|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 2:48 am
Rin_Youkai Aidanna niach niach!! za godzine bede miec tableta dramallama blaugh uaa 4laugh heart siuper whee < rysu rysu > siostra kupila i teraz jedzie odebrac dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 2:53 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna niach niach!! za godzine bede miec tableta dramallama blaugh uaa 4laugh heart siuper whee < rysu rysu > siostra kupila i teraz jedzie odebrac dramallama takie młode a już się czymś szprycują...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 2:56 am
`Amelia` Aidanna Rin_Youkai Aidanna niach niach!! za godzine bede miec tableta dramallama blaugh uaa 4laugh heart siuper whee < rysu rysu > siostra kupila i teraz jedzie odebrac dramallama takie młode a już się czymś szprycują... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 3:00 am
`Amelia` Aidanna Rin_Youkai Aidanna niach niach!! za godzine bede miec tableta dramallama blaugh uaa 4laugh heart siuper whee < rysu rysu > siostra kupila i teraz jedzie odebrac dramallama takie młode a już się czymś szprycują... wiadomo dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 3:05 am
oj oj oj jaki tableci chodziaz firma masz?? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 3:09 am
sylvier oj oj oj jaki tableci chodziaz firma masz?? domokun wacom'a whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 4:27 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna niach niach!! za godzine bede miec tableta dramallama blaugh uaa 4laugh heart siuper whee < rysu rysu > siostra kupila i teraz jedzie odebrac dramallama to fajnie whee pewno cos fajnego teraz narysujesz wink smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 5:33 am
czesc mysze :* jak tam? wiedzialem ze ci sie uda z ta eko. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 5:35 am
Adwokat Kozy czesc mysze :* jak tam? wiedzialem ze ci sie uda z ta eko. :] :* Kurde tak ledwo ledwo mi sie udalo, babka chciala mnie jeszcze dopytywac, ale zrezygnowala... A teraz mata przede mna... Mam juz plan na przyszly semestr...jest jeszcze bardziej przekichany niz stary...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 5:37 am
Co ty znowu za nedzny hiphop sluchasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 5:49 am
Delein the Wildest Adwokat Kozy czesc mysze :* jak tam? wiedzialem ze ci sie uda z ta eko. :] :* Kurde tak ledwo ledwo mi sie udalo, babka chciala mnie jeszcze dopytywac, ale zrezygnowala... A teraz mata przede mna... Mam juz plan na przyszly semestr...jest jeszcze bardziej przekichany niz stary... ouu.. mam nadzieje ze bedziesz miala dla mnie czas.. czasem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 5:50 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Adwokat Kozy czesc mysze :* jak tam? wiedzialem ze ci sie uda z ta eko. :] :* Kurde tak ledwo ledwo mi sie udalo, babka chciala mnie jeszcze dopytywac, ale zrezygnowala... A teraz mata przede mna... Mam juz plan na przyszly semestr...jest jeszcze bardziej przekichany niz stary... ouu.. mam nadzieje ze bedziesz miala dla mnie czas.. czasem ^^ do wielkanocy niestety tylko weekendy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|