Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27613 27614 27615 27616 27617 27618 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:29 am

Terrorystka Frania
Omega Sun

ja ogladalam ostatnio na mtv cos w stylu idola. Uczestnicy byli tam tak "utalentowani", ze w polskiej edycji nie przeszliby przez eliminacje a tam wygrywali i jeszcze wszyscy ich chwalili smile
tak! WŁAŚNIE TO OGLĄDAŁAM!
to ze śpiewaniem, tańczeniem i graniem an scenie?
tam był taki grubasek
"Przyszedłem tu, bo mamusia powiedziała, że jestem wspaniały"

tak, to ten program i chyba nawet ten sam odcinek, bo ten ktory ogladalam tez byl z jakims grubaskiem xd Grali jakas scenke z misiem i byl tam tez gosc a'la Michael Jackson, ktory ciagle machal wlosami i drugi taki na rozowo ubrany, ktory udawal dinozaura- moj faworyt wink A wygrala taka beznadziejna laska.

boski program... poziom podobny do telezakupow i tele-wrozki
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:30 am

ocho... nie mam już kablówki/satelity i czuję się jak człek z marginesu społecznego xd Ale ten brak nie przekona mnie do częstszego odwiedzania rodziców [w mej rodzinnej miejscowości rzecz jasna]

`Amelia`

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:33 am

`Amelia`
ocho... nie mam już kablówki/satelity i czuję się jak człek z marginesu społecznego xd Ale ten brak nie przekona mnie do częstszego odwiedzania rodziców [w mej rodzinnej miejscowości rzecz jasna]

powiem Ci, ze nic nie tracisz. Bez wzgledu na ilosc posiadanych kanalow i tak nie ma co ogladac smile No chyba, ze w odruchu ogromnego znudzenia i desperacji tak ambitne programy, jak ten o ktorym wlasnie rozmawiamy z Frania wink
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:35 am

Omega Sun
Terrorystka Frania
Omega Sun

ja ogladalam ostatnio na mtv cos w stylu idola. Uczestnicy byli tam tak "utalentowani", ze w polskiej edycji nie przeszliby przez eliminacje a tam wygrywali i jeszcze wszyscy ich chwalili smile
tak! WŁAŚNIE TO OGLĄDAŁAM!
to ze śpiewaniem, tańczeniem i graniem an scenie?
tam był taki grubasek
"Przyszedłem tu, bo mamusia powiedziała, że jestem wspaniały"

tak, to ten program i chyba nawet ten sam odcinek, bo ten ktory ogladalam tez byl z jakims grubaskiem xd Grali jakas scenke z misiem i byl tam tez gosc a'la Michael Jackson, ktory ciagle machal wlosami i drugi taki na rozowo ubrany, ktory udawal dinozaura- moj faworyt wink A wygrala taka beznadziejna laska.

boski program... poziom podobny do telezakupow i tele-wrozki
hm. byla scenka z misiem, ale w więzeiniu.
tam żądnego kolesia różowego nie było, nie przypominam sobie. wiem ze byla taka dosyc gruboiutka pulchniutka laska. byla w rundzie finalowej no i pierwsze jurorka mówie, ze na nią głosuje, a ta myslala, ze wygrala, i sie cieszy jak glupia, lata po scenie, a ta jurorka ja gasi - zobaczymy jak wybrali INNI jurorzy.

Terrorystka Frania

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:36 am

Terrorystka Frania
[ size=9]hm. byla scenka z misiem, ale w więzeiniu.
tam żądnego kolesia różowego nie było, nie przypominam sobie. wiem ze byla taka dosyc gruboiutka pulchniutka laska. byla w rundzie finalowej no i pierwsze jurorka mówie, ze na nią głosuje, a ta myslala, ze wygrala, i sie cieszy jak glupia, lata po scenie, a ta jurorka ja gasi - zobaczymy jak wybrali INNI jurorzy.

no to rozowy byl z ta laska w finale, tylko, ze sie przebral wink

edit: nie kojarze zeby mis byl w wiezieniu, scenka byla o utracie pamieci
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:41 am

ninja 4laugh

zuzika

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:43 am

Omega Sun
Terrorystka Frania
[ size=9]hm. byla scenka z misiem, ale w więzeiniu.

no to rozowy byl z ta laska w finale, tylko, ze sie przebral wink

edit: nie kojarze zeby mis byl w wiezieniu, scenka byla o utracie pamieci
aha. to u mnie w finale były dwie laski.

ale DATE MY MOM to jest taaaaaaaaaaaaaaaakie głuuuupie.
Zobacz co straciłeś. Poznaj moją przepiekną córkę. Agubagdu
i wszytsko w nim jest taaakie sztuczne.
domokun

Omega Sun
`Amelia`

powiem Ci, ze nic nie tracisz. Bez wzgledu na ilosc posiadanych kanalow i tak nie ma co ogladac smile No chyba, ze w odruchu ogromnego znudzenia i desperacji tak ambitne programy, jak ten o ktorym wlasnie rozmawiamy z Frania wink

Dlatego wolę siedzieć przy komputerku, popisać tutaj do Was i poczytać Wasze wypowiedzi whee

`Amelia`

revcat

Autark
revcat
...a ja lubie swojego garba a nie podobal mi sie odcinek jak zniszcyzli garba tej dziewczynie...buuuuuuuuuuuraki....

*macha łapkami by marudził troszkę ciszej, bo próbuje pokimać*

...do obory idz sie wyspac...albo stajni jak uwazasz...tam bedziesz mial spokoj...
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:44 am

zuzika
ninja 4laugh
łelkom hell.
#Various Artists - [Fight Club - Original Motion] Space Monkeys [3:18]

Terrorystka Frania

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:45 am

revcat
Autark
revcat
...a ja lubie swojego garba a nie podobal mi sie odcinek jak zniszcyzli garba tej dziewczynie...buuuuuuuuuuuraki....

...do obory idz sie wyspac...albo stajni jak uwazasz...tam bedziesz mial spokoj...
i smród...
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:45 am

Terrorystka Frania
zuzika
ninja 4laugh
łelkom hell.
hell? blaugh

zuzika

revcat

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:47 am

Terrorystka Frania
revcat
Autark
revcat

i smród...

...wezmie sobie klamerke na nos...
PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:48 am

zuzika
Terrorystka Frania
zuzika
ninja 4laugh
łelkom hell.
hell? blaugh

# Ska-P - [ˇˇQue Corra La Voz!!] 03 - Ska-P - Welcome To Hell [4:13] twisted

Terrorystka Frania

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 10:48 am

Terrorystka Frania
aha. to u mnie w finale były dwie laski.

ale DATE MY MOM to jest taaaaaaaaaaaaaaaakie głuuuupie.
Zobacz co straciłeś. Poznaj moją przepiekną córkę. Agubagdu
i wszytsko w nim jest taaakie sztuczne.
domokun

brzmi zachecajaco wink Kiedy to idzie? bo ja tv ogladam raz w miesiacu (i jesli juz to na ogol cos o gotowaniu) i nie wiem co ciekawego kiedy idzie
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27613 27614 27615 27616 27617 27618 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games