|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:17 pm
Omega Sun Kopciuszek Omega Sun Kopciuszek to jest nienormalne. znowu zacznie sie masowa produkcja dzieci w patologicznych "rodzinach" jak ktos ma duzo dzieci, bo chcial miec duza rodzine, to niech sobie ma ten bonus (w koncu jestesmy tak zamoznym krajem..-stac nas....), ale oni chyba nie mysla, ze ktos sie bedzie mnozyl specjalnie zeby za darmo isc do kina... no dla kina może nie, ale dla 1000 złotych... no w sumie... 6 dzieci= 6x becikowe + tysiak co miesiac czysty biznes... wiesz ile "tanich win" idzie za to kupić??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:21 pm
Kopciuszek wiesz ile "tanich win" idzie za to kupić?? nie wiem, nie znam obowiazujacego cennika, ale pewnie sporo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:24 pm
yyy... Omega... FUJ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:24 pm
dobra musze lecieć bo brat z ojczymam mnie gonią z neta dzięki za gadke. papatki :-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:25 pm
ma ktos listy spylic za 10k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:26 pm
Aidanna yyy... Omega... FUJ mrgreen nie mam zamiaru wchodzic z Toba w pyskowki, a Twoje dziecinne manifestowanie sie ze swoimi humorami i probowanie nasladowania Ozzwalda w prowokowaniu moderatorow jest delikatnie mowiac irytujace. Tak wiec wroc do nas jak zmadrzejesz, a poki co dostajesz bana. Stalego ze wzgledu na to, ze juz wczesniej mialas upomnienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:31 pm
i nastal spokoj.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:31 pm
Omega Sun Aidanna yyy... Omega... FUJ mrgreen nie mam zamiaru wchodzic z Toba w pyskowki, a Twoje dziecinne manifestowanie sie ze swoimi humorami i probowanie nasladowania Ozzwalda w prowokowaniu moderatorow jest delikatnie mowiac irytujace. Tak wiec wroc do nas jak zmadrzejesz, a poki co dostajesz bana. Stalego ze wzgledu na to, ze juz wczesniej mialas upomnienia. a z jakiego punktu regulaminu mnie wywalilas? he?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:32 pm
Baliaur ma ktos listy spylic za 10k? ojjj one ponizej 15k to juz od paru miesiecy nie chodza smile Srednio kosztuja 18-20k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:33 pm
iisjah a z jakiego punktu regulaminu mnie wywalilas? he? np za cytaty dwie strony wczesniej, ale moge wymienic jeszcze pare punktow. PS: mule tez sa banowane, wiec zegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:34 pm
Omega Sun iisjah a z jakiego punktu regulaminu mnie wywalilas? he? np za cytaty dwie strony wczesniej, ale moge wymienic jeszcze pare punktow. PS: mule tez sa banowane, wiec zegnam to nie jest mul tylko konto mojej siostry rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:36 pm
iisjah Omega Sun iisjah a z jakiego punktu regulaminu mnie wywalilas? he? np za cytaty dwie strony wczesniej, ale moge wymienic jeszcze pare punktow. PS: mule tez sa banowane, wiec zegnam to nie jest mul tylko konto mojej siostry rolleyes nie interesuje mnie to. Niech siostra na przyszlosc nie udostepnia hasel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:36 pm
opcy i nastal spokoj.. mrgreen ninja STARUCH !!! mrgreen (czyt. wszystkiego naj naj i Owcy duzo) Aidana is da masta wkurzyc Omi surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:38 pm
dobry komu sie podobaja nowe idemki ??bo mi jakos nie za bardzio *oprocz planet *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|