|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 2:46 pm
Hienek Pewnie tajny przepis na prażynki ninja biggrin myslalam, ze moze jakies dobre jedzonko to bym mu podkradla ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 2:46 pm
*obraca prażynki*
małe szamanko przed snem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 2:55 pm
Omega Sun myslalam, ze moze jakies dobre jedzonko to bym mu podkradla ninja A co prażynek nie lubisz?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 2:57 pm
Hienek Omega Sun myslalam, ze moze jakies dobre jedzonko to bym mu podkradla ninja A co prażynek nie lubisz?? :> wlasciwie, to nie jadam takich rzeczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:00 pm
Omega Sun wlasciwie, to nie jadam takich rzeczy Hyhy wink Dbasz o linie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:01 pm
Hienek Omega Sun wlasciwie, to nie jadam takich rzeczy Hyhy wink Dbasz o linie? xp nie, o punkt : P ale co ja tam mogę wiedzieć.... jestem zwykłym userem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:03 pm
SWEET DREAMS, LITTLE MONSTERS mwahahahahahahahaha twisted *i tu kaszel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:04 pm
Hienek Omega Sun wlasciwie, to nie jadam takich rzeczy Hyhy wink Dbasz o linie? xp nie, po prostu nie jem czegos czego sklad brzmi jak sklad broni chemicznej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:13 pm
*wychodzi cichutko z pralki* dziubaski kładźcie się spać *rozściela kocyk przed kaloryferem i zwija się w kulkę* miłych snów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:15 pm
`Amelia` SWEET DREAMS, LITTLE MONSTERS mwahahahahahahahaha twisted *i tu kaszel* to pewnie od tych papierosow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:24 pm
Omega Sun `Amelia` SWEET DREAMS, LITTLE MONSTERS mwahahahahahahahaha twisted *i tu kaszel* to pewnie od tych papierosow aż włoski jej się zapaliły whee dobranoc Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:26 pm
Autark aż włoski jej się zapaliły whee dobranoc Omi dokladnie wink dobranoc Adasku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:36 pm
chyba troszke za pozno przyszlas, bo wszyscy sobie poszli i bedziesz skazana na mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 3:42 pm
Omega Sun chyba troszke za pozno przyszlas, bo wszyscy sobie poszli i bedziesz skazana na mnie wink wiesz.. ja tam sie ciesze wink o tej porze wiekszosc.. um.. "ciekawych" osob juz spi i mozna wreszcie spokojnie posiedziec bez obawy ze mozg wyplynie uchem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|