|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 3:25 pm
Lavagetas_heqetai emm... a nie jest naga? Oo to ja nic nie kumam ;D jakies twoje bardziej lub mniej ukryte fantazyje ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 3:26 pm
Lethiel Rin_Youkai Lethiel *zaplatala sie razem z nia* >.> <.< *turl turl* wheee whee xD < nie wie zbytnio co sie dzieje, ale jak turlanie to... > turlu turlu 4laugh Uuu o_X' < zaryla glowa o jakis kant> Lav... kto Ci powiedzial, ze Lethi jest naga...? XDDDDDD wlasnie O_o o_O o_O' moze, tez sie walnal o kant? O_o < widzi podwojnie>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 3:27 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai emm... a nie jest naga? Oo to ja nic nie kumam ;D jakies twoje bardziej lub mniej ukryte fantazyje ;> redface xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 3:39 pm
Outkast - Roses.mp3 ale pozno +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 9:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 1:46 am
ale dziwnie +_+
kurde dopiero 10:45 ? ide spać dalej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 2:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 2:11 am
...Vanilla Ice Ice Baby... cool cool cool cool cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 2:31 am
`Amelia` ...Vanilla Ice Ice Baby... cool cool cool cool cool Tu tururtut tu tu Tu turutut tu tu All right stop collaborate and listen Ice is back with my brand new invention ninja turutut tu tu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 2:46 am
Rin_Youkai `Amelia` ...Vanilla Ice Ice Baby... cool cool cool cool cool Tu tururtut tu tu Tu turutut tu tu All right stop collaborate and listen Ice is back with my brand new invention ninja turutut tu tu XD oh, yesssss cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 2:51 am
a moze... Run DMC - It's Tricky.mp3 ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 3:02 am
mam pytanko, mialby ktos pozyczyc wedke niebieską? na pare chwilek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 3:11 am
...
jak milo obudzis sie o 11.00
i od razu obiad na stole ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 3:28 am
Night_Lady mam pytanko, mialby ktos pozyczyc wedke niebieską? na pare chwilek? masz pecha wczoraj sprzedałem ją w marketplace neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 4:20 am
Lavagetas_heqetai ...
jak milo obudzis sie o 11.00
i od razu obiad na stole ;] jak milo obudzis sie o 7... wysprzatac cala kuchnie ( ktora wyglada jakby przeszlo przez nia tornado) po czym wyjsc z psem i szarpac sie by nie zagryzl wszystkiego co na niego szczeknie... obiad >_> bedzie jak go sama zrobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|