|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
czesc wszystkim... mam dylemat!!! niewiem czy zmienic fryzure ktora kosztowala 4.300 na fryz za 900
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Ntsumi_Aya Lina-san Ntsumi_Aya Lina-san Ntsumi_Aya lol wróciłam.... jakis gostek chce za te króliczki 1.000.000 golda xP xP na pewno dostanie lol napewno ??!! ja tesh kce!!!!! to był sarkazm^^" lol i tak tego nie odróżniam... Bo najpierw trzeba wiedziec co to xp wiem xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sei chan Delein *wchodzi do środka* Avsko Wszystkim! Nyu^ ^*Skacze na nią* whee Ale masz bajeranckiego królika... *rozgląda się* ...wszyscy mają... ...czyżby listy zostały otwarte? Nyo^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:53 am
Kukus Rynn the Vampire Kagenoyami W imie nocy... Kurde, ale te wasze banisy sa kjuuuuuut n' słiiiiiiiiitttt... ...baka stare co się tak patrzysz na moją tętnicę, pijawko ? stare nawet o tym nie myśl... mam za dużo promili we krwi, nie jestem dziś dobrą kolacją mmmmrau? :>>> Kaguś! Na gadu gonk chcesz coś z metalshopu? Zamawiamy z matim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:54 am
Sayokun cze wszytkim wreszczie mam neta w pokoju xd ale teraz musiałem się w nim zamknąć żeby brat mnie nie zabił sweatdrop *podbiega* *skacze* *wiesza sie na szyji i przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze wszytkim wreszczie mam neta w pokoju xd ale teraz musiałem się w nim zamknąć żeby brat mnie nie zabił sweatdrop Nyu^ ^ Przeprowadziłam się do pokoju Ozziego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Delein Sei chan Delein *wchodzi do środka* Avsko Wszystkim! Nyu^ ^*Skacze na nią* whee Ale masz bajeranckiego królika... *rozgląda się* ...wszyscy mają... ...czyżby listy zostały otwarte? Nyo^ ^ ja nie mam crying crying crying moge narazie tylko pomażyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sei chan Delein *wchodzi do środka* Avsko Wszystkim! Nyu^ ^*Skacze na nią* whee Ale masz bajeranckiego królika... *rozgląda się* ...wszyscy mają... ...czyżby listy zostały otwarte? ano zostały^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:55 am
*wielki przytulas ale delikatny i czuły blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun cze wszytkim wreszczie mam neta w pokoju xd ale teraz musiałem się w nim zamknąć żeby brat mnie nie zabił sweatdrop *podbiega* *skacze* *wiesza sie na szyji i przytula* 4laugh xd witaj 'przytula' sei wiem właśnie updatuje plan 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
looknijcie sobie na topic humor, ostatnia storna... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-WAMPIRE *wielki przytulas ale delikatny i czuły blaugh * hihi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:56 am
Sei chan Omega Sun cześć Delein smile cześć Kukus smile cześć Roman smile cześć Serafin smile A ty co tak tylko cześć wszystkim mówisz ninja ehh bo skoro zaczęłam jak jeszcze było mało osób to teraz już nie wypada nikogo pominąć xp Jak się nawiąże jakiś temat to się postaram wkręcić w rozmowe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:56 am
Sayokun Lethiel Sayokun cze wszytkim wreszczie mam neta w pokoju xd ale teraz musiałem się w nim zamknąć żeby brat mnie nie zabił sweatdrop *podbiega* *skacze* *wiesza sie na szyji i przytula* 4laugh xd witaj 'przytula' sei wiem właśnie updatuje plan 3nodding a dlaczego chce cie zabić ?? stare jakby co mogę CI pomóc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|