|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:34 pm
mrgreen jestesmy w finale... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:37 pm
Kiray mrgreen jestesmy w finale... mrgreen hhhmmm? whee że ale o co chodzi? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:40 pm
zuzika Kiray mrgreen jestesmy w finale... mrgreen hhhmmm? whee że ale o co chodzi? ninja eh... o to mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:42 pm
Kiray zuzika Kiray mrgreen jestesmy w finale... mrgreen hhhmmm? whee że ale o co chodzi? ninja eh... o to mrgreen OOOOOO!!!! SUPEEEEER!!! 4laugh 4laugh 4laugh uwielbiam grać w ręczną... mrgreen a kiedy finałowy mecz? Bo bym sobie obejrzała... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:44 pm
zuzika OOOOOO!!!! SUPEEEEER!!! 4laugh 4laugh 4laugh uwielbiam grać w ręczną... mrgreen a kiedy finałowy mecz? Bo bym sobie obejrzała... 3nodding mrgreen w niedziele... chyba o 16...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:46 pm
Kiray zuzika OOOOOO!!!! SUPEEEEER!!! 4laugh 4laugh 4laugh uwielbiam grać w ręczną... mrgreen a kiedy finałowy mecz? Bo bym sobie obejrzała... 3nodding mrgreen w niedziele... chyba o 16... aha... x3 no i super... oby wygrali! 4laugh heart *już przeżywa i się stresuje ^^'*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:50 pm
Kiray zuzika Kiray mrgreen jestesmy w finale... mrgreen hhhmmm? whee że ale o co chodzi? ninja eh... o to mrgreen fajnie co nie, tylko niech Fifa naszych orełów nie zawiesza, to może i jakiś mini sukces w piłce będzie, tej kopanej jak by co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:51 pm
BeeWolf_san Kiray zuzika Kiray mrgreen jestesmy w finale... mrgreen hhhmmm? whee że ale o co chodzi? ninja eh... o to mrgreen fajnie co nie, tylko niech Fifa naszych orełów nie zawiesza, to może i jakiś mini sukces w piłce będzie, tej kopanej jak by co. mmmm.... *rozmarza się na chwilę jakie to by było piękne... i dalej rysuje* x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 2:09 pm
ja tam pokocham kazdy sport byle Polacy byli w nim najlepsi na swiecie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 2:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 2:13 pm
dobra ja wracam do nauki sesja nie rozpieszcza crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 10:46 pm
zuzika Gritrz wiem że mnie nie lubisz ale wykaż troche entuziazmu xp EDIT: ja lece spiurkac narazie[ HURRRRAAAA!!!!! *wykazuje swój entuzjazm razem z nim* ej. myślałam, że "spiurkać" piszę się przez "ó"... ninja a to sory nie wiedziałem... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 12:31 am
Witam. Na sam początek prowokacja (I like it, like it, like it! Can you feel it, feel it, feel it? whee )
POLACY POTRAFIĄ TYLKO PRZEGRYWAĆ :B
Taka prawda! Prawda w oczy kole, co nie? stare
Gdzie oni wszyscy sa? Oni to wszystko uknuli. Tak. Jestem pewna, poszli gdzies indziej! Nie... gorzej. Przeniesli gildie i nic mi nie powiedzieli, bo mnie nie lubia, uciekli przede mna... crying
*syndrom Wloczykija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|