|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:00 am
Moja mama robi najlepsze ciasto drozdzowe na calym GAIA dramallama Przykro mi... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:04 am
Gritrz renge_karen siemanko Gritrz dalej jestes non member biggrin nie dobijaj mnie emo siorki ale juz jestes member biggrin
sprawdzilam i ty byc member smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:04 am
wicked que.en Moja mama robi najlepsze ciasto drozdzowe na calym GAIA dramallama Przykro mi... whee a moja mamusia robi najlepszy sernik z galaretką na całym GAIA dramallama sory whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:05 am
Udowodnij emo ... Jak sprobuje uwierze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:08 am
a moja mama najlepiej nie piecze ciast na całej GAI... sorry 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:09 am
renge_karen Gritrz renge_karen siemanko Gritrz dalej jestes non member biggrin nie dobijaj mnie emo siorki ale juz jestes member biggrin
sprawdzilam i ty byc member smile Juuupiiiiiiii[k] wreszcie biggrin dziękuję o my god!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:10 am
EvilYuki a moja mama najlepiej nie piecze ciast na całej GAI... sorry 3nodding DOBRA Z TOBĄ SIE NIEDA WYGRAC talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:11 am
Gritrz wicked que.en Moja mama robi najlepsze ciasto drozdzowe na calym GAIA dramallama Przykro mi... whee a moja mamusia robi najlepszy sernik z galaretką na całym GAIA dramallama sory whee wcale nie bo to ja robie najlepsze ciasta na swiecie biggrin ohohohohohohohohohohoh
chce ktos murzynka albo jablecznika bo wczoraj zrobilam???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:13 am
EvilYuki a moja mama najlepiej nie piecze ciast na całej GAI... sorry 3nodding a mnie to G obchodzi rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:15 am
renge_karen Gritrz wicked que.en Moja mama robi najlepsze ciasto drozdzowe na calym GAIA dramallama Przykro mi... whee a moja mamusia robi najlepszy sernik z galaretką na całym GAIA dramallama sory whee wcale nie bo to ja robie najlepsze ciasta na swiecie biggrin ohohohohohohohohohohoh
chce ktos murzynka albo jablecznika bo wczoraj zrobilam???... ja jablecznika poprosze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:16 am
Gritrz renge_karen Gritrz renge_karen siemanko Gritrz dalej jestes non member biggrin nie dobijaj mnie emo siorki ale juz jestes member biggrin
sprawdzilam i ty byc member smile Juuupiiiiiiii[k] wreszcie biggrin dziękuję o my god! hehe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:17 am
renge_karen Gritrz wicked que.en Moja mama robi najlepsze ciasto drozdzowe na calym GAIA dramallama Przykro mi... whee a moja mamusia robi najlepszy sernik z galaretką na całym GAIA dramallama sory whee wcale nie bo to ja robie najlepsze ciasta na swiecie biggrin ohohohohohohohohohohoh
chce ktos murzynka albo jablecznika bo wczoraj zrobilam???a może sandłicza ? jestem pełen!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 9:20 am
Gritrz renge_karen Gritrz wicked que.en Moja mama robi najlepsze ciasto drozdzowe na calym GAIA dramallama Przykro mi... whee a moja mamusia robi najlepszy sernik z galaretką na całym GAIA dramallama sory whee wcale nie bo to ja robie najlepsze ciasta na swiecie biggrin ohohohohohohohohohohoh
chce ktos murzynka albo jablecznika bo wczoraj zrobilam???a może sanłicza ? jestem pełen! a z czym masz >.>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|