|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:48 am
Kiray chyba sie przestraszyla... jestes brutalem Ozz... ja? jestem! ja sie niczego nie boje!! Tylko mama 'tu' byla chwilowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:50 am
Gaabs Kiray chyba sie przestraszyla... jestes brutalem Ozz... ja? jestem! ja sie niczego nie boje!! Tylko mama 'tu' byla chwilowo ja o tej porze zadko bywam... moje oczy nawalaja bo jeszcze przez 1h powinienem spac... ty masz kiecke czy spodnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:52 am
Ozzwald Gaabs Kiray chyba sie przestraszyla... jestes brutalem Ozz... ja? jestem! ja sie niczego nie boje!! Tylko mama 'tu' byla chwilowo ja o tej porze zadko bywam... moje oczy nawalaja bo jeszcze przez 1h powinienem spac... ty masz kiecke czy spodnie ? no 'niestety' kiecke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:55 am
Gaabs Ozzwald Gaabs Kiray chyba sie przestraszyla... jestes brutalem Ozz... ja? jestem! ja sie niczego nie boje!! Tylko mama 'tu' byla chwilowo ja o tej porze zadko bywam... moje oczy nawalaja bo jeszcze przez 1h powinienem spac... ty masz kiecke czy spodnie ? no 'niestety' kiecke mnie to tam obojetne co ten teges chrzcze... czy moge przystapic do czyneinia honorow ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:55 am
Gaabs Ozzwald Gaabs Kiray chyba sie przestraszyla... jestes brutalem Ozz... ja? jestem! ja sie niczego nie boje!! Tylko mama 'tu' byla chwilowo ja o tej porze zadko bywam... moje oczy nawalaja bo jeszcze przez 1h powinienem spac... ty masz kiecke czy spodnie ? no 'niestety' kiecke i tak moze byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:56 am
Ozzwald Gaabs Ozzwald Gaabs Kiray chyba sie przestraszyla... jestes brutalem Ozz... ja? jestem! ja sie niczego nie boje!! Tylko mama 'tu' byla chwilowo ja o tej porze zadko bywam... moje oczy nawalaja bo jeszcze przez 1h powinienem spac... ty masz kiecke czy spodnie ? no 'niestety' kiecke mnie to tam obojetne co ten teges chrzcze... czy moge przystapic do czyneinia honorow ? em.... chyba niestety tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:57 am
Ozzwald Gaabs Ozzwald Gaabs Kiray chyba sie przestraszyla... jestes brutalem Ozz... ja? jestem! ja sie niczego nie boje!! Tylko mama 'tu' byla chwilowo ja o tej porze zadko bywam... moje oczy nawalaja bo jeszcze przez 1h powinienem spac... ty masz kiecke czy spodnie ? no 'niestety' kiecke mnie to tam obojetne co ten teges chrzcze... czy moge przystapic do czyneinia honorow ? tak *robi werble na brzuchu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:58 am
Gaabs Ozzwald Gaabs Ozzwald Gaabs Kiray chyba sie przestraszyla... jestes brutalem Ozz... ja? jestem! ja sie niczego nie boje!! Tylko mama 'tu' byla chwilowo ja o tej porze zadko bywam... moje oczy nawalaja bo jeszcze przez 1h powinienem spac... ty masz kiecke czy spodnie ? no 'niestety' kiecke mnie to tam obojetne co ten teges chrzcze... czy moge przystapic do czyneinia honorow ? em.... chyba niestety tak... *staje obok rozpina spodnie, wyjmuje ptaka i chrzci, gdy strumien sie konczy chowa interes zapina spodnie* witamy na pokladzie.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 2:00 am
Ozzwald *staje obok rozpina spodnie, wyjmuje ptaka i chrzci, gdy strumien sie konczy chowa interes zapina spodnie* witamy na pokladzie.... mrgreen trzeba jakos to uczcic rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 2:01 am
Ozzwald *staje obok rozpina spodnie, wyjmuje ptaka i chrzci, gdy strumien sie konczy chowa interes zapina spodnie* witamy na pokladzie.... mrgreen to bylo bardzo... ciekawe przezycie... (musze zmienic sukienke..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 2:05 am
Gaabs Ozzwald *staje obok rozpina spodnie, wyjmuje ptaka i chrzci, gdy strumien sie konczy chowa interes zapina spodnie* witamy na pokladzie.... mrgreen to bylo bardzo... ciekawe przezycie... (musze zmienic sukienke..) decyzja nalezy do Ciebie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 2:06 am
Twisted_Exile Ozzwald *staje obok rozpina spodnie, wyjmuje ptaka i chrzci, gdy strumien sie konczy chowa interes zapina spodnie* witamy na pokladzie.... mrgreen trzeba jakos to uczcic rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted ano trzeba *wyjmuje butelki bimbru, polewa do szklanek i podaje wszystkim* pijcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 2:07 am
Ozzwald Gaabs Ozzwald *staje obok rozpina spodnie, wyjmuje ptaka i chrzci, gdy strumien sie konczy chowa interes zapina spodnie* witamy na pokladzie.... mrgreen to bylo bardzo... ciekawe przezycie... (musze zmienic sukienke..) decyzja nalezy do Ciebie mrgreen em... moze jednak nie zmienie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 2:07 am
Kiray Twisted_Exile Ozzwald *staje obok rozpina spodnie, wyjmuje ptaka i chrzci, gdy strumien sie konczy chowa interes zapina spodnie* witamy na pokladzie.... mrgreen trzeba jakos to uczcic rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted ano trzeba *wyjmuje butelki bimbru, polewa do szklanek i podaje wszystkim* pijcie to zdroofko nowej szregowej rofl mrgreen twisted *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 2:10 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Ozzwald *staje obok rozpina spodnie, wyjmuje ptaka i chrzci, gdy strumien sie konczy chowa interes zapina spodnie* witamy na pokladzie.... mrgreen trzeba jakos to uczcic rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted ano trzeba *wyjmuje butelki bimbru, polewa do szklanek i podaje wszystkim* pijcie to zdroofko nowej szregowej rofl mrgreen twisted *pije* mhm *pije....... rozwniez*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|