|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 4:23 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai ...
jak milo obudzis sie o 11.00
i od razu obiad na stole ;] jak milo obudzis sie o 7... wysprzatac cala kuchnie ( ktora wyglada jakby przeszlo przez nia tornado) po czym wyjsc z psem i szarpac sie by nie zagryzl wszystkiego co na niego szczeknie... obiad >_> bedzie jak go sama zrobie xd ja nie wiem z kim ty tam mieszkasz Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 4:26 am
Lavagetas_heqetai ja nie wiem z kim ty tam mieszkasz Oo sama nie wiem o_O'' oni brudza za cala armie x_X' wchodze do kuchni ... widze pobojowisko i juz wiem kto to bedzie musial posprzatac... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:16 am
*patrzy na jej sygnaturkę*...*nadal patrzy*... Jaki śliczny obrazek 4laugh A skąd taki masz ?? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:17 am
my się chyba nie znamy >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:18 am
ariellechan *patrzy na jej sygnaturkę*...*nadal patrzy*... Jaki śliczny obrazek 4laugh A skąd taki masz ?? >.> kolezanka mi zrobila whee a dziekuje bardzo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:21 am
Rin_Youkai ariellechan *patrzy na jej sygnaturkę*...*nadal patrzy*... Jaki śliczny obrazek 4laugh A skąd taki masz ?? >.> kolezanka mi zrobila whee a dziekuje bardzo 4laugh a tesh taki chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:22 am
nu to musisz kogos znalesc kto Ci zrobi , duzo jest na gaiu takich ofert >_> 3nodding masz juz ferie ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:23 am
Rin_Youkai nu to musisz kogos znalesc kto Ci zrobi , duzo jest na gaiu takich ofert >_> 3nodding masz juz ferie ? whee niom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:23 am
dawno tu nie bylam ;] KDR-ek padl to lookam cio slychac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 5:24 am
ariellechan my się chyba nie znamy >.< no właśnie dlatego cię witam xD
Witaj jestem Gritrz a ty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wheee ja tez! *_* cieplo sie robi >.> snieg topnieje T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, witam! Ja tak tylko sie przywitam, bo ide na obiad i zaraz moj bro siada do kompa. Wczoraj mialam urodzinki u kolezanki... Dostala ode mnie taka wlochata lampe (50 zlociszy za to... zdzierstwo stare ). No to dowidzenia. Zem sie wysilila whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|