|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:29 am
Terrorystka Frania Omega Sun ja ogladalam ostatnio na mtv cos w stylu idola. Uczestnicy byli tam tak "utalentowani", ze w polskiej edycji nie przeszliby przez eliminacje a tam wygrywali i jeszcze wszyscy ich chwalili smile tak! WŁAŚNIE TO OGLĄDAŁAM! to ze śpiewaniem, tańczeniem i graniem an scenie? tam był taki grubasek "Przyszedłem tu, bo mamusia powiedziała, że jestem wspaniały"tak, to ten program i chyba nawet ten sam odcinek, bo ten ktory ogladalam tez byl z jakims grubaskiem xd Grali jakas scenke z misiem i byl tam tez gosc a'la Michael Jackson, ktory ciagle machal wlosami i drugi taki na rozowo ubrany, ktory udawal dinozaura- moj faworyt wink A wygrala taka beznadziejna laska. boski program... poziom podobny do telezakupow i tele-wrozki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:30 am
ocho... nie mam już kablówki/satelity i czuję się jak człek z marginesu społecznego xd Ale ten brak nie przekona mnie do częstszego odwiedzania rodziców [w mej rodzinnej miejscowości rzecz jasna]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:33 am
`Amelia` ocho... nie mam już kablówki/satelity i czuję się jak człek z marginesu społecznego xd Ale ten brak nie przekona mnie do częstszego odwiedzania rodziców [w mej rodzinnej miejscowości rzecz jasna] powiem Ci, ze nic nie tracisz. Bez wzgledu na ilosc posiadanych kanalow i tak nie ma co ogladac smile No chyba, ze w odruchu ogromnego znudzenia i desperacji tak ambitne programy, jak ten o ktorym wlasnie rozmawiamy z Frania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:35 am
Omega Sun Terrorystka Frania Omega Sun ja ogladalam ostatnio na mtv cos w stylu idola. Uczestnicy byli tam tak "utalentowani", ze w polskiej edycji nie przeszliby przez eliminacje a tam wygrywali i jeszcze wszyscy ich chwalili smile tak! WŁAŚNIE TO OGLĄDAŁAM! to ze śpiewaniem, tańczeniem i graniem an scenie? tam był taki grubasek "Przyszedłem tu, bo mamusia powiedziała, że jestem wspaniały"tak, to ten program i chyba nawet ten sam odcinek, bo ten ktory ogladalam tez byl z jakims grubaskiem xd Grali jakas scenke z misiem i byl tam tez gosc a'la Michael Jackson, ktory ciagle machal wlosami i drugi taki na rozowo ubrany, ktory udawal dinozaura- moj faworyt wink A wygrala taka beznadziejna laska. boski program... poziom podobny do telezakupow i tele-wrozki hm. byla scenka z misiem, ale w więzeiniu. tam żądnego kolesia różowego nie było, nie przypominam sobie. wiem ze byla taka dosyc gruboiutka pulchniutka laska. byla w rundzie finalowej no i pierwsze jurorka mówie, ze na nią głosuje, a ta myslala, ze wygrala, i sie cieszy jak glupia, lata po scenie, a ta jurorka ja gasi - zobaczymy jak wybrali INNI jurorzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:36 am
Terrorystka Frania [ size=9]hm. byla scenka z misiem, ale w więzeiniu. tam żądnego kolesia różowego nie było, nie przypominam sobie. wiem ze byla taka dosyc gruboiutka pulchniutka laska. byla w rundzie finalowej no i pierwsze jurorka mówie, ze na nią głosuje, a ta myslala, ze wygrala, i sie cieszy jak glupia, lata po scenie, a ta jurorka ja gasi - zobaczymy jak wybrali INNI jurorzy. no to rozowy byl z ta laska w finale, tylko, ze sie przebral wink edit: nie kojarze zeby mis byl w wiezieniu, scenka byla o utracie pamieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:43 am
Omega Sun Terrorystka Frania [ size=9]hm. byla scenka z misiem, ale w więzeiniu. tam żądnego kolesia różowego nie było, nie przypominam sobie. wiem ze byla taka dosyc gruboiutka pulchniutka laska. byla w rundzie finalowej no i pierwsze jurorka mówie, ze na nią głosuje, a ta myslala, ze wygrala, i sie cieszy jak glupia, lata po scenie, a ta jurorka ja gasi - zobaczymy jak wybrali INNI jurorzy. no to rozowy byl z ta laska w finale, tylko, ze sie przebral wink edit: nie kojarze zeby mis byl w wiezieniu, scenka byla o utracie pamieci aha. to u mnie w finale były dwie laski.
ale DATE MY MOM to jest taaaaaaaaaaaaaaaakie głuuuupie. Zobacz co straciłeś. Poznaj moją przepiekną córkę. Agubagdu i wszytsko w nim jest taaakie sztuczne. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun `Amelia` ocho... nie mam już kablówki/satelity i czuję się jak człek z marginesu społecznego xd Ale ten brak nie przekona mnie do częstszego odwiedzania rodziców [w mej rodzinnej miejscowości rzecz jasna] powiem Ci, ze nic nie tracisz. Bez wzgledu na ilosc posiadanych kanalow i tak nie ma co ogladac smile No chyba, ze w odruchu ogromnego znudzenia i desperacji tak ambitne programy, jak ten o ktorym wlasnie rozmawiamy z Frania wink Dlatego wolę siedzieć przy komputerku, popisać tutaj do Was i poczytać Wasze wypowiedzi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark revcat ...a ja lubie swojego garba a nie podobal mi sie odcinek jak zniszcyzli garba tej dziewczynie...buuuuuuuuuuuraki.... *macha łapkami by marudził troszkę ciszej, bo próbuje pokimać* ...do obory idz sie wyspac...albo stajni jak uwazasz...tam bedziesz mial spokoj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:44 am
łelkom hell. #Various Artists - [Fight Club - Original Motion] Space Monkeys [3:18]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:45 am
revcat Autark revcat ...a ja lubie swojego garba a nie podobal mi sie odcinek jak zniszcyzli garba tej dziewczynie...buuuuuuuuuuuraki.... *macha łapkami by marudził troszkę ciszej, bo próbuje pokimać* ...do obory idz sie wyspac...albo stajni jak uwazasz...tam bedziesz mial spokoj... i smród...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:45 am
Terrorystka Frania łelkom hell. #Various Artists - [Fight Club - Original Motion] Space Monkeys [3:18] hell? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:47 am
Terrorystka Frania revcat Autark revcat ...a ja lubie swojego garba a nie podobal mi sie odcinek jak zniszcyzli garba tej dziewczynie...buuuuuuuuuuuraki.... *macha łapkami by marudził troszkę ciszej, bo próbuje pokimać* ...do obory idz sie wyspac...albo stajni jak uwazasz...tam bedziesz mial spokoj... i smród... ...wezmie sobie klamerke na nos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:48 am
zuzika Terrorystka Frania łelkom hell. #Various Artists - [Fight Club - Original Motion] Space Monkeys [3:18] hell? blaugh # Ska-P - [ˇˇQue Corra La Voz!!] 03 - Ska-P - Welcome To Hell [4:13] twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:48 am
Terrorystka Frania aha. to u mnie w finale były dwie laski.
ale DATE MY MOM to jest taaaaaaaaaaaaaaaakie głuuuupie. Zobacz co straciłeś. Poznaj moją przepiekną córkę. Agubagdu i wszytsko w nim jest taaakie sztuczne. domokun brzmi zachecajaco wink Kiedy to idzie? bo ja tv ogladam raz w miesiacu (i jesli juz to na ogol cos o gotowaniu) i nie wiem co ciekawego kiedy idzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|