|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 2:59 am
WAAAH KORPIKLAAANI NA METALMAAANI !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:01 am
Aidanna Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna ktos ma jeszcze ferie oprocz mnie? eek Ta, ja mam do niedzieli...znaczy do srody niby, ale nie bede wracac na uczelnie na dwa dni, zeby znowu miec weekend...a w poniedzialek poprawa emo ciesz sie, ze wogole cos masz wolnego... sis nic nie miala whee Jakbym nie zdala examu z matmy to tez bym nic nie miala... bidna whee a jak Ci idzie na studiach? Nie powiem zeby rewelacyjnie, ale nie jest tez zle...sredniej na stypendium raczej nie bede miala, bo zapieprz jest niesamowity, z 60 osob ktore byly na poczatku teraz zostalo 44, po sesji pewnie jeszcze mniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:05 am
Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna ktos ma jeszcze ferie oprocz mnie? eek Ta, ja mam do niedzieli...znaczy do srody niby, ale nie bede wracac na uczelnie na dwa dni, zeby znowu miec weekend...a w poniedzialek poprawa emo ciesz sie, ze wogole cos masz wolnego... sis nic nie miala whee Jakbym nie zdala examu z matmy to tez bym nic nie miala... bidna whee a jak Ci idzie na studiach? Nie powiem zeby rewelacyjnie, ale nie jest tez zle...sredniej na stypendium raczej nie bede miala, bo zapieprz jest niesamowity, z 60 osob ktore byly na poczatku teraz zostalo 44, po sesji pewnie jeszcze mniej... osz eek to ciezko sweatdrop dobrze, ze ty dajesz sobie rade 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:10 am
Aidanna Gritrz Aidanna ktos ma jeszcze ferie oprocz mnie? eek mi sie dopiero zaczely xp uf... to nie jestem sama xd teraz my sie mozemy z nich smiac scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:13 am
Gritrz Aidanna Gritrz Aidanna ktos ma jeszcze ferie oprocz mnie? eek mi sie dopiero zaczely xp uf... to nie jestem sama xd teraz my sie mozemy z nich smiac scream HA HA HA HA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:14 am
Aidanna osz eek to ciezko sweatdrop dobrze, ze ty dajesz sobie rade 3nodding Ta, juz mialam pare chwil kryzysu...ale stewierdzilam ze nie poto zdawalam ta debilna mature, nie poto jezdzilam do Lublina na egzaminy, nie po to moi starzy placa kase zeby mnie tam utrzymac zebym teraz zrezygnowala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:15 am
Aidanna Gritrz Aidanna Gritrz Aidanna ktos ma jeszcze ferie oprocz mnie? eek mi sie dopiero zaczely xp uf... to nie jestem sama xd teraz my sie mozemy z nich smiac scream HA HA HA HA!!! *zlowieszczy smiech* Muhahahhaahaahahahaahaaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:17 am
Delein the Wildest Aidanna osz eek to ciezko sweatdrop dobrze, ze ty dajesz sobie rade 3nodding Ta, juz mialam pare chwil kryzysu...ale stewierdzilam ze nie poto zdawalam ta debilna mature, nie poto jezdzilam do Lublina na egzaminy, nie po to moi starzy placa kase zeby mnie tam utrzymac zebym teraz zrezygnowala... swiente slowa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 5:53 am
Delein the Wildest Aidanna osz eek to ciezko sweatdrop dobrze, ze ty dajesz sobie rade 3nodding Ta, juz mialam pare chwil kryzysu...ale stewierdzilam ze nie poto zdawalam ta debilna mature, nie poto jezdzilam do Lublina na egzaminy, nie po to moi starzy placa kase zeby mnie tam utrzymac zebym teraz zrezygnowala... mnie najbardziej ta kasa motywuje... ;< wiesz, powiem Ci z perspektywy tegorocznej maturzystki... sie ciesz że studiujesz mrgreen wiedz, że Ci cholernie zazdroszcze, że masz te sesje... też bym chciała mieć sesje... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 5:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 6:03 am
EvilYuki Delein the Wildest Aidanna osz eek to ciezko sweatdrop dobrze, ze ty dajesz sobie rade 3nodding Ta, juz mialam pare chwil kryzysu...ale stewierdzilam ze nie poto zdawalam ta debilna mature, nie poto jezdzilam do Lublina na egzaminy, nie po to moi starzy placa kase zeby mnie tam utrzymac zebym teraz zrezygnowala... mnie najbardziej ta kasa motywuje... ;< wiesz, powiem Ci z perspektywy tegorocznej maturzystki... sie ciesz że studiujesz mrgreen wiedz, że Ci cholernie zazdroszcze, że masz te sesje... też bym chciała mieć sesje... emo Dziewczyno ja tez tak myslalam...ale matura to pikus...no, moze nie ustna...znaczy to banal, ale ja sie tak stresuje, jak mam odpowiadac, ze dzien wczesniej modlilam sie zebym zapadla w spiaczke, albo zeby mnie samochod potracil, bo nie chcialam tam isc... Sesja to rzeznia...a w lato 8 egzaminow...bogowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 6:08 am
Delein the Wildest Dziewczyno ja tez tak myslalam...ale matura to pikus...no, moze nie ustna...znaczy to banal, ale ja sie tak stresuje, jak mam odpowiadac, ze dzien wczesniej modlilam sie zebym zapadla w spiaczke, albo zeby mnie samochod potracil, bo nie chcialam tam isc... Sesja to rzeznia...a w lato 8 egzaminow...bogowie. w śpiączkę? wooh! aż tak ostro? ;< widzisz, ja sie nie stresuję, wygadana jestem, pyskata, poradzę sobie z ustną... boję się rozszerzonej historii D: Wszyscy mówią, że sesja to banał w porównaniu z maturą... ; . ; ale ja i tak chce sesję... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 6:10 am
EvilYuki Delein the Wildest Dziewczyno ja tez tak myslalam...ale matura to pikus...no, moze nie ustna...znaczy to banal, ale ja sie tak stresuje, jak mam odpowiadac, ze dzien wczesniej modlilam sie zebym zapadla w spiaczke, albo zeby mnie samochod potracil, bo nie chcialam tam isc... Sesja to rzeznia...a w lato 8 egzaminow...bogowie. w śpiączkę? wooh! aż tak ostro? ;< widzisz, ja sie nie stresuję, wygadana jestem, pyskata, poradzę sobie z ustną... boję się rozszerzonej historii D: Wszyscy mówią, że sesja to banał w porównaniu z maturą... ; . ; ale ja i tak chce sesję... xD Ciesz sie ze pierwsza sesja dopiero za rok V.v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 6:13 am
Delein the Wildest Ciesz sie ze pierwsza sesja dopiero za rok V.v albo będę siedzieć w Tesco na kasie xD wtedy nie będzie sesji >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|