|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:48 am
[Shinn] [Shinn] Hey, a może mi ktoś tak fachowo wytłumaczyć co to właściwie jest ten Sealed Envelope ? ..i czy opłaca się go kupić - dlaczego ? Dobra ja musze lecieć (siły wyższe) Ale bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie, ja sobie później to przeczytam. 3nodding no już żeśmy Ci odpowiedzieli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:48 am
Delein Falcone Delein Sayokun cze wszystkim rynn 2 cm??? chyba pisał że ma wciąż dość długie??? Hej Sayoukun. Jak tam demony? ^^ Demony question question question zboczency question question question kurde musze tu czesciej wpadac sweatdrop Oj, stanowczo...nawet sobie nie wyobrażasz, co tu się czasami dzieje, jak Cię nie ma... hej delein co do przyzywania demonów a skąd myślisz że rynn się tu wzieła blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:49 am
Rynn the Vampire [Shinn] Hey, a może mi ktoś tak fachowo wytłumaczyć co to właściwie jest ten Sealed Envelope ? ..i czy opłaca się go kupić - dlaczego ? jest to list który użytkownik dostaje w podziękowaniu za dotację. Dotacja wynosi 2,5 dolara (ok 10 zlotych). Sealed envelope można kupić zazwyczaj za około 4k. Pod koniec miesiąca można ją otworzyć, i w śroku znajdują się dwie rzeczy do wyboru. Ich cena zazwyczaj jest większa niż 4k, więc zawsze można sprzedać jak się nie podoba. Ja tam myślę że opłaca się kupować, no bo cena rzeczy później szybko rośnie 3nodding Falcone - co do włosów - mnie na widok długowłosego blondyna ślinka napływa do ust :>>>> zwłaszcza jeżeli to metal heart a jezus był taki przystjny gonk (to własnie ten co się ściął) gonk no to szkoda ze nie jestem dlugo wlosym blondynem stare a tak naprawde to wole moje wlosy nie sa dlugie ale sa czarne a nawet bardzo czarne ostatnio ciotka mnie sie pytala jakej farby uzywam ze mam tak czarne wlosy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:50 am
Rynn the Vampire [Shinn] [Shinn] Hey, a może mi ktoś tak fachowo wytłumaczyć co to właściwie jest ten Sealed Envelope ? ..i czy opłaca się go kupić - dlaczego ? Dobra ja musze lecieć (siły wyższe) Ale bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie, ja sobie później to przeczytam. 3nodding no już żeśmy Ci odpowiedzieli blaugh Ok dzięki wam. Jutro sibie kupie, bo w sumie nie opłaca sie kupować podkoniec miesiąca jak zdrożeją (ale wtedy będzie wiadomo co w nich jest crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:50 am
Sayokun Delein Falcone Delein Sayokun cze wszystkim rynn 2 cm??? chyba pisał że ma wciąż dość długie??? Hej Sayoukun. Jak tam demony? ^^ Demony question question question zboczency question question question kurde musze tu czesciej wpadac sweatdrop Oj, stanowczo...nawet sobie nie wyobrażasz, co tu się czasami dzieje, jak Cię nie ma... hej delein co do przyzywania demonów a skąd myślisz że rynn się tu wzieła blaugh Ależem mało bystra jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:51 am
Te z tego miesiąca są fioletowe tak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:52 am
przyzywanie demonow sweatdrop nie dzieki mnie drecza moje wlasne demony nie wiem gdzie to slyszalem ale podobno kjazdy ma swoje demony wiec po co przyzywac ich wiecej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:54 am
fajne sa tu osóbki...............az milo patrzec....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone przyzywanie demonow sweatdrop nie dzieki mnie drecza moje wlasne demony nie wiem gdzie to slyszalem ale podobno kjazdy ma swoje demony wiec po co przyzywac ich wiecej Sayokun bardzo lubi przywoływac demony... Ja tam jestem za egzorcyzmami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein Falcone Delein Sayokun cze wszystkim rynn 2 cm??? chyba pisał że ma wciąż dość długie??? Hej Sayoukun. Jak tam demony? ^^ Demony question question question zboczency question question question kurde musze tu czesciej wpadac sweatdrop Oj, stanowczo...nawet sobie nie wyobrażasz, co tu się czasami dzieje, jak Cię nie ma... hej delein co do przyzywania demonów a skąd myślisz że rynn się tu wzieła blaugh nie bądź bezczelny Mati stare Shinn - na każdy miesiąc jest dany kolor, w tamtym roku były takie same, tylko te są przechylone w drugą stronę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:55 am
Dzięki, teraz to tak na serio lece. sweatdrop Papuski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:56 am
inoki fajne sa tu osóbki...............az milo patrzec....... xd Hehe...to dopiero początek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:57 am
Rynn the Vampire Sayokun Delein Falcone Delein Sayokun cze wszystkim rynn 2 cm??? chyba pisał że ma wciąż dość długie??? Hej Sayoukun. Jak tam demony? ^^ Demony question question question zboczency question question question kurde musze tu czesciej wpadac sweatdrop Oj, stanowczo...nawet sobie nie wyobrażasz, co tu się czasami dzieje, jak Cię nie ma... hej delein co do przyzywania demonów a skąd myślisz że rynn się tu wzieła blaugh nie bądź bezczelny Mati stare Shinn - na każdy miesiąc jest dany kolor, w tamtym roku były takie same, tylko te są przechylone w drugą stronę 3nodding a mi brakuje 1.5k do listu nr2 a mam juz uzbierane 3k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Dzięki, teraz to tak na serio lece. sweatdrop Papuski Papa Shinnku *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein inoki fajne sa tu osóbki...............az milo patrzec....... xd Hehe...to dopiero początek xd biggrin mam nadzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|