|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:21 am
a moja mam najlepsze rogaliki z ciasta francuskiego z czekoladą! O! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:24 am
wicked que.en renge_karen wcale nie bo to ja robie najlepsze ciasta na swiecie biggrin ohohohohohohohohohohoh
chce ktos murzynka albo jablecznika bo wczoraj zrobilam??? ... ja jablecznika poprosze whee a prosze bardzo :3 *podaje kawalki jablecznika na talerzyku*
i jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:24 am
zuzika a moja mam najlepsze rogaliki z ciasta francuskiego z czekoladą! O! dramallama Eeejj... wez juz nie szpanuj moze emo Lama smutna ;_; Moja mama najgorzej gotuje... ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:25 am
wicked que.en Gritrz renge_karen Gritrz wicked que.en Moja mama robi najlepsze ciasto drozdzowe na calym GAIA dramallama Przykro mi... whee a moja mamusia robi najlepszy sernik z galaretką na całym GAIA dramallama sory whee wcale nie bo to ja robie najlepsze ciasta na swiecie biggrin ohohohohohohohohohohoh
chce ktos murzynka albo jablecznika bo wczoraj zrobilam???a może sanłicza ? jestem pełen! a z czym masz >.>? czosnek, serek, szyneczka, chleb tostowy, gluter... Coś kwaśnego? Kwas Solny Wszym napełnione są sterowce? Gazem Musztardowym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:25 am
wicked que.en zuzika a moja mam najlepsze rogaliki z ciasta francuskiego z czekoladą! O! dramallama Eeejj... wez juz nie szpanuj moze emo Lama smutna ;_; Moja mama najgorzej gotuje... ;_; blaugh musze lecieć. pap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:27 am
renge_karen wicked que.en renge_karen wcale nie bo to ja robie najlepsze ciasta na swiecie biggrin ohohohohohohohohohohoh
chce ktos murzynka albo jablecznika bo wczoraj zrobilam??? ... ja jablecznika poprosze whee a prosze bardzo :3 *podaje kawalki jablecznika na talerzyku*
i jak??i co nie otrolas sie wicked ? ok to ja moze tez poprosze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:27 am
zuzika wicked que.en zuzika a moja mam najlepsze rogaliki z ciasta francuskiego z czekoladą! O! dramallama Eeejj... wez juz nie szpanuj moze emo Lama smutna ;_; Moja mama najgorzej gotuje... ;_; blaugh musze lecieć. pap Co za zmija! Najpierw narobi smaku, a pozniej ucieka i zostawia czleka na pastwe losu! Jednak tym razem ci nie wyszlo, bo mam... ... przepysznego jablecznika od renge_karen _^_ Dzieeekuuujeeemy. kopsnij mi sandlicza... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:30 am
*zjada swojego ostatniego sandłicza i pada*
ooo moj brzuch... gonk chyba za duzo dalem tego glutenu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:32 am
Dobra dziubaski ja bede sie powoli zbierala juz XP
Gritrz: nie dzieki ja kolacja zadko kiedy jem... *podaje jablecznika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:32 am
Gritrz *zjada swojego ostatniego sandłicza i pada* ooo moj brzuch... gonk chyba za duzo dalem tego glutenu... *wypluwa prosto na stol* O feee... Mogles wczesniej powiedziec scream Szybko... herbatkaa... herbatkaa... Gdzie jest herbatka!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:35 am
Oo... Witam. Zarazem mi przykro, bo wlasnie odchodze od kompa crying Paaa... BB all :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:35 am
renge_karen Dobra dziubaski ja bede sie powoli zbierala juz XP
Gritrz: nie dzieki ja kolacja zadko kiedy jem... *podaje jablecznika*
no naraze ! a jabłecznik zjem zaraz tylko ide wydalić "glownie' moje rarytasy... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:36 am
wicked que.en Oo... Witam. Zarazem mi przykro, bo wlasnie odchodze od kompa crying Paaa... BB all :* Papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:38 am
wicked que.en Oo... Witam. Zarazem mi przykro, bo wlasnie odchodze od kompa crying Paaa... BB all :* ja także heh narazie all dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|