|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:01 pm
Terrorystka Frania ariellechan opcy Terrorystka Frania czyż nie wygląąądam jak Woland? heart mrgreen nie. mrgreen a kto to Woland ?? ''>.> diabeł
ale takitaki ffajny ;] mrr.. moze mam o połowe świty mniej XD mam jeno Azazela przebranego za czarnego potwora, ukrtyl swe rude pukle, no i kot jest jak trza. ;] beretu na gai nie ma czarnego to musze miec ten kapelusz.... aha xd tylko jak na diabła tak trochę mało strasznie wyglądasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:02 pm
Terrorystka Frania ariellechan opcy Terrorystka Frania czyż nie wygląąądam jak Woland? heart mrgreen nie. mrgreen a kto to Woland ?? ''>.> diabeł
ale takitaki ffajny ;] mrr.. moze mam o połowe świty mniej XD mam jeno Azazela przebranego za czarnego potwora, ukrtyl swe rude pukle, no i kot jest jak trza. ;] beretu na gai nie ma czarnego to musze miec ten kapelusz.... a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:04 pm
Omega Sun Terrorystka Frania diabeł
ale takitaki ffajny ;] mrr.. moze mam o połowe świty mniej XD mam jeno Azazela przebranego za czarnego potwora, ukrtyl swe rude pukle, no i kot jest jak trza. ;] beretu na gai nie ma czarnego to musze miec ten kapelusz.... w berecie bylabys troche niepoprawna politycznie wink a w kapeluszu Ci ladnie nic nie poradze, że Woland miał czarny beret ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:06 pm
opcy a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool bardziej przypominasz faceta który łazi od do do domu i wciska ludziom encyklopedię, chociaż można uznać tego faceta za złodzieja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:08 pm
opcy Terrorystka Frania ariellechan opcy Terrorystka Frania czyż nie wygląąądam jak Woland? heart mrgreen nie. mrgreen a kto to Woland ?? ''>.> diabeł
ale takitaki ffajny ;] mrr.. moze mam o połowe świty mniej XD mam jeno Azazela przebranego za czarnego potwora, ukrtyl swe rude pukle, no i kot jest jak trza. ;] beretu na gai nie ma czarnego to musze miec ten kapelusz.... a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool tak, racja, akwizytor wypisz-wymaluj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:09 pm
ariellechan opcy a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool bardziej przypominasz faceta który łazi od do do domu i wciska ludziom encyklopedię, chociaż można uznać tego faceta za złodzieja xd no to mówie przeca akwizytor!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:12 pm
Terrorystka Frania ariellechan opcy a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool bardziej przypominasz faceta który łazi od do do domu i wciska ludziom encyklopedię, chociaż można uznać tego faceta za złodzieja xd no to mówie przeca akwizytor!tak, tak zgadza się 3nodding xd ( to słowo wypadło mi z głowy sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:14 pm
opcy a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool wygladasz jak jakas wazna szycha albo polityk.. czyli w sumie na jedno wychodzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:15 pm
# Blur (2000) - [The Best Of CD1 #02] Song 2 [2:02] domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:17 pm
ariellechan opcy a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool bardziej przypominasz faceta który łazi od do do domu i wciska ludziom encyklopedię, chociaż można uznać tego faceta za złodzieja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:17 pm
Terrorystka Frania opcy a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool tak, racja, akwizytor wypisz-wymaluj. o wypraszam sobie, prosze nie obrazac przedstawicieli sprzedazy bezposredniej wink Niektorzy tutaj tak zarabiaja na chleb (aczkolwiek ja nie chodze nikomu po domach tylko prowadze prezentacje).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 1:18 pm
Terrorystka Frania # Blur (2000) - [The Best Of CD1 #02] Song 2 [2:02] domokun Godspeed You Black Emperor! - [Slow Riot For New Zero Kanada EP #01] Moya [10:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ariellechan opcy a ja sie przebralem za zlodzieja.. cool bardziej przypominasz faceta który łazi od do do domu i wciska ludziom encyklopedię, chociaż można uznać tego faceta za złodzieja xd  to wszystko wyjaśnia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|