|
|
|
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 1:27 pm
stranger12 A nyaralások legfontosabb jellemzője mindig az hogy RÖVIDEK xd Nekem nem annyira tűnt annak razz De a végén gyorsabb volt már.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 2:02 pm
Obilia stranger12 A nyaralások legfontosabb jellemzője mindig az hogy RÖVIDEK xd Nekem nem annyira tűnt annak razz De a végén gyorsabb volt már. jó neked az én nyaralásom pikk pakk elment sad kevés idő volt P-vel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 12:18 am
Hungarian Aoyama Obilia stranger12 A nyaralások legfontosabb jellemzője mindig az hogy RÖVIDEK xd Nekem nem annyira tűnt annak razz De a végén gyorsabb volt már. jó neked az én nyaralásom pikk pakk elment sad kevés idő volt P-vel Ja értem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 4:30 am
Szóljatok majd, hogy melyik mit dob, mert még nem tudom. Félek mindegyik szimplát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 4:35 am
Én még nem nyaraltam ebbe az évben
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 4:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 4:43 am
Énse nyaraltam... Úgy néz ki már nem is fogok ^^" Holnapután megy haza unokahugim (ő itt IS nyaral... de már volt nyáron kétszer a Balcsin, meg már a nyár elején is itt volt egy hetet... blaugh ), aztán nemtom mi lesz, aztán 20-21 falunap (Anya szervezi) 22 templomavató (eztis...) aztán suli... szóval... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 4:45 am
én sem fogok.... max Pesten Mackómmal márha azt nyaralásnak lehet nevezni.... az tuti h jó lesz... de mégsem az a hagyományos nyaralás...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 5:32 am
No itt vannak kérem a fotók smile Deviantartról (közösségi képfeltevős művésszájtféleség mint itt a galleries). Tehát sorozatnaplemente, ugyanaz a hely, kb ugyanakkor (este 8 körül, a tihanyi Apátságtól nem messze) de mindig más napon. Mivel Tihany falu a félsziget keleti részén van, nem sikerült a Balcsi felett (hacsak át nem kirándultam volna mindennap a félsziget nyugati felére ami azért fárasztó lett volna ). xp Az utsó kivétel, mert akkor komppal-vonattal-lokomotívval át és visszakirándultunk Balatonlellére/ről így ott a kompátkelés alatt készítettem fotót, amikor visszamentünk smile Aznap nem az apátságnál készült a kép. A fenyő jó támpont hogy tényleg mindig ugyanott készült mégha néha kicsit elmozdulva is... smile Fontos: a deviantartos oldalon a kép 100os; méretéhez klikkeljetek a fotóra! (mint a photobucketen). 1. nap Július 272. nap Július 283. nap Július 294. nap Július 305. nap Július 317. nap Augusztus 28. nap Augusztus 36. nap Augusztus 1. - kompátkelésnél
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 6:41 am
Obilia No itt vannak kérem a fotók smile Deviantartról (közösségi képfeltevős művésszájtféleség mint itt a galleries). Tehát sorozatnaplemente, ugyanaz a hely, kb ugyanakkor (este 8 körül, a tihanyi Apátságtól nem messze) de mindig más napon. Mivel Tihany falu a félsziget keleti részén van, nem sikerült a Balcsi felett (hacsak át nem kirándultam volna mindennap a félsziget nyugati felére ami azért fárasztó lett volna ). xp Az utsó kivétel, mert akkor komppal-vonattal-lokomotívval át és visszakirándultunk Balatonlellére/ről így ott a kompátkelés alatt készítettem fotót, amikor visszamentünk smile Aznap nem az apátságnál készült a kép. A fenyő jó támpont hogy tényleg mindig ugyanott készült mégha néha kicsit elmozdulva is... smile Fontos: a deviantartos oldalon a kép 100os; méretéhez klikkeljetek a fotóra! (mint a photobucketen). 1. nap Július 272. nap Július 283. nap Július 294. nap Július 305. nap Július 317. nap Augusztus 28. nap Augusztus 36. nap Augusztus 1. - kompátkelésnélköszönjük 4laugh megisnézem őket most smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 9:40 am
napsugar én sem fogok.... max Pesten Mackómmal márha azt nyaralásnak lehet nevezni.... az tuti h jó lesz... de mégsem az a hagyományos nyaralás... semmi Balcsi????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 10:38 am
stranger12 napsugar én sem fogok.... max Pesten Mackómmal márha azt nyaralásnak lehet nevezni.... az tuti h jó lesz... de mégsem az a hagyományos nyaralás... semmi Balcsi???? max 2 napra lemegyünk almádiba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 10:59 am
napsugar stranger12 napsugar én sem fogok.... max Pesten Mackómmal márha azt nyaralásnak lehet nevezni.... az tuti h jó lesz... de mégsem az a hagyományos nyaralás... semmi Balcsi???? max 2 napra lemegyünk almádiba a semminél az is több wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 11:03 am
3nodding meg ugyse az számít h balcsin vagyunk-e vagy épp csak otthon.... a lényeg hogy együtt vagyunk heart blaugh (kezdek mostanában ijesztően érzelgős lenni eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 11:15 am
Uggyan már....ez természetes....legyél csak nyugodtan...jó látni hogy valaki ilyen boldog biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|