|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:51 am
E.Z. roman_zbawicieL E.Z. heloł romanku_zbawicielku jak tam życie biedaka domokun biggrin domokun czesc wojtek *zabiera mu spodnie i zakłada je na klate* 8zabiera głowe zombie w wkłada bałwana* ej przyjdż do mnie i weź windowsa i bloodrayne pa yosei *bierze pończochy omegi i ubiera je na bee* patrzcie.!!!!!!! transwestyta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:52 am
E.Z. roman_zbawicieL E.Z. heloł romanku_zbawicielku jak tam życie biedaka domokun biggrin domokun czesc wojtek *zabiera mu spodnie i zakłada je na klate* 8zabiera głowe zombie w wkłada bałwana* roma kup sobie ciało bałwana i yhodź w głowie zombie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:52 am
roman_zbawicieL E.Z. roman_zbawicieL E.Z. heloł romanku_zbawicielku jak tam życie biedaka domokun biggrin domokun czesc wojtek *zabiera mu spodnie i zakłada je na klate* 8zabiera głowe zombie w wkłada bałwana* ej przyjdż do mnie i weź windowsa i bloodrayne pa yosei *bierze pończochy omegi i ubiera je na bee* patrzcie.!!!!!!! transwestyta stare boshe ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:53 am
Sei chan Na tyle na ile go mi dasz, poprostu narazie zbieram kase żeby sobie kupić xp do jutra wystarczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:54 am
oj tak oj tak... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:55 am
Sei chan Omega Sun Sei chan Omi pożyczyłabyśmi na troche angelic scarf??? Wiem, że to głupie pytanie, ale chciałabym zobaczyć czy mi do tego ubranka pasuje xp hmm... no dobrze, zaufam Ci sweatdrop A na jak długo chcesz go pożyczyć? Na tyle na ile go mi dasz, poprostu narazie zbieram kase żeby sobie kupić xp Sei... jak tylko potwierdzi trade to go sprzedajemy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:56 am
E.Z. E.Z. roman_zbawicieL E.Z. heloł romanku_zbawicielku jak tam życie biedaka domokun biggrin domokun czesc wojtek *zabiera mu spodnie i zakłada je na klate* 8zabiera głowe zombie w wkłada bałwana* roma kup sobie ciało bałwana i yhodź w głowie zombie blaugh to ty przyjdź po te płyty bo to ty je zostawiłeś u mnie Grrrrrrrrr...(wszyscy mi opierdol robią że ci nie przyniosłem) domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:56 am
witam wszystkich ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:57 am
Kukus Sei chan Omega Sun Sei chan Omi pożyczyłabyśmi na troche angelic scarf??? Wiem, że to głupie pytanie, ale chciałabym zobaczyć czy mi do tego ubranka pasuje xp hmm... no dobrze, zaufam Ci sweatdrop A na jak długo chcesz go pożyczyć? Na tyle na ile go mi dasz, poprostu narazie zbieram kase żeby sobie kupić xp Sei... jak tylko potwierdzi trade to go sprzedajemy wink eek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:58 am
roman_zbawicieL *bierze pończochy omegi i ubiera je na bee* patrzcie.!!!!!!! transwestyta Romek... kto cie zrobił... pomszczę cię... i upewnie, że więce takiego błędu nie popełnią xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:59 am
SERAFIN-WAMPIRE witam wszystkich ponownie cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.Z. E.Z. E.Z. roman_zbawicieL E.Z. heloł romanku_zbawicielku jak tam życie biedaka domokun biggrin domokun czesc wojtek *zabiera mu spodnie i zakłada je na klate* 8zabiera głowe zombie w wkłada bałwana* roma kup sobie ciało bałwana i yhodź w głowie zombie blaugh to ty przyjdź po te płyty bo to ty je zostawiłeś u mnie Grrrrrrrrr...(wszyscy mi opi***ol robią że ci nie przyniosłem) domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun wyrażaj się, synek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kukus Sei chan Omega Sun Sei chan Omi pożyczyłabyśmi na troche angelic scarf??? Wiem, że to głupie pytanie, ale chciałabym zobaczyć czy mi do tego ubranka pasuje xp hmm... no dobrze, zaufam Ci sweatdrop A na jak długo chcesz go pożyczyć? Na tyle na ile go mi dasz, poprostu narazie zbieram kase żeby sobie kupić xp Sei... jak tylko potwierdzi trade to go sprzedajemy wink eek crying Omi nie bój się ja kukusa nie posłucham 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|