|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 12:25 pm
`Amelia` Aidanna niah... wrocilam od ciotki i pare rzeczy dostalam dramallama 4laugh m.in. klaps w pupę? twisted dwie torebki, spodniczke, krotkie spodenki, bluze i koszulinke dramallama i siate dezodorantow rexony, bo za darmo dostaje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:01 pm
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun mowisz o licencjackiej czy o pracy po studiach? po studiach smile hmm pewnie nic sie nie zmieni, bede robic to co teraz, tylko na pelen etat wiec za wieksze pieniadze no i pewnie pojde na studia magisterskie. A Ty co planujesz po szkole? Nadal chcesz zostac chirurgiem? yhm Tak... i raczej nie zmienie decyzji. Tak jakos od dziecka mi to wpajali,wiec niech juz tak zostanie ^^' chociaz ja bym chciala tyle rzeczy robic... pracowac przy komputerach i wysylac sondy kosmiczne, lamac tajne kody, byc szpiegiem, tworzyc sztucznie ludzi, mieszkac z tygrysami itp .. takie dzieciece marzenia XD edit:// wybacz za dluga przerwe - zostalam brutalnie zgoniona od komputera XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:10 pm
Aidanna `Amelia` Aidanna niah... wrocilam od ciotki i pare rzeczy dostalam dramallama 4laugh m.in. klaps w pupę? twisted dwie torebki, spodniczke, krotkie spodenki, bluze i koszulinke dramallama i siate dezodorantow rexony, bo za darmo dostaje xd to masz już wyprawkę do stolicy, co? heheheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:11 pm
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun mowisz o licencjackiej czy o pracy po studiach? po studiach smile hmm pewnie nic sie nie zmieni, bede robic to co teraz, tylko na pelen etat wiec za wieksze pieniadze no i pewnie pojde na studia magisterskie. A Ty co planujesz po szkole? Nadal chcesz zostac chirurgiem? yhm Tak... i raczej nie zmienie decyzji. Tak jakos od dziecka mi to wpajali,wiec niech juz tak zostanie ^^' chociaz ja bym chciala tyle rzeczy robic... pracowac przy komputerach i wysylac sondy kosmiczne, lamac tajne kody, byc szpiegiem, tworzyc sztucznie ludzi, mieszkac z tygrysami itp .. takie dzieciece marzenia XD edit:// wybacz za dluga przerwe - zostalam brutalnie zgoniona od komputera XP ja chcialam byc weterynarzem... whee a etraz psychologiem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:17 pm
Aidanna ja chcialam byc weterynarzem... whee a etraz psychologiem 4laugh ja bym sie zaplakala bedac weterynarzem T.T psycholog... >_> to tez nie dla mnie ^^'' nie nadaje sie na wysluchiwaczke i pomocnika ludzi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:20 pm
Rin_Youkai Aidanna ja chcialam byc weterynarzem... whee a etraz psychologiem 4laugh ja bym sie zaplakala bedac weterynarzem T.T psycholog... >_> to tez nie dla mnie ^^'' nie nadaje sie na wysluchiwaczke i pomocnika ludzi XD tez bym nie mogla byc weterynarzem... usypiac zwierzatka... oj nie dalam bym rady crying a ludziom lubie pomagac... zawsze ich wyslucham... daje dobra rade itp xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:23 pm
Rin_Youkai yhm Tak... i raczej nie zmienie decyzji. Tak jakos od dziecka mi to wpajali,wiec niech juz tak zostanie ^^' chociaz ja bym chciala tyle rzeczy robic... pracowac przy komputerach i wysylac sondy kosmiczne, lamac tajne kody, byc szpiegiem, tworzyc sztucznie ludzi, mieszkac z tygrysami itp .. takie dzieciece marzenia XD edit:// wybacz za dluga przerwe - zostalam brutalnie zgoniona od komputera XP Ty nie patrz na to co Ci wpajaja, to Twoje zycie i sama musisz wybrac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:25 pm
Aidanna a ludziom lubie pomagac... zawsze ich wyslucham... daje dobra rade itp xD eek yyy jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:25 pm
Aidanna a ludziom lubie pomagac... zawsze ich wyslucham... daje dobra rade itp xD ja rad nigdy nie daje >_>''' nie moge jakos tak.. zawsze sie wymigam : zrobisz jak uwazasz XD pozniej cos bedzie i wina pojdzie na mnie -,-, a co ja malo wlasnych problemow mam? XD < wychodzi moj "ukryty" egoizm XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:26 pm
Omega Sun Rin_Youkai yhm Tak... i raczej nie zmienie decyzji. Tak jakos od dziecka mi to wpajali,wiec niech juz tak zostanie ^^' chociaz ja bym chciala tyle rzeczy robic... pracowac przy komputerach i wysylac sondy kosmiczne, lamac tajne kody, byc szpiegiem, tworzyc sztucznie ludzi, mieszkac z tygrysami itp .. takie dzieciece marzenia XD edit:// wybacz za dluga przerwe - zostalam brutalnie zgoniona od komputera XP Ty nie patrz na to co Ci wpajaja, to Twoje zycie i sama musisz wybrac tylko, ze ja to dodatkowo lubie ^^' tak fajnie grzebac w ludziach i chodzic w bialym fartuchu, wiec... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:29 pm
Rin_Youkai tylko, ze ja to dodatkowo lubie ^^' tak fajnie grzebac w ludziach i chodzic w bialym fartuchu, wiec... XD ok, to Ty sie pilnie ucz, a ja juz powoli zaczne odkladac na poprawianie tego i owego na starosc wink (z tego co pamietam mialas byc chirurgiem plastycznym)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:30 pm
*wpada przez dziurę w suficie i szybko ucieka przez drzwi* makaron się pali domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:30 pm
Omega Sun Aidanna a ludziom lubie pomagac... zawsze ich wyslucham... daje dobra rade itp xD eek yyy jasne zdziwila bys sie... nie raz daje dobre rady, ale nikt nie slucha rodzyna i pozniej i tak wychodzi na moje pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:31 pm
Omega Sun Rin_Youkai tylko, ze ja to dodatkowo lubie ^^' tak fajnie grzebac w ludziach i chodzic w bialym fartuchu, wiec... XD ok, to Ty sie pilnie ucz, a ja juz powoli zaczne odkladac na poprawianie tego i owego na starosc wink (z tego co pamietam mialas byc chirurgiem plastycznym) ta jest! ;D < podciag podciag Omi XD > z ta pilna nauka to gorzej, ale daje sobie rade, wiec na razie jest okej ... i tak przed matura jeszcze bardzo mocno sie przyloze, wiec mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po mojej mysli smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 1:33 pm
Aidanna zdziwila bys sie... nie raz daje dobre rady, ale nikt nie slucha rodzyna i pozniej i tak wychodzi na moje pirate przychodzi mi tylko jedno do glowy... " Rodzyn says " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|