|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:28 pm
FlowerChildren będę czekałą na tę jedną osobę, która mnie pamięta. musi się ktoś znaleźć. ale tu się pozmieniało... jako ze napisalas cale 113 postow w naszej gildii to na pewno sie uda..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:32 pm
na co ci ola zboczuchu ;> heart *klaps*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:34 pm
Lethiel na co ci ola zboczuchu ;> heart *klaps* mnie to nie przywitala..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:36 pm
opcy FlowerChildren będę czekałą na tę jedną osobę, która mnie pamięta. musi się ktoś znaleźć. ale tu się pozmieniało... jako ze napisalas cale 113 postow w naszej gildii to na pewno sie uda.. szkoda, ze to bylo 2 lata temu razz Gaia wciaga, a pozniej sie zapomina. nie mam bliskich przyjaciol tutaj, ktorzy by pilnowali, abyum nie zaniedbywala swoich spraw na Gai razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:38 pm
Lethiel na co ci ola zboczuchu ;> heart *klaps* juz na nic, ty jestes ;D
Opcy- trzeba sie podlizac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:44 pm
opcy Lethiel na co ci ola zboczuchu ;> heart *klaps* mnie to nie przywitala.. ;> no juz juz *podlazi i maca tu i tam* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:46 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel na co ci ola zboczuchu ;> heart *klaps* juz na nic, ty jestes ;D
Opcy- trzeba sie podlizac rozumiemm ze potrzebna ci osoba do szczypania ? xD *podskoczyla* ouć ! >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:50 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel na co ci ola zboczuchu ;> heart *klaps* juz na nic, ty jestes ;D
Opcy- trzeba sie podlizac rozumiemm ze potrzebna ci osoba do szczypania ? xD *podskoczyla* ouć ! >.> tak, swiezbią mnie palce ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:52 pm
Lavagetas_heqetai tak, swiezbią mnie palce ;D >.> *cofa sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:55 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai tak, swiezbią mnie palce ;D >.> *cofa sie* no co ;P probuje byc przyjacielski ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 2:02 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai tak, swiezbią mnie palce ;D >.> *cofa sie* no co ;P probuje byc przyjacielski ;] juz ja znam ta twoja "przyjacielskosc" mrgreen i patrz, wystraszylec opcucha >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 2:08 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai tak, swiezbią mnie palce ;D >.> *cofa sie* no co ;P probuje byc przyjacielski ;] juz ja znam ta twoja "przyjacielskosc" mrgreen i patrz, wystraszylec opcucha >.> wiem, nie powinienem go podszczypywac ;D jakto 'znasz' ? przeciez ja jestem cacy i w ogole ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 2:13 pm
Lavagetas_heqetai wiem, nie powinienem go podszczypywac ;D jakto 'znasz' ? przeciez ja jestem cacy i w ogole ;] jasne jasne ;> *pucia go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 2:16 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai wiem, nie powinienem go podszczypywac ;D jakto 'znasz' ? przeciez ja jestem cacy i w ogole ;] jasne jasne ;> *pucia go* uciekam, dobrej nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|