|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:06 pm
Kyoko Suomi opcy 'fuj' ?!?! co za bezczelnosc! bezczelnosc to to 'pryt'! fuuuj! talk2hand nieprawda to takie naturalne.. e k o l o g i c z n e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:08 pm
zmywam się....karzą mi się uczyć xp domokun ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:58 pm
opcy nieprawda to takie naturalne.. e k o l o g i c z n e e k o l o g i c z n e to moze jest ale na lonie natury razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:03 pm
*chwyta sie za serce* osz..! moze nie az tak nagle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:04 pm
Kyoko Suomi *chwyta sie za serce* osz..! moze nie az tak nagle xd to tak zakarnie mrgreen za to ze mnie nie bylo ostatnio >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:06 pm
traaans traansssss.... # Goo Goo Dolls - [Dizzy Up The Girl #11] Iris [4:50]
nozeszuu.. przez to bardziej tesknie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:08 pm
Lethiel to tak zakarnie mrgreen za to ze mnie nie bylo ostatnio >.> mnie ostatnio od roku cos na gai czesto nie ma razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:11 pm
Kyoko Suomi Lethiel to tak zakarnie mrgreen za to ze mnie nie bylo ostatnio >.> mnie ostatnio od roku cos na gai czesto nie ma razz heh.. jak zczasami zagladam to jestes ;> jak tam event ? siadza tam jeszcze czy juz tu spowrotem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:29 pm
Lethiel heh.. jak zczasami zagladam to jestes ;> jak tam event ? siadza tam jeszcze czy juz tu spowrotem ? no bo cos mnie ostatnio wzielo i siedze czesciej smile nadrabiam zaleglosci biggrin a nawet nie wiem czy tam siedza.. nie sprawdzalam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:32 pm
Kyoko Suomi Lethiel heh.. jak zczasami zagladam to jestes ;> jak tam event ? siadza tam jeszcze czy juz tu spowrotem ? no bo cos mnie ostatnio wzielo i siedze czesciej smile nadrabiam zaleglosci biggrin a nawet nie wiem czy tam siedza.. nie sprawdzalam xd eh.. a mnie zaczyna coraz mniej tu ciagnac.. nie wiem czemu .. well.. mzoe niedlugo przejdzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:48 pm
Lethiel eh.. a mnie zaczyna coraz mniej tu ciagnac.. nie wiem czemu .. well.. mzoe niedlugo przejdzie wink hmm.. mnie tez cos tak.. ale tlumacze to sobie tym, ze tyle nowych ludzi i czuje sie troche obco sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:54 pm
Kyoko Suomi Lethiel eh.. a mnie zaczyna coraz mniej tu ciagnac.. nie wiem czemu .. well.. mzoe niedlugo przejdzie wink hmm.. mnie tez cos tak.. ale tlumacze to sobie tym, ze tyle nowych ludzi i czuje sie troche obco sweatdrop no coz.. tak juz jest wink niemasz sie co czuc obco, sa nowi a ty masz staz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:02 pm
Lethiel no coz.. tak juz jest wink niemasz sie co czuc obco, sa nowi a ty masz staz mrgreen no niby mam blaugh i mam kilka fajnych rzeczy za ktore teraz trzeba dac duzo kasy xd taaak.. moze powinnam sie czuc fajna cool jk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|