|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 12:16 pm
Rin_Youkai ... whee heart jakie slodkie te grypiaste zdjecie whee W ogole fajnie masz pomalowane oczy >_> tak cienko i dokladnie surprised Nu i delikatne i proste włoski >v< nie to co moj push up emo a dziekuje za mile slowa smile a w ogole to patrząc na Twoje fotki nie rozumiem dlaczego tyle czasu nie chcialas ich wstawic do galerii smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 7:08 am
na dwoch pierwszych zdjeciach kojarzysz mi sie z wokalista mindless self indulgence, tylko wlosy nie te wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 4:18 pm
uuułaaa xp jakie grozne zdjecie whee chyba ta grypa strasznie powazna musiala byc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 4:20 pm
racqel http://img.photobucket.com/albums/v248/racqel/Meh/image006.jpg strasznie radosny czlowieczek z ciebie generale whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 4:25 pm
bucu trzasne ci komplementa : zestarzales sie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 4:28 pm
Terrorystka Frania btw olinku-okrąglinku: www.marcior.fotka.pl quote] uroslas kapenke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 4:42 pm
Baranina uuułaaa xp jakie grozne zdjecie whee chyba ta grypa strasznie powazna musiala byc whee jak czlowiek (tzn. nie wiem jak inni, ale ja napewno) ma grype to na ogol wyglada jak siedem nieszczesc, jest zapuchniety i ma oczy jak krolik Moze niedlugo wstawie cos gdzie jestem podobna do ludzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 11:03 pm
Omega Sun Baranina uuułaaa xp jakie grozne zdjecie whee chyba ta grypa strasznie powazna musiala byc whee jak czlowiek (tzn. nie wiem jak inni, ale ja napewno) ma grype to na ogol wyglada jak siedem nieszczesc, jest zapuchniety i ma oczy jak krolik Moze niedlugo wstawie cos gdzie jestem podobna do ludzi. i tak znosnie wygladasz 3nodding ja np przy byle jakim przeziebieniu wygladam jak osoba kwalifikujaca sie do leczenia szpitalnego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 9:46 am
Szinja na dwoch pierwszych zdjeciach kojarzysz mi sie z wokalista mindless self indulgence, tylko wlosy nie te wink A które z nich to wokalista? Baranina - taaaa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 9:59 am
racqel Szinja na dwoch pierwszych zdjeciach kojarzysz mi sie z wokalista mindless self indulgence, tylko wlosy nie te wink A które z nich to wokalista? Baranina - taaaa.... tak radosnie wygladasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 5:25 am
O nie! Uciekac! Uciekac daleko i nie patrzec! O to moja prawdziwa twarz... NIE KLIKAC! Troche zbajerowalam to zdjecie. Moze kiedys jeszcze mnie zobaczycie. Voila! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:12 am
wicked que.en O nie! Uciekac! Uciekac daleko i nie patrzec! O to moja prawdziwa twarz... NIE KLIKAC! Troche zbajerowalam to zdjecie. Moze kiedys jeszcze mnie zobaczycie. Voila! heart nie żebym oglądał ten serial, ale przypominasz mi marte z 'm jak m...' ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:32 am
Lavagetas_heqetai nie żebym oglądał ten serial, ale przypominasz mi marte z 'm jak m...' ;D ha, wydało się, jesteś fanem telenowel xD Dominika Ostałowska, swoją drogą znośna aktorka. Czy ja wiem, czy aż taka podobna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:09 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai nie żebym oglądał ten serial, ale przypominasz mi marte z 'm jak m...' ;D ha, wydało się, jesteś fanem telenowel xD Dominika Ostałowska, swoją drogą znośna aktorka. Czy ja wiem, czy aż taka podobna? ha! to dowód ze nie oglądam zbyt uwaznie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 1:29 am
Lavagetas_heqetai wicked que.en O nie! Uciekac! Uciekac daleko i nie patrzec! O to moja prawdziwa twarz... NIE KLIKAC! Troche zbajerowalam to zdjecie. Moze kiedys jeszcze mnie zobaczycie. Voila! heart nie żebym oglądał ten serial, ale przypominasz mi marte z 'm jak m...' ;D Uoee... Nienawidze jej domokun ale dobre i to. Chociaz nie przypominam ci Barbary z "M jak milosc" >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|