|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:15 pm
jakoś tak wcale nie mało tych ludzi x3 heya! a ja mam w końcu zainstalowany skaner i tablettt!!!! *skacze ze szczęścia* x3 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:15 pm
Aidanna dupny komputer i tyle rofl mi tam raz na pol roku sie zatnie dramallama Rodzyn ! < skok> 4laugh dramallama dramallama Xdddd kiedy reflektujesz na ferie? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:17 pm
zuzika jakoś tak wcale nie mało tych ludzi x3 heya! a ja mam w końcu zainstalowany skaner i tablettt!!!! *skacze ze szczęścia* x3 4laugh * skacze ze szczescia bo... aaaa mniejsza z tym xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:19 pm
a o mnie wszyscy juz zapomnieli emo żegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:20 pm
Rin_Youkai zuzika jakoś tak wcale nie mało tych ludzi x3 heya! a ja mam w końcu zainstalowany skaner i tablettt!!!! *skacze ze szczęścia* x3 4laugh * skacze ze szczescia bo... aaaa mniejsza z tym xd * bo? whee gritrz: a może jakieś wirusy nieopatrznie łapnąłeś? od kiedy się tak restartuje? Może mu przewałka systemu potrzebna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:22 pm
zuzika Rin_Youkai zuzika jakoś tak wcale nie mało tych ludzi x3 heya! a ja mam w końcu zainstalowany skaner i tablettt!!!! *skacze ze szczęścia* x3 4laugh * skacze ze szczescia bo... aaaa mniejsza z tym xd * bo? whee gritrz: a może jakieś wirusy nieopatrznie łapnąłeś? od kiedy się tak restartuje? Może mu przewałka systemu potrzebna? nie nie to przez wentylator - nie wyrabia przez cos... moze 'chlopak' whee mojej sister cos z tym zrobi... tylko kiedy gonk edit: ide sie kompac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:23 pm
Gritrz a o mnie wszyscy juz zapomnieli emo żegnam < pac go po buzi >wez sie w garsc, badz mezczyzna! scream z kopa kompa , z kopa go domokun albo nie... wyzyj sie na czyms innym... tylko nie na siostrze! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:27 pm
Gritrz zuzika a może jakieś wirusy nieopatrznie łapnąłeś? od kiedy się tak restartuje? Może mu przewałka systemu potrzebna? nie nie to przez wentylator - nie wyrabia przez cos... moze 'chlopak' whee mojej sister cos z tym zrobi... tylko kiedy gonk edit: ide sie kompac...jesteś pewny, że tylko to? często coś jest spowodowane wirusem. na wszelki wypadek zeskanuj kompa. może wybrakowany masz ten wentylator? rofl a komp się komp...tylko się nie utop! whee xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:31 pm
Gritrz no i znow to zrobil! i to 2 razy z rzedu gonk siedze na gai i zaciol sie a po zresetowaniu jeszcze nie wlonczylem opery i znow crying już nie mam nerwow do tego i do rodziny... ide sie kompac sad to ja Ci pwoiem, ze masz wirusa xd tez tak mialam kiedys emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:32 pm
Rin_Youkai Aidanna dupny komputer i tyle rofl mi tam raz na pol roku sie zatnie dramallama Rodzyn ! < skok> 4laugh dramallama dramallama Xdddd kiedy reflektujesz na ferie? >.> 12luty... 13jade do warszawy 4laugh *lezy pod nia* uh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:34 pm
Aidanna Gritrz no i znow to zrobil! i to 2 razy z rzedu gonk siedze na gai i zaciol sie a po zresetowaniu jeszcze nie wlonczylem opery i znow crying już nie mam nerwow do tego i do rodziny... ide sie kompac sad to ja Ci pwoiem, ze masz wirusa xd tez tak mialam kiedys emo mehehe xD pirwsza byłam xP ale on sie zapiera rękami i nogami i się wypiera, że NIE to nie wirus! >.< xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:38 pm
zuzika Aidanna Gritrz no i znow to zrobil! i to 2 razy z rzedu gonk siedze na gai i zaciol sie a po zresetowaniu jeszcze nie wlonczylem opery i znow crying już nie mam nerwow do tego i do rodziny... ide sie kompac sad to ja Ci pwoiem, ze masz wirusa xd tez tak mialam kiedys emo mehehe xD pirwsza byłam xP ale on sie zapiera rękami i nogami i się wypiera, że NIE to nie wirus! >.< xD spali mu sie komputer i tyle dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:38 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna dupny komputer i tyle rofl mi tam raz na pol roku sie zatnie dramallama Rodzyn ! < skok> 4laugh dramallama dramallama Xdddd kiedy reflektujesz na ferie? >.> 12luty... 13jade do warszawy 4laugh *lezy pod nia* uh! UAaaa whee siuuuuupel 4laugh ja wtedy bede wracac do szkoly T=T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:41 pm
... dupa! dupa! cycki!
do poniedzialku trzeba czekać na nowy sprzęcior
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 1:41 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna dupny komputer i tyle rofl mi tam raz na pol roku sie zatnie dramallama Rodzyn ! < skok> 4laugh dramallama dramallama Xdddd kiedy reflektujesz na ferie? >.> 12luty... 13jade do warszawy 4laugh *lezy pod nia* uh! UAaaa whee siuuuuupel 4laugh ja wtedy bede wracac do szkoly T=T a ja bede lenic sie z Ozzwaldem... 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|