|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:25 am
Omega Sun Lethiel why zle ? O.o
hm.. now iec u mnie sie przed godzina pralka rozpsula i teraz tata ja meczy a ja staram sie zotywowac i troszke sprzatam w pokoju >.> dotego dostalam drzewko bonsaaaj i terazjest mi przykro bo zaczelo usychac ;( ale szybko je podlalam wiec powinno ozyc >.> szalenstwo.. zawsze mi daja kwiaty cio powinny zyc w srodowisku prawie ze bagiennym .. moje fiolki nie maja listkow >.<
hej Omesiu ;* czesc Lethiel smile W moim pokoju jest chyba dobry klimat, bo ja do swoich roslinek w ogole sie nie wtracam, nie podlewam, nie dotykam i nic im nie jest. Czasem ktos sie zlituje i podleje. potwór! T.T biedne roślinki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:25 am
Lethiel Terrorystka Frania yh. dlaczego ludzie sie tak szybko zmieniają? zapewne dlatego ze dorastaja wink nic dobrego :/
ale ja naprawde chcialam je podlewac sad poplakalam sie jak je dostalam bo nie chce go zabic >.> no moze. niech dorastają szybciej confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:26 am
idę sie ubrać i wyjdę gdzieś. mam dosyć.
moze wsiade do byle jakiego autobusu i pojade w nieznane? yh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:27 am
Terrorystka Frania Omega Sun czesc Lethiel smile W moim pokoju jest chyba dobry klimat, bo ja do swoich roslinek w ogole sie nie wtracam, nie podlewam, nie dotykam i nic im nie jest. Czasem ktos sie zlituje i podleje. potwór! T.T biedne roślinki! jakie biedne, jakie biedne... pieknie rosna smile Co Ci Franiu? Masz dola?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:29 am
Lethiel Terrorystka Frania yh. dlaczego ludzie sie tak szybko zmieniają? zapewne dlatego ze dorastaja wink nic dobrego :/
ale ja naprawde chcialam je podlewac sad poplakalam sie jak je dostalam bo nie chce go zabic >.> moze dogadaj sie z kims z rodziny zeby pielegnowal Twoje drzewko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:29 am
Omega Sun Terrorystka Frania Omega Sun czesc Lethiel smile W moim pokoju jest chyba dobry klimat, bo ja do swoich roslinek w ogole sie nie wtracam, nie podlewam, nie dotykam i nic im nie jest. Czasem ktos sie zlituje i podleje. potwór! T.T biedne roślinki! jakie biedne, jakie biedne... pieknie rosna smile Co Ci Franiu? Masz dola? e tam. to nie dół tak jakby. wyliże się, a teraz idę znowu się samotnie powałęsac po okolicy. pa i podlewajcie te wasze kwiotki. to tak jakbyscie dziecko zaniedbywały ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:30 am
Omega Sun Lethiel why zle ? O.o
hm.. now iec u mnie sie przed godzina pralka rozpsula i teraz tata ja meczy a ja staram sie zotywowac i troszke sprzatam w pokoju >.> dotego dostalam drzewko bonsaaaj i terazjest mi przykro bo zaczelo usychac ;( ale szybko je podlalam wiec powinno ozyc >.> szalenstwo.. zawsze mi daja kwiaty cio powinny zyc w srodowisku prawie ze bagiennym .. moje fiolki nie maja listkow >.<
hej Omesiu ;* czesc Lethiel smile W moim pokoju jest chyba dobry klimat, bo ja do swoich roslinek w ogole sie nie wtracam, nie podlewam, nie dotykam i nic im nie jest. Czasem ktos sie zlituje i podleje. wiekszosc fiolkow juz przeksztalcilam na tryb zycia moich kaktosow :3 ale bonsai chyba tego tak dobrze nie przejdzie.. musze pamietac o podlewaniu eh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:33 am
Omega Sun Lethiel Terrorystka Frania yh. dlaczego ludzie sie tak szybko zmieniają? zapewne dlatego ze dorastaja wink nic dobrego :/
ale ja naprawde chcialam je podlewac sad poplakalam sie jak je dostalam bo nie chce go zabic >.> moze dogadaj sie z kims z rodziny zeby pielegnowal Twoje drzewko smile jedybna osobe jaka moge poprosic to babcia.. ale ostatnim razem jak zostawilam jej pod opieko kwiatka to zgnil i pojawila sie na nim biala puszysta plesn
nu to papa franiu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:34 am
Lethiel wiekszosc fiolkow juz przeksztalcilam na tryb zycia moich kaktosow :3 ale bonsai chyba tego tak dobrze nie przejdzie.. musze pamietac o podlewaniu eh mozna kupic takie naczynko z rurka. One jest przeznaczone na wyjazdy, wsadza sie to do doniczki i przez jakis czas (pewnie okolo tygodnia) roslinka sobie z tego pije wode dopoki pojemniczek jest pelny. Moze to by bylo jakies rozwiazanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:40 am
Omega Sun Lethiel wiekszosc fiolkow juz przeksztalcilam na tryb zycia moich kaktosow :3 ale bonsai chyba tego tak dobrze nie przejdzie.. musze pamietac o podlewaniu eh mozna kupic takie naczynko z rurka. One jest przeznaczone na wyjazdy, wsadza sie to do doniczki i przez jakis czas (pewnie okolo tygodnia) roslinka sobie z tego pije wode dopoki pojemniczek jest pelny. Moze to by bylo jakies rozwiazanie? ooo... i znajde to w kwiaciarni albo ogrodniczym ?
o ile przezyje.. o ile teraz sie nie utopi O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:42 am
Lethiel Omega Sun moze dogadaj sie z kims z rodziny zeby pielegnowal Twoje drzewko smile jedybna osobe jaka moge poprosic to babcia.. ale ostatnim razem jak zostawilam jej pod opieko kwiatka to zgnil i pojawila sie na nim biala puszysta plesn
nu to papa franiu wink czyli babcia za bardzo sie starala i przedobrzyla smile To moze juz lepiej Ty sie nimi opiekuj, lepiej przesuszyc niz zrobic z tego zgnila roslinke blotno-bagienna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:45 am
Omega Sun Baliaur opcy i nastal spokoj.. mrgreen ninja STARUCH !!! mrgreen (czyt. wszystkiego naj naj i Owcy duzo) Aidana is da masta wkurzyc Omi surprised nie jestem wkurzona Bali, po prostu te jej prowokacje sa juz nudne smile Omega, ja Ciebie podziwiam za to, że i tak długo wytrzymywałaś z humorami Aid *bije brawo* Ja nie miałabym takiej cierpliwości.
A tymczasem... peace [PiS] wink
...LOL...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:45 am
mam dziwne wrazenie ze chodowanie kwiatkow to jednak nie jest cos dla mnie..a szkoda.. sa takie ladne !.. znaczy ninja jak je podleje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:48 am
Lethiel ooo... i znajde to w kwiaciarni albo ogrodniczym ?
o ile przezyje.. o ile teraz sie nie utopi O_o napewno, pewnie nawet w zwyklym sklepie z roznymi pierdolkami do domu. Zaraz Ci znajde w necie, bo widzialam gdzies.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:49 am
Omega Sun Lethiel ooo... i znajde to w kwiaciarni albo ogrodniczym ?
o ile przezyje.. o ile teraz sie nie utopi O_o napewno, pewnie nawet w zwyklym sklepie z roznymi pierdolkami do domu. Zaraz Ci znajde w necie, bo widzialam gdzies. biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|