|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:09 am
sylvier wyczowam zloo domokun domokun >.> ciebie tez nie znam (albo nie pamietam ninja ) aya jestem *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:10 am
wszystkiego najlepszego dziewczyny :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:15 am
Autark wszystkiego najlepszego dziewczyny :* witaj przytulachu >D ah, dziekuję i nawzajem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:19 am
Delein the Wildest Omi- 3 examy zdane, jeden poprawiam w poniedzialek...na razie do niedzieli ciesze sie domem... to niezle jak na pierwsza sesje smile Ja mam juz wszystkie egzaminy za soba ( 7 gonk ) Zostal mi jeden o ktorym zapomnialam i nie poszlam na niego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:23 am
Ntsumi_Aya Autark wszystkiego najlepszego dziewczyny :* witaj przytulachu >D ah, dziekuję i nawzajem dziękuję :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:27 am
dziekuje anonimowemu darczyncy za prezent smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:36 am
anonimowy, you rox. xD
oł oł xD zaraz na lód! ^^ narazie wam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:46 am
Ntsumi_Aya sylvier wyczowam zloo domokun domokun >.> ciebie tez nie znam (albo nie pamietam ninja ) aya jestem *podaje lapke**podaje lapke*idzmy na piwko? a ja nic nie dosalam anonimoweho>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 3:06 am
du du doom...
walentynki i Ozzuś robi mi śniadanko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 3:17 am
Aidanna du du doom... walentynki i Ozzuś robi mi śniadanko mrgreen szczesiara ja siedze w pracy od rana emo emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 3:20 am
sylvier Aidanna du du doom... walentynki i Ozzuś robi mi śniadanko mrgreen szczesiara ja siedze w pracy od rana emo emo emo a gdzie pracujesz? I tak jutro ja bede pewnie robic sniadanie, bo dzis walentynki i on mi robi wyjatkowo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 3:59 am
Aidanna sylvier Aidanna du du doom... walentynki i Ozzuś robi mi śniadanko mrgreen szczesiara ja siedze w pracy od rana emo emo emo a gdzie pracujesz? I tak jutro ja bede pewnie robic sniadanie, bo dzis walentynki i on mi robi wyjatkowo xd w sklepieXDDD przepraszac ale co z tym eventem walentynkowym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 4:32 am
cze wszystkim (jeżeli jest ktoś)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 4:35 am
shenk-kun cze wszystkim (jeżeli jest ktoś) jasne ze jest witam<3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 4:43 am
Mam pytanie czy jest jakiś event dziś ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|