|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:06 am
kuzwa nie zdzierze...
*pierd drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:07 am
Delein the Wildest kuzwa nie zdzierze... *pierd drzwiami* chrzanisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:09 am
Natalii renge_karen Natalii wicked que.en Moze nie wracajmy do tego tematu? mrgreen Rysunek mi sie nie bzyt spodobal. czy Ty jeszcze jestes????? ja jestem biggrin mam male pytanko....skad masz taki fajny stroj?? Podoba ci sie moje wdzianko ^^ jak fanie ^^
sama go sobie wymyslilam :3
to smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:09 am
Ozzwald Delein the Wildest kuzwa nie zdzierze... *pierd drzwiami* chrzanisz piepszysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:13 am
mam dosc tego nie wytrzymam! z francuskiego ciastka zlecialo mi jaBlko! *idzie pograc w flyff oburzony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:14 am
Wrociajam... Mialam obiadek. Ide poukladam puzzle, bo zapotrzebowanie na kase jest. Co tam... 500 uloze. O kurcze! Niedlugo walentynki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:15 am
Gritrz Ozzwald Delein the Wildest kuzwa nie zdzierze... *pierd drzwiami* chrzanisz piepszysz solisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:21 am
wicked que.en Wrociajam... Mialam obiadek. Ide poukladam puzzle, bo zapotrzebowanie na kase jest. Co tam... 500 uloze. O kurcze! Niedlugo walentynki whee puzzle... chyba tez pojde... a gdzie siedzisz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:25 am
Ja siedze na Angelic- "SSSHH", ale jak chcesz to ty zrob wlasny to przyjde do ciebie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:30 am
Gha!!! znowu biologia.... nie!!!!.....
wicked que.enja za aniolka sie nie uwazam ale ja przyjde do ciebie zaraz... czekaj na mnie =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:34 am
renge_karen Gha!!! znowu biologia.... nie!!!!.....
wicked que.enja za aniolka sie nie uwazam ale ja przyjde do ciebie zaraz... czekaj na mnie =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:34 am
renge_karen Gha!!! znowu biologia.... nie!!!!.....
wicked que.enja za aniolka sie nie uwazam ale ja przyjde do ciebie zaraz... czekaj na mnie =3 usmwiadamia lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:35 am
Ten obrazek jest troche niesmaczny... ale musze przyznac, ze nie slyszalam o czyms takim jak esica. Przynajmniej nie pamietam tego rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|