projekt wyspy...wiesz, taki z poziomicami...a jutro mamy godziny rektorskie od 9:00 do 14;00, a ja na 8:20 musze przyjechac na 40 minut na zoologie....bo inaczej bede miala nieobecnosc...a potem na 14:00 na godzine na rysunek...==

:]
Ja tez mam taki pamietnik, ale w nim pisze raz na pare miesiecy...takie pierdoly...

ee.. opjeby.. na 40 minut. Kei jutro sie dowie co i jak, a teraz rejstruje sie na gai.
Ja jak nazwa wskazuje bede pisal codziennie, ot takie podsumowania dnia coby to wszystko z ciebie zrzucic. Moge ci od czasu do czasu wyslac.

Ou, kolejny kandydad na nocne orgie xD
Tez mialam plan pisac codziennie, ale jakos jestem malo wytrwala...
Anu podrzuc, poczytam sobie co u ciebie...przynajmniej tak bede wiedziala co porabiasz....
Musze zaraz w bibliotece poszukac materialow na temat tego raju...przeraza mnie to, w zyciu nie przeprowadze 1,5h wykladu...
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:40 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Pisze go tak jakby byl skierowany do Ciebie wiec czemu nie.. kiedys.
Jeszcze z Keiem nie gadalem ale pogadam, jak chcesz na 2 rok to musisz te rok juz do konca sie tam przemeczyc, ale mysle ze nie powinno byc problemu z uznaniem przedmiotow, bo masz o wiele wiecej godzin ;]

ano cieszylam sie, ze odpadly mi 3h botaniki, a teraz mam 3h w piatek fizjografii...i musze juz zrobic na piatek projekt wyspy...wiesz, taki z poziomicami...a jutro mamy godziny rektorskie od 9:00 do 14;00, a ja na 8:20 musze przyjechac na 40 minut na zoologie....bo inaczej bede miala nieobecnosc...a potem na 14:00 na godzine na rysunek...==

:]
Ja tez mam taki pamietnik, ale w nim pisze raz na pare miesiecy...takie pierdoly...

ee.. opjeby.. na 40 minut. Kei jutro sie dowie co i jak, a teraz rejstruje sie na gai.
Ja jak nazwa wskazuje bede pisal codziennie, ot takie podsumowania dnia coby to wszystko z ciebie zrzucic. Moge ci od czasu do czasu wyslac.

Ou, kolejny kandydad na nocne orgie xD
Tez mialam plan pisac codziennie, ale jakos jestem malo wytrwala...
Anu podrzuc, poczytam sobie co u ciebie...przynajmniej tak bede wiedziala co porabiasz....
Musze zaraz w bibliotece poszukac materialow na temat tego raju...przeraza mnie to, w zyciu nie przeprowadze 1,5h wykladu...

napisz o Raju Utraconym Miltona nioch nioch 3nodding

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:43 am

Adwokat Kozy

napisz o Raju Utraconym Miltona nioch nioch 3nodding

nie no zrobie prezentacje w power poincie, jak na ustnej maturze z polskiego...musze sama wymozdzyc jaki ogrod bylby idealny dla architekta krajobrazu...w ogole wyobraz sobie, ze ostatnie osoby z listy beda przeprowadzaly te wyklady w sesje, bo tak wypada...z gosciem chyba cos jest nie tak, skoro uwaza, ze my w sesje bedziemy jeszcze na cwiczenia chodzic...
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:44 am

Tee.. ty jestes tu moze modem? Bo Kei wlasnie wyslal reqeust ;]

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:46 am

Adwokat Kozy

niet...MissTao, Omi, Opc i Bee chyba...
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:50 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy

W dziale podan o przyjecie nic nie ma, wiec wasz znajomy najprawdopodobniej zostal juz przyjety przez kogos.

Omega Sun
Captain

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:52 am

Omega Sun
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

W dziale podan o przyjecie nic nie ma, wiec wasz znajomy najprawdopodobniej zostal juz przyjety przez kogos.

Omi ty kurde chyba masz taki czujniczek i przybywasz, kiedy jestes potrzebna...albo siedzisz tu 24h/dobe... ninja
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:55 am

Delein the Wildest

Omi ty kurde chyba masz taki czujniczek i przybywasz, kiedy jestes potrzebna...albo siedzisz tu 24h/dobe... ninja

to chyba taki 6-ty zmysl wink Ja tu ostatnio malo siedze, tylko zagladam co jakis czas.

Omega Sun
Captain

Adwokat Kozy

PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:55 am

Omega Sun
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

O dzieki za szybka reakcje wink ale chlopak sie przejal chyba i opisuje swoj zyciorys. Za chwilke powinno splynac do Ciebie.
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:57 am

Adwokat Kozy

O dzieki za szybka reakcje wink ale chlopak sie przejal chyba i opisuje swoj zyciorys. Za chwilke powinno splynac do Ciebie.
ok, wiec bede sprawdzac co jakis czas smile

Omega Sun
Captain

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:59 am

Adwokat Kozy
Omega Sun
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Jezeli jego zyciorys bedzie tak dlugi jak rozmowa telefoniczna z nim, to ja zdaze sie do Wrocka przeniesc mrgreen
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 5:06 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy
Omega Sun
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Jezeli jego zyciorys bedzie tak dlugi jak rozmowa telefoniczna z nim, to ja zdaze sie do Wrocka przeniesc mrgreen

On.. przejal sie no.. co chwile pytal mnie co ma tam napisac, pozniej kazal przeczytac czy moze byc.. ougad, czy ja jestem jego mamą?

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 5:09 am

Adwokat Kozy

On.. przejal sie no.. co chwile pytal mnie co ma tam napisac, pozniej kazal przeczytac czy moze byc.. ougad, czy ja jestem jego mamą?

mrgreen
Przykro mi ze padlo na ciebie...
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 5:14 am

Adwokat Kozy

przynajmniej jeden uzytkownik powaznie podszedl do podania o przyjecie i napisal cos wiecej niz: "bo tak!" wink

Wrrr poczta polska jest bez pojecia... Listonosz znow upchnal pudelko do skrzynki nie myslac o tym, ze nie bedzie sie go dalo wyjac... Musialam rozpruc pudelko, wyciagnac z niego zawartosc a potem pociac je na kawalki zeby wylazlo... gonk

Omega Sun
Captain

Adwokat Kozy

PostPosted: Tue Feb 20, 2007 5:16 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy

mrgreen
Przykro mi ze padlo na ciebie...

No.. czasem zamienilbym sie z toba miejsem 3nodding ale cii bo pewnie podsluchuje razz
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27627 27628 27629 27630 27631 27632 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games