|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 5:45 pm
wrocilem z baru.. a przed barem weocilem z lublina.. nie chce mi sie spac.. a powinno..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 5:47 pm
opcy wrocilem z baru.. a przed barem weocilem z lublina.. nie chce mi sie spac.. a powinno.. nie no, nie ma co iść spać, jeszcze tylko 15 minut cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 11:53 pm
Rin_Youkai Gritrz a o mnie wszyscy juz zapomnieli emo żegnam < pac go po buzi >wez sie w garsc, badz mezczyzna! scream z kopa kompa , z kopa go domokun albo nie... wyzyj sie na czyms innym... tylko nie na siostrze! xd na niej to bym sie nawet nie wazyl to ona sie na mnie wyrzywa domokun jest o 5 lat starsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 3:08 am
huzaaa ! scream *wpadla przez okno* *rozgląd*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 3:12 am
Lethiel huzaaa ! scream *wpadla przez okno* *rozgląd* bylo okno.. nie ma okna.... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 8:01 am
Gritrz Lethiel huzaaa ! scream *wpadla przez okno* *rozgląd* bylo okno.. nie ma okna.... emo mowi sie trudno mrgreen *zamiata noga szklo pod kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:02 am
Lethiel Gritrz Lethiel huzaaa ! scream *wpadla przez okno* *rozgląd* bylo okno.. nie ma okna.... emo mowi sie trudno mrgreen *zamiata noga szklo pod kanape* eek Lathi.. co to za szklo pod kanapa? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:06 am
aaaa oto chodzi ^^'' ale chociaz Malysz wygral whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 10:12 am
Rin_Youkai Lethiel Gritrz Lethiel huzaaa ! scream *wpadla przez okno* *rozgląd* bylo okno.. nie ma okna.... emo mowi sie trudno mrgreen *zamiata noga szklo pod kanape* eek Lathi.. co to za szklo pod kanapa? xd *obraca sie wypychajac kanape przez okno* um.. eek jaka kanapa ? smile >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 10:13 am
Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/aidiiic.jpg ogolnie skonczylam juz postacie, ale skanowac mi sie nie chce... i nie wiem w co ich ubrac domokun um.. chyba troszke skiepscilas jej reke i talie >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|