|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:13 am
Sei chan Lavagetas_heqetai ja ze swoja leniwościa ledwo tuutaj pisze ;D ;]Mrauuuu 4laugh ^^ (od jakiegos czasu nasz kontakt ogranicza sie tylko do fizycznego... drapania ;DDD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:15 am
Lavagetas_heqetai wicked que.en a ty umiesz znalezc sobie chlopa whee ? Ja umiem. 3nodding a po co mi chlop? ;D to jak umiesz to nie powinnas miec klopotow sercowych ;P Ja wlasnie klopotem nazwalam chlopaka stare No i udalo ci sie... wydusiles co jest moim KLOPOTEM. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:18 am
wicked que.en Lavagetas_heqetai wicked que.en a ty umiesz znalezc sobie chlopa whee ? Ja umiem. 3nodding a po co mi chlop? ;D to jak umiesz to nie powinnas miec klopotow sercowych ;P Ja wlasnie klopotem nazwalam chlopaka stare No i udalo ci sie... wydusiles co jest moim KLOPOTEM. whee mhm, to jak masz z nim kłopot to do puść i znajdz sobie innego- ale sie spiesz bo jest nas o wiele mniej niz was ;D zebys sie nie zalapala na ostatki ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:18 am
Lavagetas_heqetai ^^ (od jakiegos czasu nasz kontakt ogranicza sie tylko do fizycznego... drapania ;DDD)Mruuu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:19 am
wicked que.en Lavagetas_heqetai wicked que.en a ty umiesz znalezc sobie chlopa whee ? Ja umiem. 3nodding a po co mi chlop? ;D to jak umiesz to nie powinnas miec klopotow sercowych ;P Ja wlasnie klopotem nazwalam chlopaka stare No i udalo ci sie... wydusiles co jest moim KLOPOTEM. whee bravo lavegatas rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:20 am
Sei chan Lavagetas_heqetai ^^ (od jakiegos czasu nasz kontakt ogranicza sie tylko do fizycznego... drapania ;DDD)Mruuu xd xd i mruczenia ;D czasem mam wrazenie ze jestem wykozystywany ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai i mruczenia ;D czasem mam wrazenie ze jestem wykozystywany ;D Hehehehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai mhm, to jak masz z nim kłopot to do puść i znajdz sobie innego- ale sie spiesz bo jest nas o wiele mniej niz was ;D zebys sie nie zalapala na ostatki ;D No dobra, tylko co powiesz na to, ze ja sobie go znalazlam, ale musialam go zostawic pod przymusem? Teraz tego tak zaluje... Tylko, ze nie mialam innego wyjscia. O tym powodzie nic nie powiem, bo to wina beznadziejnych ludzi ==;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:25 am
Sei chan Lavagetas_heqetai i mruczenia ;D czasem mam wrazenie ze jestem wykozystywany ;D Hehehehe xd i perfidnie sie smieje, bede musial zmienic zachowanie twisted ;P wicked dziwnie to wszystko brzmi, za moich czasów po prostu podchodzilo sie do dziewczyny, uderzalo sie maczuga w głowe i ciagnęło na chate. A teraz kurde takie cyrki jakieś...;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:27 am
Lavagetas_heqetai wicked dziwnie to wszystko brzmi, za moich czasów po prostu podchodzilo sie do dziewczyny, uderzalo sie maczuga w głowe i ciagnęło na chate. A teraz kurde takie cyrki jakieś...;] Szkoda, ze teraz tak nie jest... xp Zmienmy temat, bo takie gadanie jest bez sensu. *idzie odniesc kubek po jogurcie* Yh. .. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:27 am
Lavagetas_heqetai Sei chan Lavagetas_heqetai i mruczenia ;D czasem mam wrazenie ze jestem wykozystywany ;D Hehehehe xd i perfidnie sie smieje, bede musial zmienic zachowanie twisted Mrau eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:30 am
wicked que.en Lavagetas_heqetai wicked dziwnie to wszystko brzmi, za moich czasów po prostu podchodzilo sie do dziewczyny, uderzalo sie maczuga w głowe i ciagnęło na chate. A teraz kurde takie cyrki jakieś...;] Szkoda, ze teraz tak nie jest... xp Zmienmy temat, bo takie gadanie jest bez sensu. *idzie odniesc kubek po jogurcie* Yh. .. ... porozmawiajmy o życiu płciowym eugleny zielonej więc...;] Sei kici kici ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:32 am
eek *Chowa sie pod kanapa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:34 am
Lavagetas_heqetai wicked que.en Lavagetas_heqetai wicked dziwnie to wszystko brzmi, za moich czasów po prostu podchodzilo sie do dziewczyny, uderzalo sie maczuga w głowe i ciagnęło na chate. A teraz kurde takie cyrki jakieś...;] Szkoda, ze teraz tak nie jest... xp Zmienmy temat, bo takie gadanie jest bez sensu. *idzie odniesc kubek po jogurcie* Yh. .. ... porozmawiajmy o życiu płciowym eugleny zielonej więc...;] Sei kici kici ;]Ze o czym niby eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|