|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:25 am
Rin_Youkai wheee ja tez! *_* cieplo sie robi >.> snieg topnieje T.T a u mnie nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:26 am
*wcina nalesniki z miesem* dziendobry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:27 am
< przeprowadza sie do niej> Ania, Negai: witajcie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:27 am
Rin_Youkai wheee ja tez! *_* cieplo sie robi >.> snieg topnieje T.T u mnie jest 2 stopnie w plusie i pada śnieg od 9 bez wytchnienia i nic nie topnieje *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:29 am
Aidanna *wcina nalesniki z miesem* dziendobry xd < rozpedza sie i skok na Rodzyna 4laugh > krokieeety >o> < zabiera jej jednego > Gritrz: < zazdrosi > T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:30 am
Rin_Youkai Aidanna *wcina nalesniki z miesem* dziendobry xd < rozpedza sie i skok na Rodzyna 4laugh > krokieeety >o> < zabiera jej jednego > ej!! tylko dwa sa crying bu... deszcz pada... a rano tak ladnie sypal snieg crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:31 am
Rin_Youkai < przeprowadza sie do niej> Ania, Negai: witajcie 3nodding mozesz mieszkać w garażu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:32 am
Aidanna ej!! tylko dwa sa crying bu... deszcz pada... a rano tak ladnie sypal snieg crying T---T nie pomyslalas o mnie..? u mnie chlapa jak cholera stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:32 am
Aidanna *wcina nalesniki z miesem* dziendobry xd dobry whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:33 am
ariellechan mozesz mieszkać w garażu xd >.> <.< bede spala w samochodzie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:34 am
Caroline! Caroline! All the guys would say she's mighty fine But mighty fine only got you somewhere half the time
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:34 am
Rin_Youkai ariellechan mozesz mieszkać w garażu xd >.> <.< bede spala w samochodzie XD a w którym >.> ?? (dwa mam xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:36 am
ariellechan Rin_Youkai ariellechan mozesz mieszkać w garażu xd >.> <.< bede spala w samochodzie XD a w którym >.> ?? (dwa mam xp ) w tym najwiekszym XD ( ja mam 5.. XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:36 am
Rin_Youkai Aidanna ej!! tylko dwa sa crying bu... deszcz pada... a rano tak ladnie sypal snieg crying T---T nie pomyslalas o mnie..? u mnie chlapa jak cholera stare plucha jest straszna... mokre spodnie, buty sie niszcza od tej soli domokun szaro i niemilo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:37 am
Aidanna *wcina nalesniki z miesem* dziendobry xd
mmm... to mięso zmakuje jak... dżem truskawkowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|